• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları arkadaslar angel bebek odası kullanan var mı

gursoy326

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2008
767
1
96
Bilecik
resmini de koyuyorum 1500 tl vermeye deger mı sızce

Eklentiler

• $pr_01_5382_max.jpg
    $pr_01_5382_max.jpg
    12,1 KB · Görüntüleme: 131
Canım bnm takım güzel 1 500 tL.değer mi ? die sormussun takım için normal bu fiyat bence çnkü gercekler bebek odaLarı pahaLı fkat burda asıL şöyLe karar vermeLisin kullanılan malzeme ürün kaLitesi garantisi vs.bunLarı göz önünde buLundur bunun dışında tkım gercekten gzeL ;)

valla kullanmadım ama bu takım güzel model tarz olarak,
yani en adi takımlar bile 1000den başlıyor canım

valla dayanıklı istiyorsan mdf olmasına dikkat et,suntalem olmasın

Canım bnm çok tasınıorum diosan en iiyisi dahi olsa netice de düzgün tasınmassa aşınır kısa sürede eskir kullanışlı olmasını da dolabın içine bakarak anlayablirsin ama komidin-yatak yanı ve ekstra dan dolabın yanları cok isine yarıcaktır gbi gelior bana bnde henüz almadm alıcam ama hangisi ne marka ne kdar hiç bilmiyorum ;)
ürün kaliteli gibi duruyor ama kullanıslı mı ben cok tasınıyorum saglam brsey lazım

ya aslında gönlümden bebek odası geçiyor ama yarın öbür gün doguya gıdınce koyacak yer bulabılır mıyım diye düşünüyorum herkes park beşik al diyor ama onlarda pek hosuma gitmiyor acıkcası acayip bir ikilemdeyim

Canım park yatakLar cok seker asLında...Ben ilk ayLarında odasına koyabiLeceğimi sanmadığımdan park yatak aLıcam yatak odama yatağımın yanına iLerde de oyuncakLarını koyabiLeceğimiz onun güzeL bir oyun aLanı oLur die pLanLıyorum oda şart şöyLe şart yani sadece doLap ve beşik Te aLsn oLur o kdar kıyafeti ıvır zıvırı oLuyor ki mutLaka doLap şart oluyor tkım aLmasan da ;)

çok güzel duruyor ama güzelliğinden önemlisi ileriye dönük kulanabilcekmisinkaryolası 90,1,90 mı suntamı mdf mi çok önemli bunlar...

kimse angel bebek odası kullanmadı mı?kafamçokkarıştı ben sipariş verdim cumartesi gelecek.mdf istiyodum aslında ama mdflerin üzerinde kanserojen boya var alma dediler bu takım suntalem dayanıklı görünüyodu inş öle çıkar 1500e aldım ben kullanan varsa görüşlerini paylaşırsa çok sevinirim

benımde cok hosuma gıtmıstı ama uç bebek olunca odaya bu yatak sıgmazdı ........o yuzden vazgectım benım aldıgım bebek odasının sorduk zaten ozellıkle bebekler ıçın ıyı boya kullnıyolar belıs mobılyada ıyı.....pekı dolap da ıçındemı bu fıyatın ben herseyıyle odamı bes mılyona yaptırdım duvar boyası lamba petrde uç yatak ıçındekıler ortuler sıfınyet dort kapılı dolar uzun lamba oyuncak sandıgı

1500 tl içinde büyüyen beşik içinin yatağı şifonyer 3 kapılı dolap var.tabi bizimde daha boya perdeler örtüler falan toplam nekadara gelecek acababilmiyorumkismile senin yine 3 bebeğe iyi tutmuş:1:
Hayırlı olsun aldıkların içinde sağlıklı büyüsünler inşallah:nazar:

sagol canım ama ıyı hesapla ...yatak zaten buyuk dolap alırsın sadece yanına olmazdsa ..ama guzel ........kullanısı naısıldır o onemlı ınan ınsan kullanınıca anlıyo canım........ınş goınlune gore olur hersey

1500 tl içinde büyüyen beşik içinin yatağı şifonyer 3 kapılı dolap var.tabi bizimde daha boya perdeler örtüler falan toplam nekadara gelecek acababilmiyorumkismile senin yine 3 bebeğe iyi tutmuş:1:
Hayırlı olsun aldıkların içinde sağlıklı büyüsünler inşallah:nazar:

bebek odasını nerden aldın acaba hangi mağazadan?

bende doğrucan mobilyadan aldım geldi odası kızımın ya çok değişik bi duyguymuş yerleştirdik odayı öle bakıyoruz bir an önce doğsun diye bekliyoruz

Back