Arkadaşlar adetine bi kaç gün kala hamile kalan var mı aranızda?Lütfen yanıtlayın

nurtopu

Hayat güzel:)
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
2.859
2
Arkadaşlar benim adetimin 38. günü bugün. 36. günü hafif bi lekelenme oldu sonra devam etmedi. Ama hamile kaldıysam bile adetimin 27. günü olma ihtimali var. Sizce böyle bi şey olabilir mi? Yoksa boşuna ümitlenmesem mi?
Lütfen bi şeyler söyleyin..

normalde adet gunlerin kaç gunde birdir peki canım...birde hiç test yapmadınmı?

ben adetime 4-5 gün kala hamile kalmıştım.adet günüm az az kahverengi lekelenmem oldu 4 gün sürdü.bittikten 10 gün sonra idrarda pozitifti.

nur topu ben de aynı şeyi yaşıyorum 24.günü lekelenme oldu bu gün 26.günü hala yok ama ben normalde 28-29 da olurum oooooofff ya sıkıldım artııık

Arkadaşlar benim adetimin 38. günü bugün. 36. günü hafif bi lekelenme oldu sonra devam etmedi. Ama hamile kaldıysam bile adetimin 27. günü olma ihtimali var. Sizce böyle bi şey olabilir mi? Yoksa boşuna ümitlenmesem mi?
Lütfen bi şeyler söyleyin..

adetlerin nasıl geç adet oluyosan yumurtan geç çatlamış olabilir canım hadi hayırlısı..

29 günde bir oluyor arkadaşlar
ama bugün yine lekelenme oldu
adet olacağım herhalde

ben 2 adet arasi hamile kaldim 12.09.2009 da adet oldum 17 sinde bitti adetim bittikten 10 gun sonra lekelnmem oldu ve goguslerim sisti adet olmadan 1 gun once de test yaptim pozitif cikti. sonuc olarak hamile olabilirsin ayrica ben yumurtlama donemimin 14 .gun olduguna takili kalmistim denemeler o zaman oluyodu hep tesadufen adet bitiminden 2 gun sonra hamile kaldim yani saplanmayin yumurtlama gunlerine Rabbim ne zaman isterse o zaman olur!

X