Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin için çok sevindim cnm ne kadar güzel darısı bundan sonra için benim başıma...bu sene aslında benimde düşüncem senin ki gibi yapmak.umarım faydalı olur.geçmiş yılların soruların bürodan mı temin ediyorsun cnm yoksa yayınevlerinden birinin ki mi???
canım ben 4.sınıfa geçtim
hiç kalmadan hatta hiç alttan dersim olmadan
hiç kursa da gitmedim
muratın açıköğretim kitaplarını alıyorum her sene
yeni karalanmamış olması önemli benim için altını çize çize önemli yerleri daire içine alarak çalışıyorum
hatta küçük bi uçları yapışkanlı kağıtlara önemli notları yazıp çalıştığım sayfaya yapıştırıyorum
derse göre bazı derslerde deftere özet çıkararak çalışıyorum konu bitince konu arkasındaki testleri çözüyorum
murattan çalışmam bitincede vakit bulursam aöf nin verdiği o büyük mavi kitaplardan da faydalanıyorum konu arkasındaki özet kısmını okuyup testlerini çözmeye çalışıyorum o kitapların testleri sınavda çıkıyor
ben çalışmaya yaklaşık 2 ay önce başlıyorum kendime program yapıyorum günlük şu gün şu dersin 1.ünitesi falan gibi yazıp asıyorum dolabıma
1 gün sözel çalıştıysam öbür gün sayısal olarak ayarlıyorum
ya da vakit daraldıysa günde 2 ders çalışacaksam 1 kolay 1 zor ders olarak çalışmaya çalışıyorum
erken çalışmaya başladığım için sınava 1 hafta kala sadece murattan vize ya da final sorularını çözüp tekrar hatırlıyorum
umarım yardımcı olurum kızlar opuyorumnanaktan
bende murat yayınlarının kitaplarından çalışıyorum.yaklaşık 2 ay önce başlıyorum.hergün bi ünite önemli yerleri özet çıkarıyorum kısa kısa,gün içinde onlara bi kaç kez göz gezdiriyorum.e-öğrenmedeki alıştırmalar çok yararlı oluyo arkadaşlar.
Geçmiş senenin sorularınıda çözüyorum ama 1 senedir artık eski sorulardan sormuyolar sistemi değiştirdikleri için yinede göz gezdirmekte yarar var yerimseniben
kızlar bu arada görüntülü eğitim setleri alan oldu mu?işe yarıyormu acaba ?