Baya degerledordım daha erken yumurtluyodhm ama kımyasal gebelık gecırdım bu ay altı martta sonlandı ondan sonra bes gun gec yumurtladımDeğerlendirdiyseniz olabilir. Geç yumurtlamışsıniz.
Tutabilir canım degerlendirdiysen gerisi kismet.Baya degerledordım daha erken yumurtluyodhm ama kımyasal gebelık gecırdım bu ay altı martta sonlandı ondan sonra bes gun gec yumurtladım, caksır kökü suyu da kullandım bu ay caksır otu esımede ıcırdım suyunu ama adete yakınya korkuyorum. Tutmaz dıye
evet canım acaba tuta n varmk benım gıbı oluptaTutabilir canım degerlendirdiysen gerisi kismet.
Evet canım benim öyle oldu gec yumurtlamaGebe kalan varmı bu sekılde adet oldumh nasıl oldu
Ayyyyy pekı adetın yakındıya adet gordunmu ustune gorme dıyolarya ınsallah bu arada :)Evet canım benim öyle oldu gec yumurtlamains tutar
Lekelenme oldu canımAyyyyy pekı adetın yakındıya adet gordunmu ustune gorme dıyolarya ınsallah bu arada :)
Yaaa tam kanama deıl yanı yerlesme kanaması gıbımiLekelenme oldu canım
Evet açık kahvemsi ama doktor bana gec yumurtlama ve geç döllenme dediYaaa tam kanama deıl yanı yerlesme kanaması gıbımi
Anladım canım ınsallah benıms tutar marrtta kımyasak gebelık gecırdım bakalımEvet açık kahvemsi ama doktor bana gec yumurtlama ve geç döllenme dedi
İns tutar canım ben virüs nedeniyle vazgeçmiştimki allah tarafından tuttuAnladım canım ınsallah benıms tutar marrtta kımyasak gebelık gecırdım bakalım
Ayyyy bıde yenı allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın :)İns tutar canım ben virüs nedeniyle vazgeçmiştimki allah tarafından tuttu
Benimki de geç döllenme. Tutabilir. Sen değerlendir gerisi Allah a kalmışAyyyy bıde yenı allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın :)
Amin canım insallah sağ sağlıim atlatalm şu günleriAyyyy bıde yenı allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın :)
Yaaaaaa oluyo ozaman ınsallah ya ınsallah :)Benimki de geç döllenme. Tutabilir. Sen değerlendir gerisi Allah a kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?