Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkArkadaşlar aranızda bel çektrp hamile kalan var mı ?
Canım bilmiyorum ya sadece miğdem aşırı hassaslaştı Dün test yaptım akşam vakti ışık zayıf diye telefonun flaşıyla baktım varla yok arası bi çizgi gördüm eşim baktı göremedi. Bekliyorum bakalım inşallah vardır
Canım bilmiyorum ya sadece miğdem aşırı hassaslaştı Dün test yaptım akşam vakti ışık zayıf diye telefonun flaşıyla baktım varla yok arası bi çizgi gördüm eşim baktı göremedi. Bekliyorum bakalım inşallah vardır
benim göğus ağrılarım var. bide adet olacakmışım gibi oluyor ama gelen giden yok. test yapmaya çekiniyorum tek çizgi gorurum diye. genelde bat bazen gecikiyor. en geç 25i test yaparım eğer olmazsam. senin miden nasıl oldu?
benim göğus ağrılarım var. bide adet olacakmışım gibi oluyor ama gelen giden yok. test yapmaya çekiniyorum tek çizgi gorurum diye. genelde bat bazen gecikiyor. en geç 25i test yaparım eğer olmazsam. senin miden nasıl oldu?
Bir buçuk yıllık evliyim . Ne kadar denediysek bebek sahibi olamadik . Yumurtlama problemim varms . Kayinvalidemin israri yuzunden bu gunlerde bi kadina gidicem belimi cekip hamile olmama yardmci olacakms bu dogrumu kizlar aranzda boyle hamilw kalan var mi ???
Kizlar sakin belinizi cektirmeyin benimkini 3 adam cekti bir hayrini gormedim.Hepsi belin bos diyecek zaten inanmayin. Bir tanesi daha demisti gitmedim
Ama bu ay hamileyim sonucda.