• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar, akıla ihtiyacım var!!

rumiki

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2014
8
0
36
Merhaba öncelikle. Hemen konuya girmek istiyorum. 2 sene önce 8 ay çıktıgım sevgilime cinsel içerikli fotoğraflarımı yollamıştım. Kendisi beni çok seviyordu. Bende onu. Ama bu olay olduktan sonra ben ayrılmak istedim ve bitirdim. Ama o çok üzüldüğü için intikam alacağını hatta inci sözlükte beni ifşa edeceğini numaramı vereceğini söyledi. Geçen aylarda arkadaşca konusuyorduk daha doğrusu niyetini öğrenmek için mesaj atmıştım sonra küçücük bi sebepten yine kavga cıkardı yine tehdit etti. Ama fotoğrafları sildiğini söylemişti. Korkuyorum çünkü ailem muhafazakar bi aile. Hem de Japonya'ya taşınmak istiyorum, Japonca öğreniyorum filan. Lütfen yarım edin ne yapmalıyım bu konuyla ilgili?:44::44::44:

Not: Yanlış başlığa yazmış olabilirim ilgili yere taşınırsa sevinirim.

up up up yardım edin lütfen boşluktayım pls

Gerçekten kimse yok mu ya ? Dertleşebileceğim akıl bali? Akıl verebilecek birileri? :44:

Eline geçirmiş kozu kullanıyor sizi...
Ama gösterse zaten gösterirdi bence...
Bu arada inci sözlük ne ya :37:

Eline geçirmiş kozu kullanıyor sizi...
Ama gösterse zaten gösterirdi bence...
Bu arada inci sözlük ne ya :37:

İnci sözlük ımm terbiyesiz bi sözlük :Dd genelde erkekler kullanıyor ve .....grafik içeriğe hastalar resmen. Ya 2 sene oldu bu ay yapardı diyorum kendi kendime ama bilmiyorum ya. Öyle bi konuşmuştu ki. Ve intikamcı biri, işte bilgisayarım tamirde gelsin yapıcam filan dedi sordum ortak tanıdıgımıza hayır yok öyle bişey dedi bilmiyorum ya çok korkuyorum aslında

Bu durumda verebilecek aklım yok...Sadece sakince bekle ve karşı tarafı kışkırtacak söz ve tavırlarda bulunmayın diyebilirim ...

Kendisinden korkmadığınızı kararlı bir şekilde göstermek etkili olurdu ama ''cinsel içerikli resimler'' den bahsediyorsunuz...Başka bir şey olsa ailemin haberi var sen bana bir şey yapamazsın tavrında davranabilirdin de bu durumda adam da inanmaz ki ailenin seni haklı bulup arkanda durduğuna..

Ah be kızım; ne işin var elin adamına olmadık resimlerini gönderiyorsun..Bir de ailem muhafazakar diyorsun hiç mi etkilenmedin onlardan..

Japonya ya taşınacağım diyorsun....Taşınma sözü beni gülümsetti inan.Sanki İstanbul dan İzmir'e taşınmak gibi ifade etmişsin..Bu kadar kolaymı Japonya'ya taşınmak..Bilmediğim için soruyorum kinaye değil asla...

Allah yardımcın olsun ne diyeyim...Keşke böyle şeyler yapmasanız...

Bu durumda verebilecek aklım yok...Sadece sakince bekle ve karşı tarafı kışkırtacak söz ve tavırlarda bulunmayın diyebilirim ...

Kendisinden korkmadığınızı kararlı bir şekilde göstermek etkili olurdu ama ''cinsel içerikli resimler'' den bahsediyorsunuz...Başka bir şey olsa ailemin haberi var sen bana bir şey yapamazsın tavrında davranabilirdin de bu durumda adam da inanmaz ki ailenin seni haklı bulup arkanda durduğuna..

Ah be kızım; ne işin var elin adamına olmadık resimlerini gönderiyorsun..Bir de ailem muhafazakar diyorsun hiç mi etkilenmedin onlardan..

Japonya ya taşınacağım diyorsun....Taşınma sözü beni gülümsetti inan.Sanki İstanbul dan İzmir'e taşınmak gibi ifade etmişsin..Bu kadar kolaymı Japonya'ya taşınmak..Bilmediğim için soruyorum kinaye değil asla...

Allah yardımcın olsun ne diyeyim...Keşke böyle şeyler yapmasanız...

Japonya benim çocukluk hayalim ailemin de izni var. Tamam belki o kadar muhafazakar değiller belki ama babam hiç bi zaman arkamda durmadı bir tek şu Japonya konusu haricinde. 5-6 yıldır tanıyordum, güvenmiştim aslında. Bilmiyorum ya

Back