Gebeliğe Hazırlık Arkadaşlar aranızda bel çektrp hamile kalan var mı ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nefesgibi

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2019
308
160
18
28
Bir buçuk yıllık evliyim . Ne kadar denediysek bebek sahibi olamadik . Yumurtlama problemim varms . Kayinvalidemin israri yuzunden bu gunlerde bi kadina gidicem belimi cekip hamile olmama yardmci olacakms bu dogrumu kizlar aranzda boyle hamilw kalan var mi ??? :(

Sorma canim kullanmadigim sey kalmadi . Sogan suyu hayit otu bir suru sey ictim . Bu gidecgm kadin sayesinde gorumcem hamile kalms guya simdi ustumdeki baskidan kurtulmak icin baska carem kalmadi

Sakın yapma öyle bişey sağlığından olursun soğan suyu 15 gün iç sonra dene tekrar
Sorma canim kullanmadigim sey kalmadi . Sogan suyu hayit otu bir suru sey ictim . Bu gidecgm kadin sayesinde gorumcem hamile kalms guya simdi ustumdeki baskidan kurtulmak icin baska carem kalmadi

Nasıl bi problem bu yumurtlamada? Dr bi cözümünü bulacaktir ben eminim.öyle seyler yaptirip sagligindan olma derim

Göbek düşüklüğü ve bunu kaldırma olayı var . Bazen tıppın çare bulamadığı yerde kocakarı tedavileri gerçekten işe yarıyor. Bndede vardı öyle bir sorun ve kaldırdım tabi benimde yumurtlama sorunum olduğu için gebelik olmadı .genelde hiç bir sorunu olmadığı taktirde gebe kalamayanların mutlaka baktırması gereken bir durum bence . Ve çevremde bu şekilde gebe kalan çok kişiyi duydum .

Göbek düşüklüğü ve bunu kaldırma olayı var . Bazen tıppın çare bulamadığı yerde kocakarı tedavileri gerçekten işe yarıyor. Bndede vardı öyle bir sorun ve kaldırdım tabi benimde yumurtlama sorunum olduğu için gebelik olmadı .genelde hiç bir sorunu olmadığı taktirde gebe kalamayanların mutlaka baktırması gereken bir durum bence . Ve çevremde bu şekilde gebe kalan çok kişiyi duydum .
Nasil birsey peki bardak falan mi attilar gobegine . Acı oldu mu

Ymurtlma sorunun oldugu icin olmadiysa sende kesin bendede olmazoff cok uzuldum buna yaa bu kadar stresi bosuna cekecegim yine .

Ymurtlma sorunun oldugu icin olmadiysa sende kesin bendede olmazoff cok uzuldum buna yaa bu kadar stresi bosuna cekecegim yine .
Ben suan tedavi görüyorum. Yumurtam oluşuyor ama istenilen büyüklüğe gelmiyor . Onun için klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorum. Hatta bu gün kontrole gittim yumurtam 18 mm olmus . Yarın çatlatma iğnesi vurcam .

Ben suan tedavi görüyorum. Yumurtam oluşuyor ama istenilen büyüklüğe gelmiyor . Onun için klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorum. Hatta bu gün kontrole gittim yumurtam 18 mm olmus . Yarın çatlatma iğnesi vurcam .
Cok zor yaa allah yardimcin olsun insallah duzelir durumun sende hayirlisyla alirsin bebisini kucagina

Kadın eliyle göbeğine baskı yapıyor göbeğini yerine getirmeye çalışıyor . Eliyle yaptığı baskı acıtıyor haliyle. Adetten hemen sonra gitmen lazım
Bende adetmi bekliorum bugun olmam gerekiodu ama olmadm su an bile bu psikolojiden uyuyamiorum nolacak acaba sonum die bir an once gitsem gelsem su kadina gecse su gunler die :(

Ama illaki bi tedavisi vardır bence .yumurtlama gebelik için önemli çünkü . Bence iyi bir doktora gidip bian önce tedavine başla .hangi ildesin
Vandaym . Hastanede ilaclarla tedavi oluorum ama hala bi duzlme olmadi yeni evlisin duzelir diolarda gel bunlari burdakilere anlat

Back