arkadaşlar ankarada önerebileceğiniz kpss kursu var mı?

köprüyü geçene kadar olayı yapmayın arkadaşlar ya söyleyin nerelerden memnun kaldınız nereyi tavsiye etmezsiniz ama biz araştıranlar başbaşayız arkadaşlar gidenlerden yorum zor gelir malesef

evet arkadaşım yaa kimse yorum yazmiyo şura iyi,bura kötü diye
ben murat ilkumuta bktm biraz ama acıkögretmde çok iyi,a grubunda o kadar degil dedi bi kaç kişi tereddütte kaldm,yediikliminde ders saatlerı az geldi beğenmdm,senin war mı araştırdgn yerler?

murata gitmeyin orası açıköğretimde iyi yani bence pişman olabilirsiniz çünkü açıköğretime gelen kesim belli hocalar matematiğin a sından başlıyorlar siz derslere girincede karınca nidasıyla gidebilirler yani bunu da şurdan çıkarıyorum bir hoca çok iyi olabilir ama yaptığı işe seviyeye göre değişiyor mesela yıllar önce öss için dersaneye gittiğimde bir hoca ortaokul şubesinden gelmişti ve bize çok basit düzeyde biyoloji anlatıyordu yani o yüzden sadece aöf ile adını duyurmuş dersanelerin öss kpss kpds lys gibi türevlerini tercih etmek sakıncalı geliyor bana, ama mesela karacan olabilir çünkü o pek çok alanda iyi fakat ben yargıyı iyidiye duydum ama sanırım orasıda çok pahalı:26::26egem akademi için de iyi diyenler var ihtiyaç içinde iyi diyenler çok zor bi durum acaba evde mi çalışsak

ihtiyaç ve karacanın iyi olmadgını söyleyen cok insan var,maltepeye alan bilgisinde iyi diyolar,pegeminde yayınlari falan iyiymiş,meşhurmuş galiba ama özellikle egitm bilimlernde iyiymş.aslında her kurs için iyi diyende kötü diyende var kişiye kalıyo biraz.ben özellikle ikt,maliye,muh ve matematikte iyi olsun istiyorum,bu arada fiyatlar çok pahali ya 3000 falan diyolar,pegem daha ucuz galiba o da mayıs erken kayıt dòneminde 2000di galiba öyle hatırlıyorum.
Dersane sistemli olmak açısından iyi olur,evde savsaklayabilirm bide alan derslerini evde halletmek zor olur diye düşünüyorum.

Arkadaşlar bende size Karacan Akademi'yi öneririm ben 84 puan aldım 2010 ortaöğretimden yerleşmek hayal tabi 2012 ye hazırlanacağım tekrar kitap olarak data yayınları derim.Kolaylıklar

kızlar kampüs ve yargı dersanelerine gitmiştim kpss için, kampüsü tavsiye ederim ama yargıyı asla kültür yetenek için konuşuyorum.Bu yılda gitmeyi düşünüyorum uzmanlık için, dersane bende araştırıyorum ihtiyaç yada maltepeye gidicem büyük ihtimal.arkadaşlarım gidiyo çok memnunlar ama bakalım araştırmak lazım

kadrosunu koruyorsa monopol KPSS A için 2010 yılında çok kaliteli hocalar kadrosundaydı.GK GY için Yaklaşım dershanesi. benim gitme nedenim.Hoca sayısı çok beğenmediğiniz hoca olursa başka hocayı denersiniz veya 2 hocanında dersine girersiniz örn. tarih.mat. için duruyorsa abdullah köybaşı çok iyidir .araştırabilirsiniz.tarih için derya,umut hoca sıkmadan hikayelerle sizi de derse katarak anlatırlar.coğrafyada halil ve okan hoca yine çok iyiler.zaten bu hocaların beyaz kalem,yargı,vb yayınlardan kitapları var.türkçede ebubekir hoca çok iyi benim üni. eğitim dili ing. idi projeler,raporlar,romanlar herşey ing. gazeteleri bile ing olunca türkçede ciddi soru kaçırıyordum onunla hallettim.bir de size karışan yok. yok şu hocadan bir kez alırsın mesela mat kötü olanlar önce kursa yaz dönemi yazılıp mat bitene kadar devam ediyor. sonra bir de yeni açılan dönem ortası kursta 2. kez alıyor istediği hocadan.bazı kurslar buna izin vermiyor ben de çok araştırmıştım.yörüngeye bakın ben eski binasında sınıfları kısıtlı diye hiç düşünmedim şimdi yeni binaya taşındılar bir araştırın hocalarını.birde o dershanenin kantininde oturanlarla konuşun emin olun yalan söylemezler.matematik dersinden korkuyorsanız yazıldığınız ders. hocası etkisiz ise oluyorsa abdullah köybaşından sadece mat almalısınız.

