Gebeliğe Hazırlık Arkadaşlar adet sancısı gibi sancı görüp hamile olan var mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ebsamkai

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2018
219
74
18
25
Arkadaşlar bugün adet günüm
Hafif sancılarım var ama devamlı değil kısa kısa sürüyor sizce hamile olabilir miyim

Hamile de olabilirsin adette olabilirsin :) Test yapabilirsin varsa eğer çıkar canım, hamilelik belirtisi adet sancısından farkı yok adetine yakın sanki adet olucakmışsın gibi sancılar başlar, güzel haberler alırsın insallah

İnşallah Allah ım o güzel duyguyu yaşatsın bize şuan sancı felan yok yarın da beklerim olmazsam test yaparım inşallah olmam :)

Hamile misiniz hamileyseniz sizin nasıl oldu belirtiler mi vardı

Merhaba arkadaşlar bat a dokuz gun var. Ve benim sürekli akıntim oluyor. Karnımin alt bölümün de sancı var. Kasıklar da ağrı, hafif baş ağrısı sürekli. Acaba hamile lik belirtileri olabilir mi ya. Merak ediyorum

Hamile misiniz hamileyseniz sizin nasıl oldu belirtiler mi vardı
Hamileyim canım ama boş gebelik riski var, belirtilerim aynıydı. Adetime bir hafta kala her zamanki gibi adet belirtilerim başladı, yerleşme kanamasıyla birlikte hamile olduğumu ögrendim adetime 3 gün kala test yaptım pozitif

9 gün baya uzun süre belirtiler sanmıyorum şimdiden başlasın ama inşallah hamilesindir

Canım ikiside olabilir bende adet olucam diye beklerken hamile olduğumu ogrenmistim belirtiler baya adet belirtisiydi hamilelikleri ikisi pekmayirt edilemiyor test yapmadan bilemezsin

9 gün baya uzun süre belirtiler sanmıyorum şimdiden başlasın ama inşallah hamilesindir
Canım ikiside olabilir bende adet olucam diye beklerken hamile olduğumu ogrenmistim belirtiler baya adet belirtisiydi hamilelikleri ikisi pekmayirt edilemiyor test yapmadan bilemezsin
İnşallah benim de öyle olur çok teşekkür ederim

Yumurtlamadan 5 gün sonra bu kadar belirti olmaz canım. Psikolojik hepsi rahat ol geçer :) kasıklarda batma oluyor en erken.

Bat pazartesi günü, ama 3 gündür bel agrisi cekiorum adet olacak gibi bu kadar erken agrimazdi, sormak istedgm persembe doktora gttm muayeneye oda kan istedi dün sonuc aldim sorun yok, orda cikarmiydi sizce, pazartesiye 1 gün var bu ağrım bu kadar hic olmadi rahat atlatirdim adet dönemini.

Merhaba kızlar.. bu ay yumurta geliştirici ilaç kullandım 12-13 ocakta yumurtlama akıntım geldi 13 ocakta ovulasyon testi yaptım pozitif cıktı o günü ilişki oldu 14 ocakta ovulasyon testi silikleşmişti yumurtam çatlamış yani benim şuan adetime 4-5 gün var ve son iki gündür sağ kasığımda batmalar sızlamalar oluyo bacagıma vuruyo bu hamilelik belirtisi mi bu arada hafif pco var bnde ;(

13 Ocak'ta yumurtladıysan adetin 27'sidir yani 2 gün var. Belirtide gebelik belirtisi ama az kalmış Bat'ı bekle gelmezse yaparsın test.

13 Ocak'ta yumurtladıysan adetin 27'sidir yani 2 gün var. Belirtide gebelik belirtisi ama az kalmış Bat'ı bekle gelmezse yaparsın test.
Yumurtlama akıntısı yumurtlamadan 1-2 gün önce geliyor die biliyorum ben ovulasyon testi de öyle yumurtlamanın 1-2 gün sonra olacagını gösteriyormus çift çizgi oldugunda o yüzden 2 günden fazla var die düşünüyorum ama yarın dayanamayıp kan testi yaptıracagım

Aaa öyle miymiş. Ben ateşle yumurtlama takibi yapıyordum ovülasyonla da destekliim dedim ateşim düştü ama ovü. pik olmadı o yüzden olmadı demekki. Sabah beri onu düşünüyorum Yanlış biliyormuşum. Öğrenmiş oldum teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…