üstteki hanfendi 2.700 en fazla demişti o öyle fiyat verilmiş acaba burna göre mi fiyat veriliyor :)Fiyat 3-4 gibi bişey, muayeneden sonra belli oluyor, doktor vezneye yönlendiriyor bir kağıtla, orda öğreniyorsunuz. Kan tahlili, ekg ve röntgen :)
Sanıyorum burna göre, ve kullanılacak cihazlara göre, bazıları kiralanıyormuş :)üstteki hanfendi 2.700 en fazla demişti o öyle fiyat verilmiş acaba burna göre mi fiyat veriliyor :)
Fotoğraf atabilirmisiniz yüzünüzün bir kuşamını kapatıp önden de atabilirsiniz yeter ki atın çok merak ettikYani ben doktor olmadığım için gerçekten bir şey diyemem ama benim nefes alma sıkıntım olduğunu biliyordu şükür düzeldi şu an da. Yatakta kalma durumu söz konusu değil ki benim vücudum narkozu pek kaldıramaz ama çok rahattım. Ben istifra ederek çıkardım narkozu 2 saat sonra ayaktaydım
doktora gittikçe buraya yazar mısınız acaba başınıza gelenleri yani bende gitmek istiyorum ama cesaret edemiyorum da bizede cesaret olur doktoruda tanımış oluruz :)Sanıyorum burna göre, ve kullanılacak cihazlara göre, bazıları kiralanıyormuş :)
Özel mesajla yolladımFotoğraf atabilirmisiniz yüzünüzün bir kuşamını kapatıp önden de atabilirsiniz yeter ki atın çok merak ettik
Tabi paylaşırım :)doktora gittikçe buraya yazar mısınız acaba başınıza gelenleri yani bende gitmek istiyorum ama cesaret edemiyorum da bizede cesaret olur doktoruda tanımış oluruz :)
bana da atar mısınızÖzel mesajla yolladım
Bana mesaj atabilir mısınız lütfen, ben atamıyorumbana da atar mısınız
attım :)Bana mesaj atabilir mısınız lütfen, ben atamıyorum
Bana da yollar mısınızÖzel mesajla yolladım
Size sıra ne kadar sürede geldi ve mümkünse özelden de olur öncesi ve sonrası foto atabilir misiniz?Üsküdar da Haydarpaşa Numune Hastanesi Validebağ Ek Hizmet binasın da Kıvanç Emre Davun beye geçen hafta burun estetiği oldum. Bugün tampon ve atellerim çıktı. Ben sonuçtan çok memnunum. Bana olabilecek en iyi burnu yaptı ki benim burnum çok sorunluydu. İlk önce fotoğraflarımı çekip olabilecek burnu çizdi. Bazı devlet hastanelerin de yokmuş sanırım bu ama Emre Bey yaptı
Çok ilgili bir doktor ve ücreti yaklaşık 2500-2700 maksimum tuttu. Aslında 960 lira ameliyat parası, ama vezne 1200 lira aldı, yatış ve anestezi parası. Bu paranında bir kısmını geri alacakmışım hatta.
1500 lira da piezzo cihazı kiralandı. Hastanede bu cihaz yok çünkü. 2700 verdim totel de. Ne kadar geri alacağımı bilmiyorum.
Ama doktoruma gelecek olursa gerçekten işin ehli bir doktor tavsiye ederim
Ben de araştırma hastanesinde seneler önce yaptırmıştım, revizyon yaptıracağım şimdi. Bence böyle bir risk almayın. Biraz daha para biriktirip Mustafa Demir’e falan yaptırınevet özellerde çok pahalı gerçekten devlet hastanesinde de yaptıran arkadaşlarım oldu hiç memnun kalmadılar birde haberlerde de görüyoruz ya nebiliyim yatakta kalıyorlar ameliyattan sonra ondan devlet hastanelerinden bir korkum oldu ama özelde çok pahalı.. nefeste alamıyorum kendisi plastik cerrahisi acaba burnumun şeklinden önce nefes alabilmememi de düzeltir mikulak burun boğazcıya gitmem gerekiyor normalde
Size sıra ne kadar sürede geldi ve mümkünse özelden de olur öncesi ve sonrası foto atabilir misiniz?
bana da özelden fotoğraf atabilir misiniz randevu aldım cok merak ediyorumÜsküdar da Haydarpaşa Numune Hastanesi Validebağ Ek Hizmet binasın da Kıvanç Emre Davun beye geçen hafta burun estetiği oldum. Bugün tampon ve atellerim çıktı. Ben sonuçtan çok memnunum. Bana olabilecek en iyi burnu yaptı ki benim burnum çok sorunluydu. İlk önce fotoğraflarımı çekip olabilecek burnu çizdi. Bazı devlet hastanelerin de yokmuş sanırım bu ama Emre Bey yaptı
Çok ilgili bir doktor ve ücreti yaklaşık 2500-2700 maksimum tuttu. Aslında 960 lira ameliyat parası, ama vezne 1200 lira aldı, yatış ve anestezi parası. Bu paranında bir kısmını geri alacakmışım hatta.
1500 lira da piezzo cihazı kiralandı. Hastanede bu cihaz yok çünkü. 2700 verdim totel de. Ne kadar geri alacağımı bilmiyorum.
Ama doktoruma gelecek olursa gerçekten işin ehli bir doktor tavsiye ederim
Yolladımbana da özelden fotoğraf atabilir misiniz randevu aldım cok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?