köprüyü geçene kadar olayı yapmayın arkadaşlar ya söyleyin nerelerden memnun kaldınız nereyi tavsiye etmezsiniz ama biz araştıranlar başbaşayız arkadaşlar gidenlerden yorum zor gelir malesef
Pegemi kimi kötülemiş kimi iyi demiş, mesela hoca seçme imkanım varmı yoksa onlar mı beni bir gruba veriyorlar o grupta hangi hoca denk gelirse onlar mı benim dersime giriyor...Ben gygk ve eğitim bilimlerinden gideceğim dersaneye..Aslında ihtiyaca da yazıldım ama geri kayıt alabiliyorum senenin başında...İhtiyaç çok kalabalık bir dersane, birazcıkda gelirsen gel gelmezsen güle güle sana ihtiyacımız yok havasındalar,çünkü çok talep ve çok fazla öğrencisi var...Yaklaşım iyi diye duydum ama giden arkadaşlar bilgi verebilirmi...arkadaşlar ben bu sene pegeme gittim özellikle eğitim hocaları çok kaliteli.formasyonum olmamasına rağmen iyi bir alt yapı oluşturdum ama benim başka problemlerim olduğu için yeterli puanı alamadım.şimdi pegemin ders notları bende var o yüzden başka bir dersane arıyorum.ama pegemi tavsiye ederim.coğrafyada mesut hoca,matematikte kenan ve kerem hoca,tarihte aylin ve selami hoca,öğrenme ve gelişimde ertuğrul hoca,öyt ve pg de naim hoca mükemmel hocalar.eğer bu hocalar dersinize girecekse gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.bu arada pegem yayınlarıda çok iyi dersaneye gitmesenizde kitapları alabilirsiniz.5000 lik soru bankaları biraz zor,konu anlatım kitapları çok açıklayıcı ve kalitli ben en çok konu anlatımları beyendim.çek kopartlar çok kolay sadece konu pekiştirmede işe yarıyor.
lütfen sizde bana iyi bir dersane önerin.bildiğiniz duyduğunuz iyi bir dersane...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?