arkadaşlar affınıza sığınarak bir sorunum var..

seda211

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2011
26
2
36
İzmir
Merhaba arkadaşlar korkuyorum daha önce de buna benzer bir hamilelik korkum olmuştu ama yersiz çıkmıştı. Bu kez maalesefki erkek arkadaşım vajinamın tam üzerine boşaldı. Bende ince de olsa çamaşır vardı o ise çıplak.. Ertesi gün hapı aldım.. İçim haptan ötürü biraz rahat olsa da.. Bakire olmasına rağmen nişanlısı vajina üzerine boşalınca hamile kalan tanıdığım var o beni şüphelendiriyor.. Bir de biliyorum ki çok isteyip çabalayıp hamile kalamayan arkadaşlarımız var allah yüzlerine güler inşallah ama ben çok ama çok korkuyorum. Ertesi gün hapı ne kadar güvenilirdir?

ertesi gün hapı ne derece bi önleyici hiç bilmiyorum hiç kullanmadım çevremde de kullanan yok ama vajina ağzına olan boşalmalar tehlikeli dikkatli ol derim

Icin rahat olsun camasir uzerinden uzerine bosalmayla gebe kalman fizyolojik olarak imkansiz.yaptiginiz eyleme seks bile denmez.kafani kurcalayan arkadasin o sekilde gebe kalmamistir bundan emin olabilirsin.ayrica ertesi gun haplari yuksek oranda hormon iceriyor cok gereksiz yere almissin.sana tavsiyem sonraki beraberliklerinizde partnerinin prezervatif kullanmasi seninde dogum kontrol hapi kullanmaya baslamandir.

cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim bir nebze de olsa içim rahatladı.. çamaşır dantelli küçük çamaşırlardan olduğu için zaten içim sıkılıyordu.. okuduğum kadarı ile tam ilişkide bile içine boşalınca ertesi gün hapı alan bayanlar koruma sağlamış gebe kalmamış.. 5 kasımda adet görmem gerek normal periyotta.. eğer gecikirsem belki psikolojik olacak bu.. önce bir hafta bekliycem eczaneden test alıcam.. gerçi kan testi her ihtimale karşı daha güvenilirmiş.. teşekkür ederim (

bu kadar sıkıntıya girmeye ne gerek var anlamıyorum
madem bu işi yapacaksınız korunun
sonra aldırmak zorunda kalacaksın
yazık günah ya
seni yadırgamak için yazmadım yanlış anlama
sevgiliyken beraber olup sonra ayrılan hatta ayrıldıktan sonra hamile kaldıgını ögrenen o kadar çok genç varki
aynı duruma düşmeyin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…