arkadaşlar ankarada önerebileceğiniz kpss kursu var mı?

axsxina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2007
1.133
18
116
Ankara
merhaba arkaşlarım,
ankarada iyi bir kpss kursu arıyorum.
gidipte memnun kaldığınız ya da
kalmadığınız kurslar var mı?
hangisini önerirsiniz?

murat ilkumut ve karacan dershanelrı bu konuda ankarada uzman dershaneler gidip arastrabılrısn

karacan hatta bir arkadaşım orada AÖ öğretmeni arada bir uğrarım memnun olanda çok...

benim de öğretmen arkdaşlarım karacana gidiyorlar ve çok memnunlar... diğer kurslara göre birz fiyatı fazzlaymış ama çok iyimiş... başarılar...

(offf kpsss neler açtın başıma)

merhaba arkadaşlar
böyle bir başlık açtığımı bile unutmuşum, çok uzun zaman oldu
bu süre içinde size yaşadıklarımı anlatayım

gittim, everst academy diye bir kursa kaydoldum, sakarya da tüp geçitin hemen dibinde, olmaz olaydım, bin pişmanım, size önermeyeceğim tek kurs canlarım EVEREST ACADEMY, laçka, düzensiz, sistemsiz, para manyağı insanların işlettiği bir yer, ne test var ne kitap, öğretmenlerin özel nedenlerinden dolayı dersler iptal ediliyor, telafi dersleri bile yapılmıyor, hoca test getiriyor fotokopi çektiriyoruz düşünün, kursun testlerinin cevap anahtarları yok, soruların çoğu hatalı, dünya para alıyorlar ama hizmet sıfır.Kötü Kazen

arkadaşlar sadece o kurstaki tarihçi Ömer Gümüş'ü ve anayasacı Abdullah Hocayı öneririm, büyük ihtimal ömer hoca önümüzdeki yıl orda olmaz, bence araştırın onun gittiği kursu öncelik sıranıza koyun.yasakkelime

kayıt yaptırdığımda başka kurslardaki gruplar dolduğundan ve sınava da az bir zaman kaldığından kaydımı aldırmadım, sakın sakın laflarına inanmayın güvenmeyin, her türlü şirinlikle kayıt yapıyorlar ama sonrası facia......... Kötü Kazen

onerebilecegimi bilmem ama oneremeyecegim bir dersane var SEVİYE DERGİSİ DERSANELERİ SAKIN!!!!!!! ÇOK PİŞMANIM COKKKKKKKKK ((((

bende muratilk umut olarak duymuştum
ben aöf için ders almıştım ve sorunsuz geçtim
kpss içinde iyi olduğunu duymuştum

a.s.
kpss kursuna kayıt olmuşsunuzdur sanıyorum ama ben yeni üyeyim hala destek arıyorsanız
MURAT İLKUMUT EĞİTİM KURUMLARI a bekleriz evet fiyatlar piyasaya göre fazla gelebiliri ama en azından incelediğinizde siz de göreceksiniz FARKI .
TEST EDİNMEK İSTERSENİZ BANA İLET YAZIN YARDIMCI OLURUM tatlicadiarzu

teşekkürler, dediğim gibi gittim everest diye bir kursa kayıt oldum, hayatımın hatasını yaptım, zaten iki hafta sonra sınav var, benim tek hatam sınava az bir süre kala kurs aramam oldu canım, 3 ay kala kayıt oldum, neredeyse tüm kurslar ve gruplar doluydu.........

teşekkürler ilgine a.s.

arkadaslar ben karacan a gittim fakat hayatımda böyle bir kurs görmedim..cok disiplinsiz.bir kac öğrenci belleyip onlar üzerinde yogunlasıyorlar.sınıfa giriyorsunuz sanki ilkokul dersi kaynatmaya calısan tiplere sus bile denmeden ders işlenen bir yer benden sölemesi :)

arkadaşlar yardımcı olacak yok mudur???

Sınavda bitti sonuçlarda açıklandı kim hangi kurstan memnun kaldı paylaşırsa çok mutlu olacağım... 2011 için kursa karar verme aşamasındayım...

kendi sorumu kendim yanıtlamak istiyorum :))

kimse yardımcı olmadı bu konuda bende yaklaşıma yazıldım alan bilgisinde... kurs başladıktan sonra burada yorum yapmayı unutmuyacağım...

araştıranlara örnek olması iyi oluyor...

bende 2011 kpss kursu için karar aşamasındayım ve yarın indirimli fiyatlar için son gün ihtiyaç ya da yargıyı düşünüyorum..umarım pişman olmam

niye kimse öneri yapmıyor?
Arkadaşlar maltepe nasıl,kazandırma oranları baya yüksekmiş,giden birileri var mı duyduğunuz?

köprüyü geçene kadar olayı yapmayın arkadaşlar ya söyleyin nerelerden memnun kaldınız nereyi tavsiye etmezsiniz ama biz araştıranlar başbaşayız arkadaşlar gidenlerden yorum zor gelir malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…