adalet bakanlığını sormuşsunuz ve tercih klavuzu henüz yayınlanmadı demişsiniz ama adalet bakanlığı zabıt katibi alımı yapıyor ve onun sınavını kendi açıyor.yani açıktan alım yapıyor.önce uygulama sınavına giriyorsunuz.3 dakikada en az 90 kelime yazmanız lazım.eğer yazarsanız sonrasında mülakata giriyorsunuz.onu da kazanırsanız zabıt katibi oluyorsunuz.ve bu alımın ilanı genelde ocak ayında veriliyor.konumum büro yönetımı sekreterlik mezunuym önlisans cnm orda beni hani göreve verirler bilmiyorum asansör servis imkanlari varsa dedıgın gıbı super olur ben hiç yürüyemıyorum tekerlelıklı sandalyedeyım rahat olmazsam ve işim zor ve beni yapratıcı bide tabıkı adaletsizlik olursa memnun olmam avukat olmak benim enbuyuk hayalımdi oyüzden aslında burayı yazmak ıstıyorum onlara yakın olurum biras daha:) bilmiyorum cnm aklımda ikitane yazmak ıstedıgım bakanlık var güya onlar olmazsa ayriyeten bıyer daha yazmak ıstıyorum verdıgın cevap için tskler cnm bana tavsiye ettıgın bir bakanlık varmı cnm daha tercıh kılavuzumuz yayınlanmadı hangı kurumlar memur olcak özürlü onuda bimiom çünkü:)
ben kendim ömssye gırdım 70 aldım tercıh yapıcam my world açıktan alım yapanlara başvurmayacağım cnm sadece adalet bakanlığını tercıhlerımde bulundurup bulundurmamakta kararsız kaldım ondan sordumadalet bakanlığını sormuşsunuz ve tercih klavuzu henüz yayınlanmadı demişsiniz ama adalet bakanlığı zabıt katibi alımı yapıyor ve onun sınavını kendi açıyor.yani açıktan alım yapıyor.önce uygulama sınavına giriyorsunuz.3 dakikada en az 90 kelime yazmanız lazım.eğer yazarsanız sonrasında mülakata giriyorsunuz.onu da kazanırsanız zabıt katibi oluyorsunuz.ve bu alımın ilanı genelde ocak ayında veriliyor.
ben adelet bakanlığında çalışıyorum. çalışma şartları çok zor. daha iyi bir kurum yazmanı tavsiye ederim.
cnm ben de zabıt katipliği düşünüyorum.özel sektörde çalışma şartlarım çok kötü ve baraj puanı düşük olup en rahat yerleşebileceğim adalet bakanlığı. sen bu işin içinde olan biri olarak ne tavsiye edersin? hangi bakanlığı yazmalı? meslek lisesi çıkışlıyım puanlarım 90-95 arası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?