• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar aranızda benim yaşadıklarımı yaşayıp yardımcı olacak fikir verecek varmı?

menevis_42

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
24
0
6
Konya
merhaba arkadaşlar benm şikayetim evlenmeden öncede düzensiz adet oluyodum ve kahverengi lekelenmelerim oluyodu bu kahverengi leke geldiği zamanda normal bi adet olmuyodum. neyse dr gittim doğum kontrol hapı verdi 3 ay kullandım dr gittim bırakabilirsin dedi bıraktım bir ay sonra yine aynı şeyleri yaşadım. sonra başka bi dr gittim polikistik over dedi 3 ay daha doğum kontrol hapı kullandım bıraktım adet olunca gitcektim sonraki ay adet olmadım adet söktürücü verdi adet oldum hormonlarıma baktı süt hormonum biraz yüksek çıktı hap verdi bikaç ay kullan gel dedi. çocuk sahbi olamamaktan korkuyorum ama biliyorumki yine aynı şeyleri yaşaycam aranızda bunları yaşayıp tedavi olan var mı yardımcı olursanız sevinirim.

1yürüyemiyorum
2 duramıyorum

A)kahverngi akıntı
yorgunluk tembellik
adet düzensizliği
yumurtlamanın düzgün olmaması var

B)unutkanlık
bebekken sütten erken kesilme var

C)1.70
54
23
konya
01.09.1989
apoztf
sebze yemekleri tatlı olan herşey unlu mamuller beyaz et
çok çok az

D)
1) A C
2)B G A
3)A C
4)A E F
5)A
6)G
7)F
8)C F
9)E G
10)D
11)D
12)C D E
13)B D F
14)B
15)E

CEVAPLARSAN SEVİNİRİM

1yürüyemiyorum
2 duramıyorum

A)kahverngi akıntı
yorgunluk tembellik
adet düzensizliği
yumurtlamanın düzgün olmaması var

B)unutkanlık
bebekken sütten erken kesilme var

C)1.70
54
23
konya
01.09.1989
apoztf
sebze yemekleri tatlı olan herşey unlu mamuller beyaz et
çok çok az

D)
1) A C
2)B G A
3)A C
4)A E F
5)A
6)G
7)F
8)C F
9)E G
10)D
11)D
12)C D E
13)B D F
14)B
15)E

CEVAPLARSAN SEVİNİRİM

Yanlgılarnız ve kokrularınz var. önce bunlara değinelim cevaplardan biri hipofiz %100 sorunlu diğeri üreme organları

Yanlgılarnız ve kokrularınz var. önce bunlara değinelim cevaplardan biri hipofiz %100 sorunlu diğeri üreme organları

evet yanılgıyı bilmem ama korkularım var. süt hormonum normalden biraz yüksek 29 buda hipofizden salgıanıyor bildiğim kadarıyla buda orda sorun oldugunu gösterr polikistik overde var. ama kesin bi tedavi yok işte

evet yanılgıyı bilmem ama korkularım var. süt hormonum normalden biraz yüksek 29 buda hipofizden salgıanıyor bildiğim kadarıyla buda orda sorun oldugunu gösterr polikistik overde var. ama kesin bi tedavi yok işte

olmaz olur mu hiç. ha cağdaş tıpta olmayabilir ama kadim (eski)tıpta var

testi çözemey çalışıyoruz. sen kokrularını söyle ona göre ilerleyelim senin derdin piskolojikmi yosa aldığın bi gıdadanmı onu bilelim.

PCOS , hacamat ile çok rahat tedavi edilebilen bi hastalık

psikolojik olarak çok bi korkum yok aslında hani zaman zaman geleceğe dair endişelerim olur. aldığım gıda olarakda dengesiz besleniyorum şekerli tatlı şeyler hamurişi bayılıyorum çogu zaman kahvaltı yapmıyorum. hacamatıda duydum ama bilemiyorum yaptırabilirmiyim korkarımyani

psikolojik olarak çok bi korkum yok aslında hani zaman zaman geleceğe dair endişelerim olur. aldığım gıda olarakda dengesiz besleniyorum şekerli tatlı şeyler hamurişi bayılıyorum çogu zaman kahvaltı yapmıyorum. hacamatıda duydum ama bilemiyorum yaptırabilirmiyim korkarımyani

ooooooooo durum kötü

Aşağıdakilerden biri veya bir kaçı sende kesin var
Ayak-Bacak ağrıları/Hastalıkları
Müzmin hastalıklar
Siyatik
Gözlerde problem (miyop)
Ve hamile kalırsan muhtemelen düşük yaparsın

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar benm şikayetim evlenmeden öncede düzensiz adet oluyodum ve kahverengi lekelenmelerim oluyodu bu kahverengi leke geldiği zamanda normal bi adet olmuyodum. Neyse dr gittim doğum kontrol hapı verdi 3 ay kullandım dr gittim bırakabilirsin dedi bıraktım bir ay sonra yine aynı şeyleri yaşadım. Sonra başka bi dr gittim polikistik over dedi 3 ay daha doğum kontrol hapı kullandım bıraktım adet olunca gitcektim sonraki ay adet olmadım adet söktürücü verdi adet oldum hormonlarıma baktı süt hormonum biraz yüksek çıktı hap verdi bikaç ay kullan gel dedi. çocuk sahbi olamamaktan korkuyorum ama biliyorumki yine aynı şeyleri yaşaycam aranızda bunları yaşayıp tedavi olan var mı yardımcı olursanız sevinirim.

