• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar aranızda ümraniye üsküdar semtinde uygun fiyatlı iyi bir burun ameliyatı yapan doktor biliyor musunuz?

merrveo

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2020
29
3
6
arkadaşlar en fazla 4000 tl verebilirim bildiğiniz ben oldum çok memnun kaldım fiyatıda uygun dediğiniz doktor önerir misiniz burnumdan nefes alamıyorum ve estetik açısından da değişiklik yapılması gerekiyor doktor seçemiyorum yardımcı olacaklar varsa yazabilir mi

Üsküdar da Haydarpaşa Numune Hastanesi Validebağ Ek Hizmet binasın da Kıvanç Emre Davun beye geçen hafta burun estetiği oldum. Bugün tampon ve atellerim çıktı. Ben sonuçtan çok memnunum. Bana olabilecek en iyi burnu yaptı ki benim burnum çok sorunluydu. İlk önce fotoğraflarımı çekip olabilecek burnu çizdi. Bazı devlet hastanelerin de yokmuş sanırım bu ama Emre Bey yaptı

Çok ilgili bir doktor ve ücreti yaklaşık 2500-2700 maksimum tuttu. Aslında 960 lira ameliyat parası, ama vezne 1200 lira aldı, yatış ve anestezi parası. Bu paranında bir kısmını geri alacakmışım hatta.
1500 lira da piezzo cihazı kiralandı. Hastanede bu cihaz yok çünkü. 2700 verdim totel de. Ne kadar geri alacağımı bilmiyorum.

Ama doktoruma gelecek olursa gerçekten işin ehli bir doktor tavsiye ederim

ya devlet hastanelerinden korkuyorum açıkcası. numuneyi biliyorum ama bir tanıdiğım orada oldu burnu düzelmedi hala nefes alamıyor :( siz estetik mi oldunu nasıl geçti süreç acaba devlet hastanesinde ameliyattan korkmadınız mı

ya devlet hastanelerinden korkuyorum açıkcası. numuneyi biliyorum ama bir tanıdiğım orada oldu burnu düzelmedi hala nefes alamıyor :KK43: siz estetik mi oldunu nasıl geçti süreç acaba devlet hastanesinde ameliyattan korkmadınız mı
Ben burnumda tampon olduğu halde normal nefes alıyordum ki şu anda nefes almam daha da kaliteli. Hatta bugün tamponu çıkarınca bi nefes al bakalım dedi aşırı oksijenden beynim döndü :rolleyes:Benim burnum daha önce 2 defa kırılmıştı ve görüntü olarakta hoş bir görüntü değildi. Burnumun içi de kırılmaktan enkaz halindeydi kısacası

İlk başta korktum ama bir tanıdığım burnuna 20bin küsür para verdiği halde çok kötü oldu, nefes alması tamamen kapandı. Bende bunu görünce korkanın çocuğu olmaz en azından ucuz diye gittim. Sonra öğrendim ki önceleri de özelde çalışmış Emre bey. Şimdi İnşallah kendi kliniğini açmaya hazırlanıyormuş. Ben şu anda memnunum çok şükür

Ben burnumda tampon olduğu halde normal nefes alıyordum ki şu anda nefes almam daha da kaliteli. Hatta bugün tamponu çıkarınca bi nefes al bakalım dedi aşırı oksijenden beynim döndü :rolleyes:Benim burnum daha önce 2 defa kırılmıştı ve görüntü olarakta hoş bir görüntü değildi. Burnumun içi de kırılmaktan enkaz halindeydi kısacası

İlk başta korktum ama bir tanıdığım burnuna 20bin küsür para verdiği halde çok kötü oldu, nefes alması tamamen kapandı. Bende bunu görünce korkanın çocuğu olmaz en azından ucuz diye gittim. Sonra öğrendim ki önceleri de özelde çalışmış Emre bey. Şimdi İnşallah kendi kliniğini açmaya hazırlanıyormuş. Ben şu anda memnunum çok şükür
[/QUOTE

doğal burun yapıyor mu acaba bir de süreç nasıl ilerledi ilk olarak neler oldu hemen sıra veriyor mu ameliyata?
plastik cerrahi alanındaymış kendisi sıra alsam mı acaba bilemedim kime sordam devlette olma diyor ama özellerde çok pahalı :(

Son düzenleme:
Benim burnum doğal. Hatta ben baya kavis ve kalkık istedim ama yapmadı, iyi ki de yapmamış çok kötü olurmuş.
Gidip başvurdum. Burnumu inceledi,görüştük. Sonra bi kod var onu vezneye veriyorsun fiyatını öğreniyorsun eğer sana da uygunsa fiyatı tekrar gidiyorsun. Bu sefer senden anesteziden bir şeyler istiyor, aynı zaman da listeye alıyor seni. Ben 6 ay da ameliyat oldum. 1 kere de ertelemek zorunda kaldım sınav haftama denk geldiği için.

