Bu arada ibrahim saracoglunun cok guzel bir kutu var incir kuru ve havucyumurtayi gelistirip catlatiyo neden denemiyosun hem dogal yoldanVandaym . Hastanede ilaclarla tedavi oluorum ama hala bi duzlme olmadi yeni evlisin duzelir diolarda gel bunlari burdakilere anlat
Amin . Sen ne zaman evlendin ve ne kadar suredr istiosunHaklısın Allah yardımcın olsun . Bende Elazığlıyım ama Urfa’ya gelin gittim
Ben neler yemedim ki hic bisi ise yaramdi daha kotu oldumBu arada ibrahim saracoglunun cok guzel bir kutu var incir kuru ve havucyumurtayi gelistirip catlatiyo neden denemiyosun hem dogal yoldan
Ben Mayıs’ta evlendim .eylülden beri korunmuyorum ama üç aydır tedavi görüyorumAmin . Sen ne zaman evlendin ve ne kadar suredr istiosun
Iste senin sorunun kesin korunmaktN olmustrBen Mayıs’ta evlendim .eylülden beri korunmuyorum ama üç aydır tedavi görüyorum
Esinde sorun varmi sperm testi yapildimi sorunu kendinde arama oda gitsin gitmediyseBen neler yemedim ki hic bisi ise yaramdi daha kotu oldum
Klomenle yumurtam büyüyo artık da çatlatma iğnesini yarın ikinci kez vurcam bakalım doktor olur ama sabır lazım diyo . Bu ayda olmazsa rahim filmi çekecezIste senin sorunun kesin korunmaktN olmustr
Oda gitti canim onda hic bi sikinti yok hal boyle olunca butun yuk bende kaldi o yuzdn bel cektriorumEsinde sorun varmi sperm testi yapildimi sorunu kendinde arama oda gitsin gitmediyse
Off insallh olur ya sen stres falan yapma oda cok etkilio . Insallh rahim filmi cektrmene gerek kalmzKlomenle yumurtam büyüyo artık da çatlatma iğnesini yarın ikinci kez vurcam bakalım doktor olur ama sabır lazım diyo . Bu ayda olmazsa rahim filmi çekecez
Hayirlisi olsun insaAllah saglikli hayirli evlat nasip etsin Stress yapincada olmuyo habern olsun cok fazla dinlrme cevreniOda gitti canim onda hic bi sikinti yok hal boyle olunca butun yuk bende kaldi o yuzdn bel cektriorum
Amin cnm inşallahOff insallh olur ya sen stres falan yapma oda cok etkilio . Insallh rahim filmi cektrmene gerek kalmz
Aynen stres cok etkilio bakalm sanrm son caremi denicem . Yinede tskkr edermHayirlisi olsun insaAllah saglikli hayirli evlat nasip etsin Stress yapincada olmuyo habern olsun cok fazla dinlrme cevreni
Ya canim rahat ol son mon deme Alllah buyuktur unutma ol derse olur bol bol dua et burdan bilgilendirme yaparsin gobek cektirmeyi nasil yapiyolar bnde merak ettimAynen stres cok etkilio bakalm sanrm son caremi denicem . Yinede tskkr ederm
Olur canim yaparim :) onun stresinden uyuyamiom zatenYa canim rahat ol son mon deme Alllah buyuktur unutma ol derse olur bol bol dua et burdan bilgilendirme yaparsin gobek cektirmeyi nasil yapiyolar bnde merak ettim
Seninde mi yumurtlama sorunun var ?Ya canim rahat ol son mon deme Alllah buyuktur unutma ol derse olur bol bol dua et burdan bilgilendirme yaparsin gobek cektirmeyi nasil yapiyolar bnde merak ettim
Evet progestron testiYok canim doktor senin yumurtlama sorununun oldugunu nasil anladi testmi yapti
Senin sadece beline yaki mi atilacak . Benim yaki degil siyah sakiz atacaklar hm belime hem karnima iki bacagimada yaki atilacakmis . Kadın her aksam zeytin yagiyla belimi karnimi falan yaglamami istedi taki adetim olup bitene kadarMerhaba canım, benimde yumurtlama sorunum var. İki ay bende yumurtlama ilaci kullandım fakat ilaç vücuduma iyi gelmediği için bıraktım. Bende yakınlarımın tavsiyesi ile hacamat yaptırdım. 3. Haftada Belime yakı vurucak gittiğim teyze. Benimde annem yengem ve ablam hep bu vesileyle hamile kalmış. Denemekten zarar gelmez
Evet canım sadece belime atacakmış. Belde soğukluk filan varsa o yüzden bazen gebelik olmuyormuş. Yakı işe yarıyormuş bakalım inşallahSenin sadece beline yaki mi atilacak . Benim yaki degil siyah sakiz atacaklar hm belime hem karnima iki bacagimada yaki atilacakmis . Kadın her aksam zeytin yagiyla belimi karnimi falan yaglamami istedi taki adetim olup bitene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?