- 21 Ocak 2019
- 308
- 160
- 18
- 28
20 nisanda . Daha bir hafta oldu yaptirali zaten senle ayniyiz galibaSenin reglin ne zaman , bi farklılık varmı sende canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
20 nisanda . Daha bir hafta oldu yaptirali zaten senle ayniyiz galibaSenin reglin ne zaman , bi farklılık varmı sende canım
Bel cekmek de ne demekBir buçuk yıllık evliyim . Ne kadar denediysek bebek sahibi olamadik . Yumurtlama problemim varms . Kayinvalidemin israri yuzunden bu gunlerde bi kadina gidicem belimi cekip hamile olmama yardmci olacakms bu dogrumu kizlar aranzda boyle hamilw kalan var mi ???![]()
Bel cekmek de ne demekkaçinci yüzyılda yasiyorsunuz
20 nisanda . Daha bir hafta oldu yaptirali zaten senle ayniyiz galiba
Ay hadi insallah :)Evet canım ama benim regli hiç zamanında olmaz , dün doktora gittim 12 mm lik bir yumurtam varmış pazartesi gel büyüdü mü bakiyim dedi ☺
Benim ablaminda göbeğini cekdiler 8 yıl çocuğu olmadı ama sonra oldu da ondan mi oldu bilmiyorumBir buçuk yıllık evliyim . Ne kadar denediysek bebek sahibi olamadik . Yumurtlama problemim varms . Kayinvalidemin israri yuzunden bu gunlerde bi kadina gidicem belimi cekip hamile olmama yardmci olacakms bu dogrumu kizlar aranzda boyle hamilw kalan var mi ???![]()
Evet benim ablama da yaptılar 8 yıl çocuğu olmuyor du ne yaptıysa bilmiyroum ama şimdi normal yolda oldu ama bunun faydası oldumu bilmiyorumGöbek düşüklüğü ve bunu kaldırma olayı var . Bazen tıppın çare bulamadığı yerde kocakarı tedavileri gerçekten işe yarıyor. Bndede vardı öyle bir sorun ve kaldırdım tabi benimde yumurtlama sorunum olduğu için gebelik olmadı .genelde hiç bir sorunu olmadığı taktirde gebe kalamayanların mutlaka baktırması gereken bir durum bence . Ve çevremde bu şekilde gebe kalan çok kişiyi duydum .
Faydasını görenler var cnm tabi başka sorunu yoksaEvet benim ablama da yaptılar 8 yıl çocuğu olmuyor du ne yaptıysa bilmiyroum ama şimdi normal yolda oldu ama bunun faydası oldumu bilmiyorum
Aynen belkide onun sayesinden oldu cekdirdi hamile kalmış ama benim ablam dünya da ilk defa başına gelebilecek bir şey oldu 7 aylik hamile olduğunu öğrendi 1 ay sonra da doğum yapdiFaydasını görenler var cnm tabi başka sorunu yoksa
Hiç mi farketmediAynen belkide onun sayesinden oldu cekdirdi hamile kalmış ama benim ablam dünya da ilk defa başına gelebilecek bir şey oldu 7 aylik hamile olduğunu öğrendi 1 ay sonra da doğum yapdi
Hiç farkamedi hattâ son aylarda okadar kilo aldı ki karnına vuruyor du göbek büyüdü diye ve ağlıyor du bebeğim olmuyor diye bakdi olmadı psikoloji bozuldu ilaç kullandı onun yan etkiside mide bulantısı vardı takı 7 aydır adet görmedim diye giddigi doktor da ogrendiki 26 haftalık erkek çocuğuna hamile orda bayılmış zatenHiç mi farketmedi
Çok ilginçHiç farkamedi hattâ son aylarda okadar kilo aldı ki karnına vuruyor du göbek büyüdü diye ve ağlıyor du bebeğim olmuyor diye bakdi olmadı psikoloji bozuldu ilaç kullandı onun yan etkiside mide bulantısı vardı takı 7 aydır adet görmedim diye giddigi doktor da ogrendiki 26 haftalık erkek çocuğuna hamile orda bayılmış zaten
Zaten doktor tıp tarihinde ilk defa böyle bir şey le karşıladığını söyledi öğrendi 1 ay sonra suyu azaldı sezeryanla doğum yapdiÇok ilginç![]()
E tabi bnde ilk defa duydum neyse netice önemli sonucta almıs kucağına bebişiniZaten doktor tıp tarihinde ilk defa böyle bir şey le karşıladığını söyledi öğrendi 1 ay sonra suyu azaldı sezeryanla doğum yapdi
Bakalm eger bu ay benim olursa demekki olui . Bende hic inanmiorum ama . Insallah ise yararr :)Benim ablaminda göbeğini cekdiler 8 yıl çocuğu olmadı ama sonra oldu da ondan mi oldu bilmiyorum
Canım benim dün yumurtam catlamis bakalım rabbim bu ay nasip edecekmiEvet canım ama benim regli hiç zamanında olmaz , dün doktora gittim 12 mm lik bir yumurtam varmış pazartesi gel büyüdü mü bakiyim dedi ☺
Canım ben beklemedeyim benimde bat 25 nisanburaya yazan arkadaşlar. hamile kalanınız oldu mu? bende bel çekmeye gitdim bu ay. bat 25nisan. bi fark yok henüz. merak ettim sizde işe yaradı mı diye
bi fark hiss ediyormusun? sence bu ay var mi gebelik?Canım ben beklemedeyim benimde bat 25 nisan![]()