• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar aöf sınavlarına nasıl çalışıyoruz...

angel_86

böcüğüm
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2008
592
3
96
İstanbul
hadi kızlar bu topikte aöf sınavlarına nasıl hazırlandığımızı,nasıl çalıştığımı anlatalım.mesela ufak tüyolar paylaşabiliriz.birbirimize katkımız olur....:lepi:

konu sahibi olarak başlangıcı önce ben yapayım...genelde sınava 1 ay kala çalışmaya başlarım o kadar derse.bu arada işletme 2. sınıftayım.ve tabii ki yetiştiremiyorum.öncelikli olarak konuyu çalışıp ardından testini çözerim.1 dersi bu şekilde bitiririm.diğer derslerede aynen bu şekilde devam ederim.sınav haftası bı gözden geçirim dediğimde ise hiç bişeyi hatırlamam mafoldumben.kendime hala bi yöntem bulabilmiş değilim ve sınavlarım başarısızlıkla sonuçlanıyor malesef ki akannehir. sizler ne şekilde çalışıyorsunuz arkadaşlar neler tavsiye edersiniz ???

ben mezunum ve hıc takındı vermeden allaha sukur bıtırdım once konuyu okuyup sonra test cözuyordum ama sonra gerıye dönup tekrar ettıgımde aklımda hıcbırsey kalmamış oluyordu:( ama ben çözumunu buldum tabibana göre sınava 10 gun kala geçmiş yıllarını sorularını çözdum ve cok yararlı oldu zaten genelde %50-60 geçmiş yılların tıpa tıp aynısı yada cok benzer soruları soruyolar..inş. sızlerede yardımı dokunur sımıdıden basarılar...

senin için çok sevindim cnm ne kadar güzel darısı bundan sonra için benim başıma...bu sene aslında benimde düşüncem senin ki gibi yapmak.umarım faydalı olur.geçmiş yılların soruların bürodan mı temin ediyorsun cnm yoksa yayınevlerinden birinin ki mi???

senin için çok sevindim cnm ne kadar güzel darısı bundan sonra için benim başıma...bu sene aslında benimde düşüncem senin ki gibi yapmak.umarım faydalı olur.geçmiş yılların soruların bürodan mı temin ediyorsun cnm yoksa yayınevlerinden birinin ki mi???

inş. cnm sende kurtulursun hayır ınternetten acıkögretımın sıtesınden çalıştım ben açıköğretim e öğrenme portalı var oraya kımlık numaranla oturum acıyorsun ordan sınav soruları var ben mezun oldugum ıcın suan acıp bakamıyorum sen bir dene takıldıgın yer olursa ben yönlendırebılırım seni

canım ben 4.sınıfa geçtim
hiç kalmadan hatta hiç alttan dersim olmadan
hiç kursa da gitmedim
muratın açıköğretim kitaplarını alıyorum her sene
yeni karalanmamış olması önemli benim için altını çize çize önemli yerleri daire içine alarak çalışıyorum
hatta küçük bi uçları yapışkanlı kağıtlara önemli notları yazıp çalıştığım sayfaya yapıştırıyorum
derse göre bazı derslerde deftere özet çıkararak çalışıyorum konu bitince konu arkasındaki testleri çözüyorum
murattan çalışmam bitincede vakit bulursam aöf nin verdiği o büyük mavi kitaplardan da faydalanıyorum konu arkasındaki özet kısmını okuyup testlerini çözmeye çalışıyorum o kitapların testleri sınavda çıkıyor
ben çalışmaya yaklaşık 2 ay önce başlıyorum kendime program yapıyorum günlük şu gün şu dersin 1.ünitesi falan gibi yazıp asıyorum dolabıma
1 gün sözel çalıştıysam öbür gün sayısal olarak ayarlıyorum
ya da vakit daraldıysa günde 2 ders çalışacaksam 1 kolay 1 zor ders olarak çalışmaya çalışıyorum
erken çalışmaya başladığım için sınava 1 hafta kala sadece murattan vize ya da final sorularını çözüp tekrar hatırlıyorum

umarım yardımcı olurum kızlar opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
canım ben 4.sınıfa geçtim
hiç kalmadan hatta hiç alttan dersim olmadan
hiç kursa da gitmedim
muratın açıköğretim kitaplarını alıyorum her sene
yeni karalanmamış olması önemli benim için altını çize çize önemli yerleri daire içine alarak çalışıyorum
hatta küçük bi uçları yapışkanlı kağıtlara önemli notları yazıp çalıştığım sayfaya yapıştırıyorum
derse göre bazı derslerde deftere özet çıkararak çalışıyorum konu bitince konu arkasındaki testleri çözüyorum
murattan çalışmam bitincede vakit bulursam aöf nin verdiği o büyük mavi kitaplardan da faydalanıyorum konu arkasındaki özet kısmını okuyup testlerini çözmeye çalışıyorum o kitapların testleri sınavda çıkıyor
ben çalışmaya yaklaşık 2 ay önce başlıyorum kendime program yapıyorum günlük şu gün şu dersin 1.ünitesi falan gibi yazıp asıyorum dolabıma
1 gün sözel çalıştıysam öbür gün sayısal olarak ayarlıyorum
ya da vakit daraldıysa günde 2 ders çalışacaksam 1 kolay 1 zor ders olarak çalışmaya çalışıyorum
erken çalışmaya başladığım için sınava 1 hafta kala sadece murattan vize ya da final sorularını çözüp tekrar hatırlıyorum