Sizi 1 hafta önceden arıyorlar anestezi raporu ve o fiyat kodu ile gidiyorsunuz ameliyat günü geldiğinde. Vezneye yatırıyorsunuz sonra da yatış ve ameliyat :KK48:

Bence çok iyiymiş Bend e arıyorum burun kemiği eğriliği var ve buna bağlı deformasyon oluştu burnumda estetik te olamam lazım develet hastanesi arıyordum bende

Üstelik özellerde sigortanın yarısını karşıladığı yerdelerde bile en az 6 yada 7 ye yaparlar estetik ve ravizyonu

evet özellerde çok pahalı gerçekten devlet hastanesinde de yaptıran arkadaşlarım oldu hiç memnun kalmadılar birde haberlerde de görüyoruz ya nebiliyim yatakta kalıyorlar ameliyattan sonra ondan devlet hastanelerinden bir korkum oldu ama özelde çok pahalı.. nefeste alamıyorum kendisi plastik cerrahisi acaba burnumun şeklinden önce nefes alabilmememi de düzeltir mi :( kulak burun boğazcıya gitmem gerekiyor normalde :(

Benim burnum doğal. Hatta ben baya kavis ve kalkık istedim ama yapmadı, iyi ki de yapmamış çok kötü olurmuş.
Gidip başvurdum. Burnumu inceledi,görüştük. Sonra bi kod var onu vezneye veriyorsun fiyatını öğreniyorsun eğer sana da uygunsa fiyatı tekrar gidiyorsun. Bu sefer senden anesteziden bir şeyler istiyor, aynı zaman da listeye alıyor seni. Ben 6 ay da ameliyat oldum. 1 kere de ertelemek zorunda kaldım sınav haftama denk geldiği için.

Sizi 1 hafta önceden arıyorlar anestezi raporu ve o fiyat kodu ile gidiyorsunuz ameliyat günü geldiğinde. Vezneye yatırıyorsunuz sonra da yatış ve ameliyat :KK48:
hastaneden memnun kaldınız mı peki yani ameliyat sonrası filan yatacak yer nasıldı odanız filan kaldınız mı hastanede yani nebiliyim temiz miydi

evet özellerde çok pahalı gerçekten devlet hastanesinde de yaptıran arkadaşlarım oldu hiç memnun kalmadılar birde haberlerde de görüyoruz ya nebiliyim yatakta kalıyorlar ameliyattan sonra ondan devlet hastanelerinden bir korkum oldu ama özelde çok pahalı.. nefeste alamıyorum kendisi plastik cerrahisi acaba burnumun şeklinden önce nefes alabilmememi de düzeltir mi :KK43: kulak burun boğazcıya gitmem gerekiyor normalde :KK43:
Yani ben doktor olmadığım için gerçekten bir şey diyemem ama benim nefes alma sıkıntım olduğunu biliyordu şükür düzeldi şu an da. Yatakta kalma durumu söz konusu değil ki benim vücudum narkozu pek kaldıramaz ama çok rahattım. Ben istifra ederek çıkardım narkozu 2 saat sonra ayaktaydım

hastaneden memnun kaldınız mı peki yani ameliyat sonrası filan yatacak yer nasıldı odanız filan kaldınız mı hastanede yani nebiliyim temiz miydi
Hemşireler ve doktorlar çok iyiydi, çok ilgilendiler. Yemekler de gayet güzeldi sabah kahvaltısı dışın da yalan söyleyemem şimdi.
Hastane temiz. Odalar da yeni. Banyo ve lavabo odanın içinde, minibuzdolabı, refakatçi için büyük koltuk var o da açılıyor, televizyon da var, eşyalarını koymanız içinde dolap. Benim odam 2 kişilikti ama yanımda bir hasta yoktu baya rahattım
Temizlik olarakta iyiydi. Zaten bir şeyden rahatsız olursanız hemen söylersiniz yardımcı oluyorlar