3 yıllık evliyim bekarlık dönemimde kist durumları yüzünden doğum kontrol hapı kullandım adetim çok olurdu kansız kalırdım aynı lekelenmeler bendede mevcuttu yumurta çatlama döneminden olduguna karra kılmıştı dr. Uzun bir doğum kontrol hapı bir ara süt hormonu yükseldi onun içinde ilaç verildi evlendiğimde bu kistim hala gitmemişti hapın sadece adetimi düzenlemeye yararı olmuştu onun dışında uzun süre kullanmak yüzünden bebek düşündüğümde istediğimde olmadı yumurtlamalar düzenliydi dr.zaman verin dedi ve allahım nasip etti 3 yılımıza hamile oldugumu öğrendim kafanızı rahat tutun böle şeyler pisikolojiyi çok etkiliyor korkularınız aşılamaz duvarlar oluyor çok büyük sıkıntılarınız olmadıysa doğum kontrol hapını 1 sene falan kullanmayın ne kadar uzun olursa yumurta tembelleşiyor dr bunu kabul etmiyorlar ama sağlıklı günler :49:

ooooooooo durum kötü

Aşağıdakilerden biri veya bir kaçı sende kesin var
Ayak-Bacak ağrıları/Hastalıkları
Müzmin hastalıklar
Siyatik
Gözlerde problem (miyop)
Ve hamile kalırsan muhtemelen düşük yaparsın

nasıl bilyosun ya hayret içinde kaldım:) bacak ağrılarım her zaman değil ama bazı dönemler olur varis var biraz evet gözlerimde problem var uzağı net göremiyorum ama çokda ciddi değil şu anda dr gözlük verdi ama günlük hayatta rahatsz etmez hani tv izlerken araba kullanırken falan tak dedi. zar zor hamile kalcaz ondada düşük mü yapcaz inşaallah yaşamam öyle bişey.

3 yıllık evliyim bekarlık dönemimde kist durumları yüzünden doğum kontrol hapı kullandım adetim çok olurdu kansız kalırdım aynı lekelenmeler bendede mevcuttu yumurta çatlama döneminden olduguna karra kılmıştı dr. Uzun bir doğum kontrol hapı bir ara süt hormonu yükseldi onun içinde ilaç verildi evlendiğimde bu kistim hala gitmemişti hapın sadece adetimi düzenlemeye yararı olmuştu onun dışında uzun süre kullanmak yüzünden bebek düşündüğümde istediğimde olmadı yumurtlamalar düzenliydi dr.zaman verin dedi ve allahım nasip etti 3 yılımıza hamile oldugumu öğrendim kafanızı rahat tutun böle şeyler pisikolojiyi çok etkiliyor korkularınız aşılamaz duvarlar oluyor çok büyük sıkıntılarınız olmadıysa doğum kontrol hapını 1 sene falan kullanmayın ne kadar uzun olursa yumurta tembelleşiyor dr bunu kabul etmiyorlar ama sağlıklı günler :49:

öyle kesinlikle katılıyorum benm tek sorunum kaherengi lekelenme ve düzensz adet görmeydi. dediğin gibi dr doğum kontrol hapını verip gönderdi 6 ay kullandım bıraktım bu sefer bıraktığım ay adet olmadım adet söktürücü kullandım ve tıpkı sennki gibi süt hormonum yükselmişti 29 çıktı bunun içinilaç kullanıyorum şimdide ama artık doğum kontrol hapı kullanmaycam iyice düzenimi bozdu. senn gibi yaptm bende oluruna bıraktım takmamaya çalışyorm kısmet diyorum.

nasıl bilyosun ya hayret içinde kaldım:) bacak ağrılarım her zaman değil ama bazı dönemler olur varis var biraz evet gözlerimde problem var uzağı net göremiyorum ama çokda ciddi değil şu anda dr gözlük verdi ama günlük hayatta rahatsz etmez hani tv izlerken araba kullanırken falan tak dedi. zar zor hamile kalcaz ondada düşük mü yapcaz inşaallah yaşamam öyle bişey.

peki apandisit ameliyatı oldun mu veya onunla ilgil bi derdin var mı

Back