- Konu Sahibi romaska_1980
-
çok başın sağolsun allah sabır versin ne kadar zor...
benim böyle birşey yaşayan bir tanıdığım şükür yok ama "six feet under" diye bir dizide böyle bir konudan bahsetmişlerdi ve izlerken kahrolmuştum..Daha sonra araştırdım ve gerçekten böyle bir şey varmış.çocuk 1 yaşına gelene kadar oluyormuş en çok rastlanan zamanı da 2 ile 4 ay arasıymış ve soğuk havalarda daha çok görülüyormuş.. amerikada her yıl 2500 bebecik bu nedenle ölüyormuş.Bilim sebebini henüz açıkayamamış ama odanın iyi havalandırılmış olması gerekiyormuş ve bizim kundak dediğimiz şey hareket edip nefeslerinin kesilmemesini sağlıyor önlemek için sırtüstü yatırılması gerekiyormuş ama yine de olabiliyor ve nedenini gerçekten hiçkimse açıklayamıyor hamilelik zamanı sigara dumanına maruz kalanlarda oluyormuş istatistiklere göre..
gerçekten allah sabır güç versin çok zor çok..
canım ya basın sağ olsun allahım ne acı ınsanın kanı donuyor bunları okuyunca rabbım sana sabır versın ...
çok sağol cnm allah razı olsun bende dayanamazdım boyle seylere hele bebek ölümlerıne ama basıma geldı ıste allah butun annelerın yavrularını bağışlasın hıc bı ana babayı evladından mahrum etmesın
Yazdığın diğer topikte oğlunun resmini gördüm.Kuzum nasıl da gülüyorGörünce dayanamadım,ağlıyorum şu an...
İşin gerçekten çok zor arkadaşım.Ben bebeğimi 4 ay önce kaybettim.Benim kuzum 34 haftalıktı,herşey yolunda gidiyordu aniden tepe taklak oldu dünyam.Benim elimde kalan sadece bir video,küvözdeyken eşim çekmiş.Ona bakıyorum,kızımı ordan biliyorum sadece.Sen ise 4 ay besledin büyüttün kokladın,Allah sana sabırlar versin.
hepinize cok tesekkur ederım gercekten cok ama cok zor bı durum gece uyuttuğum bebeğimi sabah yatağında ölü bulmak btn dunyamı yıktı bıde herhangı bı sebep olmaması benı kahredıo durup dururken öldü yavrum ömrü okadarmış deyıp avutuyorum kendımı ama dılde avunsamda kalbımı avutamıyorum içim sızlıyo kucağım bomboş kaldı yavrumun guluşu hıc aklımdan cıkmıyo psikolojım bozuldu dusunmekten allah kımseye evlat acısı yasatmasın cok cok zor bı durum el kadar yavrumu canımı cığerımı babası kendı ellerıyle koydu o toprağın altına dayanılmaz bı acı bu acıyı ölsemde unutamam dunyam yıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?