Kızlar ben de kpss kursuna yazılcam sadece genel kültüre yazılayım diyorum. sayısalcı olduğum için genel yetenekte genelde fulle yakın çıkarıyorum ama tarih coğrafya flan berbat.
çalıştığım için haftasonları gidebilcem evime yakın olsun çok zaman kaybetmeyeyim dedim etlikte kariyer dersanesi var nasıl olduğunu bilen var mı acaba?

bir de iş yerinden bir arkadaşım gitti pegem'den hiç memnun kalmadı sakınn diyo verdikleri sözlerde durmadılar diyo.
karacan'ı beğenmiş. Sınav dersanesi de fena değil diyo. bilemedim ben de.

Kızılayda bilindik bi kursa mı gitsem napsam çok kararsız kaldım yaa...

Arkadaşlar merhaba...
Ben de Ankara'da kpss dershanesi arayanlardanım...

2012'de gireceğim kpss'ye...Hem alan bilgisinden hem de genel yetenek,genel kültürden ders almak istiyorum.

İnternette baya bir araştırdım fakat bir fikir edinemedim.Genelde insanlar şu hocalar iyi,şu hocalar kötü falan demişler.

Bütün derslerden iyi hocaların olduğu yeri bulmak zor,alanlar için tek tek kursa yazılmak çok pahalıya mal oluyor.

Eğer Ankara'da dershaneye gitmiş arkadaşlar fikir verebilirlerse çok memnun olurum.

Şimdiye kadar araştırdıklarımdan elimde kalanlar;yörünge akademi,yaklaşım kariyer,karacan,pegem akademi ve ihtiyaç akademi...

Bilgi verirseniz çok sevinirim,teşekkürler...

Meridyeni önerebilirim. Yüksel caddesinde ve maltepede şubeleri var. eğer öğretmenseniz eğitim ve gk-gy ayrı dersanelerden alabilirsiniz. Eğitimi iyi olanın gk-gy iyi olmuo ya da tam tersi oluo. Genelde böyle. Meridyenin gk-gy çok iyidi. hele tarih. sindirmiştik. Pegeme giden arkadaşlarım da iyi diyorlardı. Yargıya gidenler pek memnun değillerdi. İhtiyaç da kaynaklarında ne varsa derslerde de aynısını anlatıyorlarmış. Esprileri bile kitaptakilerle aynı diyorlardı. İlk yılımda meşrutiyetteki garanti akadamiye gitmiştim. fiyatı çok uygundu. ama biraz disiplinsiz bir dersaneydi. denemeler hiç deneme gibi olmazdı. kaynakları çok basit ve sıradandı. Ama derse giren hocalar iyiydi. Ben dersi dinlesem yeter, disiplini kendim oturturum, ekstra kaynak da piyasadan alırım diosanız önerilebilecek bir dersane.
Bu dersane işi zor. İnsan ne yapacağına karar veremiyor. Yardımcı olabilmişimdir umarım.

arkadaşlar bende bu sene son sınıftayım, okulla beraber dersaneye gitmek istiyorum... kpss A dan giricem, şimdiye kadar ihtiyaç akademinin iyi olduğunu duydum, nekadarda pahalı olsa vermeye hazırım, sonuçta geleceğimiz söz konusu...

