• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar aranızda adalet bakanlığında çalışan varmı

sebboyyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
1.381
5
116
İstanbul
arkadaşlar ben büro yönetimi sekreterlik mezunuyum ömssde tercih yapicam eger adalet bakanlığını yazarsam konumum ne olur birde çok zorlanırmıyım acaba bazı arkadaşlar uzak dur diyorlar:) bu arada ben servisi ve asansörü olan bir kurumda çalışmak istiyorum ortopedik engelliyim ben yürüyemiyorum bu bakanlık bana uygun olurmu sizce:10:

konumun ne olur bilemiyorum ancak adalet bakanlığı bu ülkenin en zor memurluklarının yaşandığı yer bunu biliyorum kast sistemi var ( hindistanda ki gibi :ssz::ssz:) ve asla bir kasttaki diğer kasttaki ile ne doğru dürüst ilişti kurabiliyor nede kast değişiyor ve adaletsizliğin kol gezdiği en namlı kurumlardan biri adalet ama tabii ben bunları sorun etmem diyorsan dene şansını adalet bakanlığında hakim savcı değilsen kölesin yok ötesi !! bu arada her kurum engelliler için düzenleniyor zaten biliyorsundur sende her kurum engelli çalıştırmak zorunda ve düzenlemelerini ona göre yapıyorlar o konuda problem yaşamazsın tercih senin tatlım hakkında hayırlısı olsun :34::34:

konumum büro yönetımı sekreterlik mezunuym önlisans cnm orda beni hani göreve verirler bilmiyorum asansör servis imkanlari varsa dedıgın gıbı super olur ben hiç yürüyemıyorum tekerlelıklı sandalyedeyım rahat olmazsam ve işim zor ve beni yapratıcı bide tabıkı adaletsizlik olursa memnun olmam avukat olmak benim enbuyuk hayalımdi oyüzden aslında burayı yazmak ıstıyorum onlara yakın olurum biras daha:) bilmiyorum cnm aklımda ikitane yazmak ıstedıgım bakanlık var güya onlar olmazsa ayriyeten bıyer daha yazmak ıstıyorum verdıgın cevap için tskler cnm bana tavsiye ettıgın bir bakanlık varmı cnm daha tercıh kılavuzumuz yayınlanmadı hangı kurumlar memur olcak özürlü onuda bimiom çünkü:)

ben adelet bakanlığında çalışıyorum. çalışma şartları çok zor. daha iyi bir kurum yazmanı tavsiye ederim.

özelden mesaj atmışsınız ama özelden cevap yazamıyorum mesaj sayımın azlığından dolayı :) ben adliye sarayında zabıt katibiyim. çalışma şartları çok zor. birime göre değişir tabi. asansör olayına gelince adliye sarayları yenileniyor ama hala kullanımda olan eski binalar var. tercih edeceğiniz yere bağlı yani.. adalet bakanlığı ve sağlık bakanlığını tavsiye etmem. nacizhane fikrim.

konumum büro yönetımı sekreterlik mezunuym önlisans cnm orda beni hani göreve verirler bilmiyorum asansör servis imkanlari varsa dedıgın gıbı super olur ben hiç yürüyemıyorum tekerlelıklı sandalyedeyım rahat olmazsam ve işim zor ve beni yapratıcı bide tabıkı adaletsizlik olursa memnun olmam avukat olmak benim enbuyuk hayalımdi oyüzden aslında burayı yazmak ıstıyorum onlara yakın olurum biras daha:) bilmiyorum cnm aklımda ikitane yazmak ıstedıgım bakanlık var güya onlar olmazsa ayriyeten bıyer daha yazmak ıstıyorum verdıgın cevap için tskler cnm bana tavsiye ettıgın bir bakanlık varmı cnm daha tercıh kılavuzumuz yayınlanmadı hangı kurumlar memur olcak özürlü onuda bimiom çünkü:)
adalet bakanlığını sormuşsunuz ve tercih klavuzu henüz yayınlanmadı demişsiniz ama adalet bakanlığı zabıt katibi alımı yapıyor ve onun sınavını kendi açıyor.yani açıktan alım yapıyor.önce uygulama sınavına giriyorsunuz.3 dakikada en az 90 kelime yazmanız lazım.eğer yazarsanız sonrasında mülakata giriyorsunuz.onu da kazanırsanız zabıt katibi oluyorsunuz.ve bu alımın ilanı genelde ocak ayında veriliyor.

adalet bakanlığını sormuşsunuz ve tercih klavuzu henüz yayınlanmadı demişsiniz ama adalet bakanlığı zabıt katibi alımı yapıyor ve onun sınavını kendi açıyor.yani açıktan alım yapıyor.önce uygulama sınavına giriyorsunuz.3 dakikada en az 90 kelime yazmanız lazım.eğer yazarsanız sonrasında mülakata giriyorsunuz.onu da kazanırsanız zabıt katibi oluyorsunuz.ve bu alımın ilanı genelde ocak ayında veriliyor.
ben kendim ömssye gırdım 70 aldım tercıh yapıcam my world açıktan alım yapanlara başvurmayacağım cnm sadece adalet bakanlığını tercıhlerımde bulundurup bulundurmamakta kararsız kaldım ondan sordum:55:

adalet bakanlığı önlisans olarak merkezi alım yapmıyor. adalet bakanlığında önlisans olarak başvurabileceğin sadece zabıt katipliği. o da açıktan alım yapıyor. yani bi uygulama sınavına (klavye hız) ve sonrada mülakata girmen gerekiyor. açıktan alım yapmayacaksan yayınlanan tercih klavuzundaki yerleri tercih edebilirsin. ayrıca moralini bozmak istemem ama önlisans olarak o puanla merkezi bir alımla yerleşmen çok zor. bende önlisans işletme mezunuyum 82 aldım yerleşemedim. açıktan alımla yerleştim. bol şans dilerim. umarım gönlünce olur.

ben adelet bakanlığında çalışıyorum. çalışma şartları çok zor. daha iyi bir kurum yazmanı tavsiye ederim.

cnm ben de zabıt katipliği düşünüyorum.özel sektörde çalışma şartlarım çok kötü ve baraj puanı düşük olup en rahat yerleşebileceğim adalet bakanlığı. sen bu işin içinde olan biri olarak ne tavsiye edersin? hangi bakanlığı yazmalı? meslek lisesi çıkışlıyım puanlarım 90-95 arası :(

cnm ben de zabıt katipliği düşünüyorum.özel sektörde çalışma şartlarım çok kötü ve baraj puanı düşük olup en rahat yerleşebileceğim adalet bakanlığı. sen bu işin içinde olan biri olarak ne tavsiye edersin? hangi bakanlığı yazmalı? meslek lisesi çıkışlıyım puanlarım 90-95 arası :(

valla dediğin gibi açıktan alımla atanabileceğin ender yerlerden biri. evet memur oluyorsun maaşın belli o açıdan güzel. benim olduğum yer çok zor. ile, ilçeye göre değişiyor ve de birime göre. şansını dene. özel sektörden iyi ama çok zor bir meslek. mesuliyeti çok fazla. üstün çok fazla. falan falan... :)

Back