kaç saat sürdü ameliyat acaba? hiç acı hissettiniz mi daha sonra . bir de daha sonra kontrole gidiyoruz galiba randevu filan bulunuyor mu rahat nasıl oldu ameliyat sonrası

kaç saat sürdü ameliyat acaba? hiç acı hissettiniz mi daha sonra . bir de daha sonra kontrole gidiyoruz galiba randevu filan bulunuyor mu rahat nasıl oldu ameliyat sonrası
Yaklaşık 4 saat kadar sürdü ameliyatım ama kişiden kişiye de değişir bu. Herhangi bir acı hissettim baş ağrım vardı sadece ama o benden kaynaklanan bir durum. Burun ameliyatları acısız ameliyatlardır zaten benim bildiğim

Geçen hafta çarşamba gittim yani ameliyattan 1 hafta sonra. Bu hafta çarşamba yine çağırdı yine gideceğim sonra da 12 hafta sonra gideceğim yani 1. ayımda gideceğim. Herhangi bir randevu yok doktor kendisi diyor zaten şu tarihte gel şu saatte gel diye ona göre gidiyorsunuz. Bana her hafta yeni masaj verdi.

Üsküdar da Haydarpaşa Numune Hastanesi Validebağ Ek Hizmet binasın da Kıvanç Emre Davun beye geçen hafta burun estetiği oldum. Bugün tampon ve atellerim çıktı. Ben sonuçtan çok memnunum. Bana olabilecek en iyi burnu yaptı ki benim burnum çok sorunluydu. İlk önce fotoğraflarımı çekip olabilecek burnu çizdi. Bazı devlet hastanelerin de yokmuş sanırım bu ama Emre Bey yaptı

Çok ilgili bir doktor ve ücreti yaklaşık 2500-2700 maksimum tuttu. Aslında 960 lira ameliyat parası, ama vezne 1200 lira aldı, yatış ve anestezi parası. Bu paranında bir kısmını geri alacakmışım hatta.
1500 lira da piezzo cihazı kiralandı. Hastanede bu cihaz yok çünkü. 2700 verdim totel de. Ne kadar geri alacağımı bilmiyorum.

Ama doktoruma gelecek olursa gerçekten işin ehli bir doktor tavsiye ederim
Fotoğraf atabilir misiniz

Yaklaşık 4 saat kadar sürdü ameliyatım ama kişiden kişiye de değişir bu. Herhangi bir acı hissettim baş ağrım vardı sadece ama o benden kaynaklanan bir durum. Burun ameliyatları acısız ameliyatlardır zaten benim bildiğim

Geçen hafta çarşamba gittim yani ameliyattan 1 hafta sonra. Bu hafta çarşamba yine çağırdı yine gideceğim sonra da 12 hafta sonra gideceğim yani 1. ayımda gideceğim. Herhangi bir randevu yok doktor kendisi diyor zaten şu tarihte gel şu saatte gel diye ona göre gidiyorsunuz. Bana her hafta yeni masaj verdi.
Merhaba, fotoğraf atabilir misiniz, ben de yarın kendisine muayene olacağım :)

kendisine muayene oldunuz mu :) nasıl oldu anlatır mısınız
Ben gittim muayeneye ama malesef kendisi yoktu asistanı onunla telefonda iletişim kurarak muayene etti beni. Bi testler yapıldı, sonuçlar çıkınca anestesi uzmanına göstereceğim narkoza uygun muyum diye. 6 aya sıra gelir dedi, simülasyon yapmıyolarmış ve örnek foto da görmedim, doğal yapıyoruz dedi asistanı, yüzünüze en uygun burnu yapıyoruz dedi. Tekrar randevu alıp dr. Bey le de görüşmeyi düşünüyorum, yaptıracağım büyük ihtimalle :)

Ben gittim muayeneye ama malesef kendisi yoktu asistanı onunla telefonda iletişim kurarak muayene etti beni. Bi testler yapıldı, sonuçlar çıkınca anestesi uzmanına göstereceğim narkoza uygun muyum diye. 6 aya sıra gelir dedi, simülasyon yapmıyolarmış ve örnek foto da görmedim, doğal yapıyoruz dedi asistanı, yüzünüze en uygun burnu yapıyoruz dedi. Tekrar randevu alıp dr. Bey le de görüşmeyi düşünüyorum, yaptıracağım büyük ihtimalle :)
fiyat için bir şey söylendi mi birde nasıl testler yapıldı acaba 😊

Back