Gebeliğe Hazırlık Arkadaşlar aranızda bel çektrp hamile kalan var mı ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım sadece belime atacakmış. Belde soğukluk filan varsa o yüzden bazen gebelik olmuyormuş. Yakı işe yarıyormuş bakalım inşallah ☺️
Ben daha once 3 kere yaki attm faydasini gormedim insallah sende ise yarar. Daha once hic atmadin demii yaki filan ?

Evet canım sadece belime atacakmış. Belde soğukluk filan varsa o yüzden bazen gebelik olmuyormuş. Yakı işe yarıyormuş bakalım inşallah ☺️
Ben daha once 3 kere yaki atttimda bi faydasini goremedim canin insallah sende ise yarar daha once hic attrmadin demi ?

Böyle birşey yapma daha yeni evli sayılırsın kendiliğinden emin ol olur çocuğun allaha dua et. Ne faydası olcak sana kadının yaptığının belki daha zararını gororsun

Arkadaşlar meram edenler için yazıyorum ben belimi çektirdim çok aptalca bisi insallah bu ay ise yarar cunki cok aci cektim . Kimseyede tavsiye etmiorum . :(

Göbek düşüklüğü ve bunu kaldırma olayı var . Bazen tıppın çare bulamadığı yerde kocakarı tedavileri gerçekten işe yarıyor. Bndede vardı öyle bir sorun ve kaldırdım tabi benimde yumurtlama sorunum olduğu için gebelik olmadı .genelde hiç bir sorunu olmadığı taktirde gebe kalamayanların mutlaka baktırması gereken bir durum bence . Ve çevremde bu şekilde gebe kalan çok kişiyi duydum .
Bir buçuk yıllık evliyim . Ne kadar denediysek bebek sahibi olamadik . Yumurtlama problemim varms . Kayinvalidemin israri yuzunden bu gunlerde bi kadina gidicem belimi cekip hamile olmama yardmci olacakms bu dogrumu kizlar aranzda boyle hamilw kalan var mi ??? :(
Hayırlı geceler tabiki cnm öyle bir şey vardır önceden doktormu varmış önceden ocaklar varmış öyle hamile kalan çok bel çektirmek göbek ufeletmek göbek düşmesi belki sanada bir sebep olur.duruma göre bakarsın beli nasıl çekiyor .ona göre yaptirirsin inşaallah tez zamanda kucağına alırsın bebeyini

Nasıl yapılıyor canım bende iki gün içinde yakı attırıcam
Ilk
Hayırlı geceler tabiki cnm öyle bir şey vardır önceden doktormu varmış önceden ocaklar varmış öyle hamile kalan çok bel çektirmek göbek ufeletmek göbek düşmesi belki sanada bir sebep olur.duruma göre bakarsın beli nasıl çekiyor .ona göre yaptirirsin inşaallah tez zamanda kucağına alırsın bebeyini
Nasıl yapılıyor canım bende iki gün içinde yakı attırıcam
Nasıl yapılıo anlatim once kadin beni sirt ustu uzandrdi biraz karnima bastirdi sol tarafinda gobek dusuklugu var dedi gercektende bi tek o tarafa basinca cok agriodu . Neyse sonra bardak atti karnima once sonra belime bardak atti . Iki dizime yaki atti bir sakız belime bir sakizda karnima yapistrdi . Benim belimde yag bezesi oldugu icin bir tanede yaki kesip kalca kemigime takti . Cok canim acidi ama insallah değer. Ozellikle yakı cok yakıo sakizlarda eridkce kayiyo ve canim cok acio . Insallah işe yarar bende yararsa sizde yaptirin dicem ama once bu kadar şeyi göze almayi düşünün . Insallah allah hic kimsenin kucağını bos bırakmaz cok zor ...

Ilk

Nasıl yapılıo anlatim once kadin beni sirt ustu uzandrdi biraz karnima bastirdi sol tarafinda gobek dusuklugu var dedi gercektende bi tek o tarafa basinca cok agriodu . Neyse sonra bardak atti karnima once sonra belime bardak atti . Iki dizime yaki atti bir sakız belime bir sakizda karnima yapistrdi . Benim belimde yag bezesi oldugu icin bir tanede yaki kesip kalca kemigime takti . Cok canim acidi ama insallah değer. Ozellikle yakı cok yakıo sakizlarda eridkce kayiyo ve canim cok acio . Insallah işe yarar bende yararsa sizde yaptirin dicem ama once bu kadar şeyi göze almayi düşünün . Insallah allah hic kimsenin kucağını bos bırakmaz cok zor ...
Canım bende yakı yaptırdım iki gün oldu

İkin hafta üst üste belime hacamat yaptı sonra iki gün oncede belimi az ovaladı yakı yapıstırdı bir tane
[/QUOTE[/QUOTE
Ben kac kere yaki attim ama hic bir ise yaramadi insallah sende yarar . Belimi falann cektrdim bu ay seningibi yaki attrdim ama ise yarayacagina pek inanmiorum kaynanam zorlamasaydi gitmicektm

Back