Gozlerim cok morardi. Gozum kisik kaldi. Cok sisti. Bir de tamponlarim var hala. 3. Gunum. Yutkundukca boyle tamponlari hissediyorum sanki, cik cik gibi bi ses cikiyor. Cikrik gibi. Tarif edemedim tam. Ince deriliyim. Hep buz uugulandi. Oncesinde krem de surdum. Asiri morardim. Cok korkuyorum. Anksiyetem var. Ilacimi aldim ama cok endiselendim. Yardim eder mjsiniz?
Doktora yazdim ama ogleden sonra doner. Ameliyattadir. Sizden duyayim once istedim.
Bi iyileseyim surecimi de anlaticam faydalanmak isteyenler icin.
Ya bu tamponlar hareket eder mi? Yutucam diye korkuyorum, sanki bogazima kazacak gibi. Yani boyle bi sey kurdum kafamda.
Bu arada bu ameliyati olmaliydim. Guzellik icin yatmadim. Mecburdum. Ve simdi zorlaniyorum. Nolur yardim edin arkadaslar
Doktora yazdim ama ogleden sonra doner. Ameliyattadir. Sizden duyayim once istedim.
Bi iyileseyim surecimi de anlaticam faydalanmak isteyenler icin.
Ya bu tamponlar hareket eder mi? Yutucam diye korkuyorum, sanki bogazima kazacak gibi. Yani boyle bi sey kurdum kafamda.
Bu arada bu ameliyati olmaliydim. Guzellik icin yatmadim. Mecburdum. Ve simdi zorlaniyorum. Nolur yardim edin arkadaslar