arkadaşlar adnan erdem hakkında bılgı verırsenız sevınırım

aranıza yeni katıldım, Dr. Adnan Erdem tavsiye ede
bileceğim başarılı bir cerrah aynı zamanda benim de doktorumdur bir yıl önce göğüs operasyonu oldum ve sonuç mükemmel....

ben araştırmalar sonucu kendisi gözaltı ameliyatımı yaptı. şöyleki gözün bir kapağı ilk ay düştü masajla kendisi düzeldi. ameliyat esnasında ipek dikiş ipliği yoktu oda plastik kullandı ipler çok sertti ameliyatsonrası gözüme battı hani dese ben kendim parasını verip alırdım ipek dikiş ipliğini. bu onun için bir eksi oldu bana. ayrıca gözün birisi aşırı kanlıydı ve diğerinde hiç kanlanma yoktu. demekki birini daha haldır huldur yaptı. ayrıca bir doktor arkadaşım vardı ameliyata oda girdi. ben ilk uyuduğumda nabız aşırı düşmüş dediki ben müdahale ettim napıyorsunuz hastanın oksijen seviyesini iyice düşürdünüz demiş. o müdahele edince düzeltmişler. buda ikinci eksisi. bana dikişlerini alacağım dedi 1 hafta sonra gel dedi. gittim resmen dikişi alırken bağırta bağırta aldı bir gözümden göz kapağımdaki etleri kesmiş. sonra o noktalar kabuk bağladı düzeldi ben o kadar bağırınca yine doktor arkadaşım yanımdaydı ve diğer gözümün dikişlerini o aldı hemde hiç acımadı göz kapaklarımda öyle kabuk bağlayan yara olmadı.buda 3. eksisi. gözün uç kısmını fazla dikmiş bunu hiç kimse farkedemiyor ama ben fark ediyorum eskiye göre. buda 4. eksisi. genel olarak tüm bu olumsuzluklara rağmen ameliyatın üstünden 3 sene geçti ve şu anki halimden çok memnun olduğumuda belirtmek isterim.

merhaba ben yaklaşık 1sene önce çift çene ameliyati oldum. şimdi burun estetiği düşünüyorum. Adnan Beye gidicem tekrar. bu doktor hakkında asla ve asla kötü yorumlara kulak asmamanizi öneririm. size maddi manevi psikolojik moral aklınıza gelebilecek her konuda yardımcı olur emin olun bana çok fazla yardımı oldu şimdi ki ameliyatım için başka doktor arayışına bile girmedim. aklınıza soru takılmasın benden size öneri.

Bu doktor hakkında çok güzel yorumlar var. Ben dolgu ve botoks yaptırmak istiyorum. Fiyatları nasıldır acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…