umarım yardımcı olurum kızlar opuyorumnanaktan

daha önceleri bende bu şekilde çalışmıştım ama başarılı olamadım pek sürekli programımı erteleyip durdum.muratın yardımcı kitaplarından çalışıyorum bende anlatımları güzel yalın.sanırım ben biraz ezbere yönelik çalışıyorum tek sorunum bu galiba....bu arada cvp için tşk ederim hayatım....opuyorumnanaktan

bende murat yayınlarının kitaplarından çalışıyorum.yaklaşık 2 ay önce başlıyorum.hergün bi ünite önemli yerleri özet çıkarıyorum kısa kısa,gün içinde onlara bi kaç kez göz gezdiriyorum.e-öğrenmedeki alıştırmalar çok yararlı oluyo arkadaşlar.
Geçmiş senenin sorularınıda çözüyorum ama 1 senedir artık eski sorulardan sormuyolar sistemi değiştirdikleri için yinede göz gezdirmekte yarar var yerimseniben

bende murat yayınlarının kitaplarından çalışıyorum.yaklaşık 2 ay önce başlıyorum.hergün bi ünite önemli yerleri özet çıkarıyorum kısa kısa,gün içinde onlara bi kaç kez göz gezdiriyorum.e-öğrenmedeki alıştırmalar çok yararlı oluyo arkadaşlar.
Geçmiş senenin sorularınıda çözüyorum ama 1 senedir artık eski sorulardan sormuyolar sistemi değiştirdikleri için yinede göz gezdirmekte yarar var yerimseniben

özet çıkararak yazmak daha akılda kalıcı sanki CADIARZU.güzel yöntemler var.artık kendime güzel bi program oluştururum bu gidişle kaydirigubbakcemile2.tsk cnm opuyorumnanaktan

ben yardımcı kitap olan murat yayınlarını şu şekilde çalışıyorum:
çıkan ünite sonundaki soruları keçeli kalemlerle çiziyorum ondan sonra çalışmaya başlıyorum ama bu yıl çalışamadım daha ya panik yapcam biraz zaman daha geçerse 8 ders buuu yaa

bende murat yayınlarından çalışıyorum.geçen yıl uygarlık tarihi bu yılda inkılap tarihim var.onların özetini çıkartıyorum.geri kalan dersleri kitaptan okuyorum çiziyorum.arkasındaki soruları bir kağıda çözüyor.yanlışlarımı test bitimine yazıyorum.2-3 defa çözyorum böle.sınavdan bir gün öncede oturuyorum tüm o üstlerini karalamadığım testleri kitaba çözüyorum.çogu ordan çıkıyor.daha soruyu görür görmez cevabı tak işaretliyorum.başarılarkaydirigubbakcemile5

hem okulun verdiği kitaplardan hemde murat yayınlarının kitabından çalışıyorum
tek tek her üniteyi çalışıyorum testini çözüyorum
son bi iki hafta kala üstünden bikere geçip soruları tekrar çözüp bitiriyorum

kızlar bu arada görüntülü eğitim setleri alan oldu mu?işe yarıyormu acaba ?

merhaba cnm ben aldım 3.sınıf için gecen yıl sesli adı cdler işe yaramaz birde şöle bi durum var cdleri bir pcye kod veriyolar giriyorsun ve kopylananamadıgı gibi baska pcdede acılmıyor tabi bunu aldıktan sonra ögreniyrsun en güzeli murat yayınları cnm umarım yardımcı olabilmişimdirkaydirigubbakcemile5

ben ınternetten acıköğretım cd setı alıyorum tıpkı dershaneymıssınız gıbı unıte unıte ve ayrıntılı anlatıyor ben onlarla çalışıyorum ve basarılı oluyorum herkese tavsıye ederım. ben o cdlerle işletme fakültesi 3.sınıfa gectım herkese tavsıye ederım. 2.sınıf cd lerını almak ıstersenız sıze satabılırım ben 100 ytl ye aldım seslıal.cım dan bakabılırsınız bu sene 125 ytl olmus gene alıcam.almak isteyen olursa özelden ulaşşsın ben özelden msj atamıyorum ama

Back