tavsiyelerinizi bekliyorum, okulla beraber dersaneye giden arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşabilirlermi

arkadaşlar ben bu sene pegeme gittim özellikle eğitim hocaları çok kaliteli.formasyonum olmamasına rağmen iyi bir alt yapı oluşturdum ama benim başka problemlerim olduğu için yeterli puanı alamadım.şimdi pegemin ders notları bende var o yüzden başka bir dersane arıyorum.ama pegemi tavsiye ederim.coğrafyada mesut hoca,matematikte kenan ve kerem hoca,tarihte aylin ve selami hoca,öğrenme ve gelişimde ertuğrul hoca,öyt ve pg de naim hoca mükemmel hocalar.eğer bu hocalar dersinize girecekse gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.bu arada pegem yayınlarıda çok iyi dersaneye gitmesenizde kitapları alabilirsiniz.5000 lik soru bankaları biraz zor,konu anlatım kitapları çok açıklayıcı ve kalitli ben en çok konu anlatımları beyendim.çek kopartlar çok kolay sadece konu pekiştirmede işe yarıyor.
lütfen sizde bana iyi bir dersane önerin.bildiğiniz duyduğunuz iyi bir dersane...

Pegemi kimi kötülemiş kimi iyi demiş, mesela hoca seçme imkanım varmı yoksa onlar mı beni bir gruba veriyorlar o grupta hangi hoca denk gelirse onlar mı benim dersime giriyor...Ben gygk ve eğitim bilimlerinden gideceğim dersaneye..Aslında ihtiyaca da yazıldım ama geri kayıt alabiliyorum senenin başında...İhtiyaç çok kalabalık bir dersane, birazcıkda gelirsen gel gelmezsen güle güle sana ihtiyacımız yok havasındalar,çünkü çok talep ve çok fazla öğrencisi var...Yaklaşım iyi diye duydum ama giden arkadaşlar bilgi verebilirmi...

kızlar bende garantı akademıyı iyi dıye duydum ama bilemıyorum fıkrınız varmı acaba

kızlar az çok baktım düşündüğünüz yerlere;
KPSS-A için söylüyorum; ihtiyaç kesinlikle düşünmeyin..
dediğim gibi alan için konuşuyorum önlisans veya eğitimi bilemem ama A grubu için asla ve asla ne yayınları ne dershaneyi tavsiye etmem "ihtiyaç" olarak..

Son düzenleme:
arkadaşlar ankara başarı kpss de nasıl biliyormusunuz fiyatı gayet uygun geldi eğitimide iyiyse burayı tercih edicem ama önce sizin görüşlerinizi almak isitedim :44:

ya bende birkaç dershane arasında kaldım,
özellikle yaklaşım,ihtiyaç genel kültür-yetenek hocaları gayet iyi geldi özellikle ihtiyaç kpss için çok disiplinli bir yer geldi,
garanti akademi ucuz ama bir yorumda bulunamayacağım hocaları hakkında,
çok araştırdık mı o kadar kafamız karışıyor

kızlar ben de 3.sınıf öğrencisiyim ama şimdiden temel oluşturması için kursa gideceğim.Murat ilkumut u duydum ben de ama fiyatı çok pahalı,bu seneden o kadar fiyatı vermek istemedim,karacan da aynı şekilde pahalı.Ben de bu yıl yörünge akademiye kaydoldum.Benim össye hazırlanırken ki dershanem yöntemdi,onun binasına taşınmışlar,daha doğrusu yöntem üst katını yörüngeye vermiş.2 katı yörüngeye ait,sınıf olarak kısıtlı sanırım yörünge ama bu da öğrenci sayısının daha az olması ve hocaların daha çok bizle ilgilenmesi demektir diye düşündüm.bakalım benim grubum ocak da başlayacak daha,eğer memnun kalırsam tekrar yazarım.

Ben internetten baktım biraz nere iyi diye yükseliş ve yörüngeyi tavsiye edenler var am karacan ve muratı kpss de tavsiye etmiyolar arkdşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…