• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar aranızda dostinex ilacı kullanan varmı acil! !!

nihaltuncay2362

Hala umudum war ALLAH imm
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2014
188
122
63
33
Adet düzensizliği yaşadım doktora gittim ilaç yazdı kullandım suan düzenli ve bana dedi süt hormonların çok yüksek bundan dolayı çocuk olmaz falan dedi beynimden vurulmuşa döndüm ve bana bu dostinex dediğim ilaçtan werdi 2 ay kullan gel dedi lütfen bilgisi olan yardım etsin:KK42:

2 şişe kullandım 8 adet içinde vardı sizde bi işe yaradı mi doktor dedi hormonların bozulduğu için çocuk olmaz falan

Slm, benimde test sonucunda prolaktin yani sut hormonum 93 cikmisti. Doktorum benden hipofiz mr cektirmemi istedi. Mr sonucunda hipofiz bezimde adenom oldugu goruldu. Yani iyi huylu bir tumor. Bunun uzerine doktorum banada dostinex verdi. Hafta da 2 kere yarim kullandim. 1 ay sonra yeniden test yapildi 7 ye dustu prolaktin hormonum. Ben simdilik ara verdim cunku tup bebek tedavim sirasindaki kontroller sirasinda farkettik biz, hormon dusuncede tedavime kaldigimiz yerden devam ediyorum. Ustelik tedaviye esimin sperm sayisindaki azlik sebebiyle baslamistik. Guya bende sorun yoktu ama demekki her serde bir hayir varmis bendeki rahatsizligida ogrenmis ve tedavisini yapma sansini bulmus olduk. Sende icini ferah tut. Senin dr senden mr istedimi? Hormonlarini dogru tedaviyle duzene sokup baskaca bir probleminizde yoksa bence cocugunuz olmamasi icin hic bir sebep yok :)

Adet düzensizliği yaşadım doktora gittim ilaç yazdı kullandım suan düzenli ve bana dedi süt hormonların çok yüksek bundan dolayı çocuk olmaz falan dedi beynimden vurulmuşa döndüm ve bana bu dostinex dediğim ilaçtan werdi 2 ay kullan gel dedi lütfen bilgisi olan yardım etsin:KK42:
benimdeprolaktinim yüksek çıktı 2 aydır kullanıyorum. mr çektirdim bende de 2 mm civarında adenom çıktı 3 ay kullanıcam sonra tekrar test ve mr çektiricem inş. düşmüştür baş agrınız varmı bu arada kızlar ilaçdan önce çok agrıyordu .

Benm diğer hormon derecelrrim baya yüksekti 5 e falan düştü sadece prolaktin 39 du adet duzensizligi için kullandığım ilaçtan sonra prolaktin 36 ya düştü şimdi tekrar gitcem inş olumlu sonuç alırım allah hepimize hayırlı evlatlar versin isyan etmek gibi olmasın ama başka bebekleri yada hamile olanları görünce içim çiz edio ......... Medusa. .. benden Mr falan istemedilrr eğer bu sonuçlar ii olursa ve hala çocuk olmazsa eşine bakicaz dedi bilmiyorum artk ....şirin. .bende zaten oldum olalı baş ağrısı var :)

Nihal senden mr istemedigine gore doktorun hormon degerlerini cok yuksek bulmamis olabilir. Sen icin rahat edecekse bir sor gittiginde. Dostinex iyi bir ilac bu hormon tedavisi icin ama yan etkileride cok fazla. Benim durumumda neredeyse omur boyu kullanmam gerekiyor. cunku adenomu yok etmiyor belki kucultebiliyormus. Neyse bunada sukur diyorum ben. Kotu birsey de cikabilirdi. Bu arada prolaktin hormonu yuksek olanlarda bas agrisi, goguslerden sut benzeri sivi gelmesi, cinsel isteksizlik, adet duzensizligi baslica belirtiler. Bende sadece donemsel bas agrisi ve cinsel isteksizlik vardi bir suredir. ilactan sonra sikayetlerim oldukca azaldi. Sende doktorunun istedigi tum test vs yaptir ki baska bir sorun varsada ciksin ortaya. Sonrasinda da yolunuzu buna gore cizersiniz. Neyse ben cok uzun yazdim yine :) sevgiler...

Bilgi verdiğin için cook saol cnm allah razı olsun umarım hersey gönlünce olur allah yardımcımız olsun :)

Nihal senden mr istemedigine gore doktorun hormon degerlerini cok yuksek bulmamis olabilir. Sen icin rahat edecekse bir sor gittiginde. Dostinex iyi bir ilac bu hormon tedavisi icin ama yan etkileride cok fazla. Benim durumumda neredeyse omur boyu kullanmam gerekiyor. cunku adenomu yok etmiyor belki kucultebiliyormus. Neyse bunada sukur diyorum ben. Kotu birsey de cikabilirdi. Bu arada prolaktin hormonu yuksek olanlarda bas agrisi, goguslerden sut benzeri sivi gelmesi, cinsel isteksizlik, adet duzensizligi baslica belirtiler. Bende sadece donemsel bas agrisi ve cinsel isteksizlik vardi bir suredir. ilactan sonra sikayetlerim oldukca azaldi. Sende doktorunun istedigi tum test vs yaptir ki baska bir sorun varsada ciksin ortaya. Sonrasinda da yolunuzu buna gore cizersiniz. Neyse ben cok uzun yazdim yine :) sevgiler...

