Onkoloji - Kanser ve Türevleri Arkadaşlar aranzda doktor hemsire sağlıkçı varmı?

bilginhome35

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2019
84
-5
27
Babam 3 evre mesane kanseri 1 sene once ameliyat oldu mesanesi alındı ürostomi torba takldı. Kemoterapi ve ışın aldı. 4 ay onceki sonucu doktora gösteremedik buraya atacagm kafama takıldi kötü birsey varmı. Bugün tekrar yeni tomografi çekildi onun sonucu henüz cıkmadi. Ama babam her doktora gittiginde doktorlari bi problem olmadigini iyiye gittigini söylüyorlar.

Eklentiler

• Screenshot_20240717-140144~2.png
    Screenshot_20240717-140144~2.png
    228,5 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_20240717-140135~2.png
    Screenshot_20240717-140135~2.png
    92 KB · Görüntüleme: 51
Babam 3 evre mesane kanseri 1 sene once ameliyat oldu mesanesi alındı ürostomi torba takldı. Kemoterapi ve ışın aldı. 4 ay onceki sonucu doktora gösteremedik buraya atacagm kafama takıldi kötü birsey varmı. Bugün tekrar yeni tomografi çekildi onun sonucu henüz cıkmadi. Ama babam her doktora gittiginde doktorlari bi problem olmadigini iyiye gittigini söylüyorlar.
Bunlarda sıkıntı yok da ca geçmişi olan insanın sonucu 4 ay bekletilir mi ya bu ne rahatlık?
Bir de sadece toraks kısmını atmışsınız. Pelvis ve abdomen de önemli onları atmamışsınız.

Valla yazilanlar bu kdr bnde anlamadm. En üst tarafta kimlik no yazdigi icin onlari sildim. Ama baska bisey inanın yazmiyo. Bu farkli hastanede cekilmis kendi hastanesinde çekilmedi hatta tomografinn cekildigi hastanede problem olmus ilgilenememisler ışın tedavisi aldigi hastanede tekrar tomografi istediler. Bugünde ışın aldigi hastanede tomografi cekildi ama çıkmadi sonucu. Pelvis ve abdomende korkulcak durum yok ısın aldigi hastanenin onkoloji doktorlari oyle demisler bende korktum biraz panik oldum

4 ay? Ve doktora gitmek yerine buraya mı soruyorsunuz gerçekten?
Tomografi sonucunu bekledik ne var bunda. Adam duzenli olarak ışın aliyodu ışın aldigi hastanede korkulcak bisey yok yolunda demis hersey. Bu eski bi sonuc görunce yinede korktum sormk istedm

Tomografi sonucunu bekledik ne var bunda. Adam duzenli olarak ışın aliyodu ışın aldigi hastanede korkulcak bisey yok yolunda demis hersey. Bu eski bi sonuc görunce yinede korktum sormk istedm
Sonuç çıkar çıkmaz aile hekimine gider durumu anlatır kendi doktorumuza gitmek için tomografi sonucu bekliyoruz çıkan sonuca bakabilir misiniz diye rica ederdim. Ha cevaplar cevaplamaz kendisi bilir. Yinede 4 ay bekleyip kadınlar kulübüne sormazdim.
Babacığınıza geçmiş olsun

Sonuç çıkar çıkmaz aile hekimine gider durumu anlatır kendi doktorumuza gitmek için tomografi sonucu bekliyoruz çıkan sonuca bakabilir misiniz diye rica ederdim. Ha cevaplar cevaplamaz kendisi bilir. Yinede 4 ay bekleyip kadınlar kulübüne sormazdim.
Babacığınıza geçmiş olsun
Bakmadi aile hekimi çünku sordk tabi

X