- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
Benim de haftada 2-3 kez ağrır hem gözden hem de boyun fıtığım var ondan gözlerimden başlayıp ense köküme kadar ağrır genelde..
Akik taşının bende iyi enerji verdiğini duydum özellikle ikizler burcuna da pozitif enerji yansıtırmış eskiden kullanırdım.Tekrar alacağım..
Öncelikle çok geçmiş olsun, Allah şifalar versin.
Akik ya da başka taşlarla ilgili bir bilgim yok ama baş ağrısının bir çok sebebi olabiliyor, kafayla alakası olmayan organlar dahi olsa. Mesela benim müstakbel eniştem zamanında çok baş ağrısı çekmiş sonradan anlaşılmış ki apandisiti ters dönmüş, apandisiti alınmış vs. O yüzden başka bir bölüme de git derim yine ben. Tekrar geçmiş olsun.
arkadaşlar benim sorunum sürekli başağrısı çekmem.. aklınıza gelebilecek her tedaviye başvurdum..röntgenler tomografiler emarlar...hepsini denedim birçok doktora gittim ama herşey temiz çıkıyor.. hemen hemen hergün ağrıyor bıktım artık..en son taşlardan çare ara dediler..akik taşını vücutta taşımak ağrı giderici özellik veriyormuş..geçenlerde bi arkadaşta gördüm çok övdü taşı..onunda çok başı ağrıyormuş önceden çok rahatım şimdi diyor..ne bileyim taşlar bu kadar etkili olabilirmi insan vücudunda..önceleri pek inanmıyordum ama duyduklarım gerçekten inanılmaz.. sizcede taşlara umut bağlanırmı.. peygamber efendimizde akik yüzük takarmış rivayete göre.. hiç bir faydasını görmesem bile sırf peygamberimizin üzerinde taşımaya layık gördüğü bir taşı bende taşımak şerefine erişmek istedim.. siz ne düşünüyorsunuz sipariş verdim kolye ve bileklik olarak bir haftaya kadar gelir.. bilgisi olanlardan yardım rica ediyorum lütfen...
Taşların iyi geldiğini duydum ama hangi taş neye iyi geliyor bilmiyorum.
Aldığınız taşın gerçek akik olup olmadığına dikkat edin.
Birde vucuda direkt temas etmesi gerekiyor taşların.
Yani kolye üstündeyse, ya da yüzük kaşı olarak kullanılıyorsa işe yaramıyormuş, buna dikkat edin..
Allah şifa versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?