Canım dert etme benimde parolaktin hormonum cok yüksekti 90lardaydı sonra hipofiz mrında 6mm adenom çıktı dostinex kullandım ardından 6 ayda 4mm oldu ve bir 6 ay daha geçince sıfırlandı ardından tedbir Amaçlı 1 yıl daha kullandım ve daha sonra hiçbir sorunum olmadı bu Bahsettiğim 7-8 sene önceki bir durum bir daha da olmadı ve şuan 11 haftalık hamileyim öyle bebek olmaz falan diye düşünmeyin :)

Aynisini bende yasadim. Sut hormonum yuksek cikti bana dostinex verdi doktor kullandim kullanirkende korunmadim dostinex bitmesine 1 hap kala hamile oldugumu ogrendim hatta korktum ilac bisi yaparmi bebege diye doktoruma sordum bsi olmaz ama ilaca debam etme dedi. Su an 3 aylik bebegimvar

Nihan allah size bağışlasin cnm :)....Medusa inş dediğin gbi olur sonuçlarını sizinle paylasicam ya ne kadarda söylesemde o içimde ki duygularımdir allah nasip etmedikçe kim olursa olsun hiç bişi yapamaz nasipte Wars olur ne diyim

Nihan allah size bağışlasin cnm :)....Medusa inş dediğin gbi olur sonuçlarını sizinle paylasicam ya ne kadarda söylesemde o içimde ki duygularımdir allah nasip etmedikçe kim olursa olsun hiç bişi yapamaz nasipte Wars olur ne diyim
Amin. Allah sana da saglikli hayirli evlatlar versin en kisa zamanda insallah.. ali imran suresi 38. Ayeti bolca okumustum hamile kalmak icin.

Burcu allah sanada hayırlı evlat versin cnm sağ salim doğum yapın bebis lerini fotolarıni atinda gözümüz gönlümüz açılır belki;)

Bu arada kaplicayi da tavsiye ederim herkese kaplicada kanallar aciliyor olma ihtimali yukseliyor her gunde calismayi...

Valla o kadarını bilemiyorum ama bu ay doktora gitcem bakalım ne dicek ona göre size inş ii şeyler yazabilurim

Nihalcim guzel haberlerini bekliycem. Insallah hersey gonlunce olur ama dedigim gibi bu iste psikolojinin onemi buyuk. Pozitif ve rahat olmaya bak. Hersey nasip sonucta. Sen tedavilerini ol gerektigi gibi gor bak hersey yoluna girer.

Canım dert etme benimde parolaktin hormonum cok yüksekti 90lardaydı sonra hipofiz mrında 6mm adenom çıktı dostinex kullandım ardından 6 ayda 4mm oldu ve bir 6 ay daha geçince sıfırlandı ardından tedbir Amaçlı 1 yıl daha kullandım ve daha sonra hiçbir sorunum olmadı bu Bahsettiğim 7-8 sene önceki bir durum bir daha da olmadı ve şuan 11 haftalık hamileyim öyle bebek olmaz falan diye düşünmeyin :)

Sende adenomun yok olmasina sevindim. Ben benim gittigim kadin dogumcu ve beyin cerrahindan ogrendiklerim kadariyla biliyorum bu adenom olayini. Bana soylenen buydu. Sanirim kisiden kisiye degisebilen bir durum. En azindan sen canli ornek olarak bizim durumumuzdakiler icin umut oluyorsun. Gerci ben zaten umursamiyorum bu durumu. Benim derdim o ilaci icmek :) oldum olasi sevmem ilac icmeyi. Yani rahatim anlayacagin. Cocuk olayi da zaten dedigim gibi erkek infertilitesi sebebiyle olmuyordu bizde. O konuda da cok rahatimdir. Allah nasip ederse olur diyorum. Olmazsada vardir bi bildigi. Biz deneyip elimizden geleni yapalim hele bir, illa olmuyorsada yapacak birsey yok.

canım öncelikle geçmiş olsun. bostinexi ben tüp bebek tedavim sırasında kullandım.yapılan testte çok olmamakla birlikte süt hormonum yüksekmiş 1kez kullandım oran düştü.tabii herkezde aynı oran olmaz anladığım kadarıyla seninki daha fazla ama kullanıcaksın normal değerlere düşecek ki bebişin gelecek. tabii her ilacın yan etkisi var ben tüp bebek için tedavi gördüğümden daha ne ilaçlar kullandım bu en hafifi ... allah kolaylık versin. göbişler dolsun bebekler gelsin ... sıkma canını ne insanlar var daha ne sorunlarla boğuşuyor böyle düşün kendini daha iyi hissedersin...

Back