arkadaşlar aranızda ümraniye üsküdar semtinde uygun fiyatlı iyi bir burun ameliyatı yapan doktor biliyor musunuz?

Fiyat 3-4 gibi bişey, muayeneden sonra belli oluyor, doktor vezneye yönlendiriyor bir kağıtla, orda öğreniyorsunuz. Kan tahlili, ekg ve röntgen :)
üstteki hanfendi 2.700 en fazla demişti o öyle fiyat verilmiş acaba burna göre mi fiyat veriliyor :)

Fotoğraf atabilirmisiniz yüzünüzün bir kuşamını kapatıp önden de atabilirsiniz yeter ki atın çok merak ettik

Sanıyorum burna göre, ve kullanılacak cihazlara göre, bazıları kiralanıyormuş :)
doktora gittikçe buraya yazar mısınız acaba başınıza gelenleri yani bende gitmek istiyorum ama cesaret edemiyorum da bizede cesaret olur doktoruda tanımış oluruz :)

Merhablar. Burun icin tarihi sizmi seciyosunuz yoksa onlarmi gun veriyo yada sıramı bekliyosunuz olmak için. Ayrica burnunuzu gore bilirmiyim acaba. Burnumda et var onuda yaparmi acaba

Merhablar. Burun icin tarihi sizmi seciyosunuz yoksa onlarmi gun veriyo yada sıramı bekliyosunuz olmak için. Ayrica burnunuzu gore bilirmiyim acaba. Burnumda et var onuda yaparmi acaba

Haydarpaşada Google yorumlarda iyi olan bir kaç Dr daha var siz kıvanç beye nasıl karar verdiniz acaba benim kafam karıştı da:)

Size sıra ne kadar sürede geldi ve mümkünse özelden de olur öncesi ve sonrası foto atabilir misiniz?

Ben de araştırma hastanesinde seneler önce yaptırmıştım, revizyon yaptıracağım şimdi. Bence böyle bir risk almayın. Biraz daha para biriktirip Mustafa Demir’e falan yaptırın

Size sıra ne kadar sürede geldi ve mümkünse özelden de olur öncesi ve sonrası foto atabilir misiniz?

Ben Eylülde başvurdum Ekimde aradılar ama uçuş eğitimimden dolayı gidemedim. Aralıkta aradılar bu sefer de finallerim vardı Şubatta tatilde oldum ama maksimum süre 6 ay deniyor. Fotoğraflarımı yollayacağım

bana da özelden fotoğraf atabilir misiniz randevu aldım cok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…