arkadaşlar arıyorum acil

nehael

istersen daǧlar yerinden oynar
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2013
225
103
123
- 36 beden takım elbise etek ceket veya pantalon ceket olabilir
-şık gömlekler saten olabilir
-kalem etekler
-valiz gibi elde taşıyabileceğim çok büyük ebatlı olmayan çantalar
-diz üstü gösterişli olmayan elbiseler
-38 numara ayakkabılar
-dore renk takılar arıyorum

dolgu topuk olması terciğimyada düz ince topuk giyemiyorum siyah lacivert veya füme renkler
nisanın annesi hemen bakıyorum topiğe beğendiğim olursa mesaj atarım size

merhaba, bende 36 beden gömlekler var beğenirseniz..

birde lila çizgili olanın aynı model mavisi var..

Canım bunlara bir bak istersen elbiseler 36 beden etek ve gömlek saten etek için begenirsen ölçüde veririm

Eklentiler

• Fotoğraf Kolajlayıcı_MqBH7P.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 150
  • 20150120_151621.jpg
    69,2 KB · Görüntüleme: 131
  • IMG_0940.jpg
    145,2 KB · Görüntüleme: 117
Canım benim topiğimede bakabilirsin elbiseler ve çanta var elbiselerim gğzeldir :)

Takım olarak yok ama ben ikisini birlikte giymek için almıştım hiç giymedim ikisi de sarar marka 38 beden diyor ama 36 da olur ben 36 giyiyorum çünkü.. İçindeki gömlek de aşağıda şifon ekru rengi..

bu etek de yine sarar marka hiç giyilmemiş..

Şifon gömleklerim var bu şekilde çok şık​

ebrudrn hanım fiyatlarıda ekleyebilirseniz sevinirim bütçeme göre hareket etmek stiyorum
gömleklerde fiyatlarınız nedir bide beyaz bluzu çok beğendim

Dore detaylı bu uzun zincirim var antrasit taşlı.. Bir sürü de 38 numara hiç giyilmemiş topuklum var ama onlar kendi evimde kaldı şu an memlekete geldim tatil için acelesi yoksa onları da dönüşte gösteririrm

pardon unutmuşum :) üstteki yeşiller 15 alttakiler 10 tl. O ekru bluz 10 tl yani. Etekler 15 ceket 20 tl ama inan hiç giymedim sarar marka üçü de çok şık duruyor fakat giyebileceğim bir iş bulamadım dolapta beklemesin istiyorum. Ancak şöyle bir sorunumuz var bu ürünler acil lazımsa yardımcı olamayacağım maalesef çünkü hepsi kendi evimde kaldı. En erken 9 şubatta kargoya verebilirim beğendiğiniz olursa

Ebrucum çok iyi anlayışlı bir satıcıdır..Ürünleri sıfır gibidir...Çok memnun kaldım ...Eğer acil değilse beklemenize değer kefil bile olurum onun için...Pişman olmazsınız...

yeşil puanlı gömlek altındaki siyah çizgili gölek ve beyaz bluzu ayır cnm bana dönüncehaberleşelim hem diğerlerinide görmekisterim

Tamam canım ayırdım senin için beyaz bluz yakası pencere detaylı olan değil mi yanlışlık olmasın da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…