Satılık müstakil dubleks hakkında ayrıntılı bilgi istemişsiniz.Yenimahalle Batıkent 2.mesa da bitişik nizam müstakil dubleksler.Site ortamı fakat site aidatı yok.Önü yeşil alan ve çocuk parkı olduğundan temizlik ve bakım ve bekçilik görevi belediye tarafından karşılanıyor. 3+1. 110 metrekare.Alt kat ön ve arka bahçeden çift girişli.Alt katta salon,salona açılan mutfak vestiyer gömme dolap merdiven altında kiler ve tuvalet ,üst katta 3 oda banyo tuvalet ve 2 balkon var istenirse çatıya kat çıkılıp evin oturma alanı kadar oda teras banyo vs.yapılabiliyor.Kombili köşenin yanı olduğu için ısınma problemi yok.Çatı ve duvar ısı yalıtımlı .Dış cephe ankara taşı kaplama.Merdivenleri ahşap kaplama ve lambirli.Yerler parke.Mutfak dolapları laminant.Depreme dayanıklı zaten müstakil.Altta Ön ve arkada ıki meyve ağaçlı,çeşmeli ve barbekülü bahçesi var..Büyük ve çevrili bahçesi pazartesi pazarı alanına ve çocuk parkı ile yeşil alana bitişik en ön sırada köşenin yanı.Zaten çocuk parkının yanı da Müjgan Karaçalı ilköğretim okulu. Anlayacağınız çarşısı pazarı ilköğretim okulu lisesi adım mesafesi ile ve cadde filan geçmiyorsunuz.Karşısı da fidanlık ve Yeni Devlet hastanesi.Ana cadde ve otobüs durakları hemen karşısında.Buna rağmen aradaki pazar alanı ve yeşil alan sayesinde hiç yol gürültüsü duyulmuyor.Kuş sesleri ile uyanıyorsunuz. Evin manzarası karşısında hiç yapı yok.Manzara tamamen bahçe ve yeşil alan.Bundan dolayı yeri çok özel.Bu olanaklara sahip bir müstakil ev hele Ankara da bulma ihtimali gerçekten zor arkadaşlar.Bu ön sıradan ev satılması için iki sene beklemiştim ve almak şans oldu bizim için.Çünkü arka sıradaki evler gökyüzünü bile zor görüyor.Fotoğrafları hürriyet emlak sitesinde sahibinden 0-1735099 ilan no ile ile kayıtlı.Ordan inceleyebilirsiniz.Biz otururken ev bahçe çok bakımlıydı.Kiracı yeni çıktı.Bizim gibi bahçeyle ilgilenmemiştir herhalde.Antalya da yaşadığım için ilgilenemiyorum.Bu yüzden de satıyorum.Sağlık nedeniyle sıcak iklimde yaşamam gerekiyor.O nedenle Ankara da yaşamamı doktorlar uygun görmüyor.Orayı satıp Antalya dan ev almak ihtiyacındayım.Beklesem yeni hastaneden dolayı seneye fiyatı doğal olarak artacak.Kiracı olmak hakikaten çok sıkıntılı.Başkasının evini temizleyip oturuyorsunuz öde öde sonuç sıfır.Kendi evimde oturmak istiyorum.Evi 180 000 ytl den satışa çıkarmıştım.Şimdi burda beğendiğim bir ev var .O evi kaçırmamak için Fiyatını 165 000 ytl ye düşürdüm.Evi satmaya kıyamıyorum.Fakat Ankaraya da gelemiyorum.En mantıklısı satıp Antalya dan bir ev alıp ALLAH ın izniyle oturmak.Sevgiler.