Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah Allah ım o güzel duyguyu yaşatsın bize şuan sancı felan yok yarın da beklerim olmazsam test yaparım inşallah olmam :)Hamile de olabilirsin adette olabilirsin :) Test yapabilirsin varsa eğer çıkar canım, hamilelik belirtisi adet sancısından farkı yok adetine yakın sanki adet olucakmışsın gibi sancılar başlar, güzel haberler alırsın insallah
Hamile misiniz hamileyseniz sizin nasıl oldu belirtiler mi vardıHamile de olabilirsin adette olabilirsin :) Test yapabilirsin varsa eğer çıkar canım, hamilelik belirtisi adet sancısından farkı yok adetine yakın sanki adet olucakmışsın gibi sancılar başlar, güzel haberler alırsın insallah
Yarın adet olmazsam sonra ki gün mutlaka yaparım testBelirtiler ayni test yapmadan bilemezsiniz
Hamileyim canım ama boş gebelik riski var, belirtilerim aynıydı. Adetime bir hafta kala her zamanki gibi adet belirtilerim başladı, yerleşme kanamasıyla birlikte hamile olduğumu ögrendim adetime 3 gün kala test yaptım pozitifHamile misiniz hamileyseniz sizin nasıl oldu belirtiler mi vardı
9 gün baya uzun süre belirtiler sanmıyorum şimdiden başlasın ama inşallah hamilesindirMerhaba arkadaşlar bat a dokuz gun var. Ve benim sürekli akıntim oluyor. Karnımin alt bölümün de sancı var. Kasıklar da ağrı, hafif baş ağrısı sürekli. Acaba hamile lik belirtileri olabilir mi ya. Merak ediyorum
9 gün baya uzun süre belirtiler sanmıyorum şimdiden başlasın ama inşallah hamilesindir
İnşallah benim de öyle olur çok teşekkür ederimCanım ikiside olabilir bende adet olucam diye beklerken hamile olduğumu ogrenmistim belirtiler baya adet belirtisiydi hamilelikleri ikisi pekmayirt edilemiyor test yapmadan bilemezsin
Yumurtlamadan 5 gün sonra bu kadar belirti olmaz canım. Psikolojik hepsi rahat ol geçer :) kasıklarda batma oluyor en erken.Merhaba arkadaşlar bat a dokuz gun var. Ve benim sürekli akıntim oluyor. Karnımin alt bölümün de sancı var. Kasıklar da ağrı, hafif baş ağrısı sürekli. Acaba hamile lik belirtileri olabilir mi ya. Merak ediyorum
Ne güzel yaBn de adet olacagim sanmistim belirtilee aynıydı ve hamile oldugumu ogrendim.
13 Ocak'ta yumurtladıysan adetin 27'sidir yani 2 gün var. Belirtide gebelik belirtisi ama az kalmış Bat'ı bekle gelmezse yaparsın test.Merhaba kızlar.. bu ay yumurta geliştirici ilaç kullandım 12-13 ocakta yumurtlama akıntım geldi 13 ocakta ovulasyon testi yaptım pozitif cıktı o günü ilişki oldu 14 ocakta ovulasyon testi silikleşmişti yumurtam çatlamış yani benim şuan adetime 4-5 gün var ve son iki gündür sağ kasığımda batmalar sızlamalar oluyo bacagıma vuruyo bu hamilelik belirtisi mi bu arada hafif pco var bnde ;(
Yumurtlama akıntısı yumurtlamadan 1-2 gün önce geliyor die biliyorum ben13 Ocak'ta yumurtladıysan adetin 27'sidir yani 2 gün var. Belirtide gebelik belirtisi ama az kalmış Bat'ı bekle gelmezse yaparsın test.
Aaa öyle miymiş. Ben ateşle yumurtlama takibi yapıyordum ovülasyonla da destekliim dedim ateşim düştü ama ovü. pik olmadı o yüzden olmadı demekki. Sabah beri onu düşünüyorumYumurtlama akıntısı yumurtlamadan 1-2 gün önce geliyor die biliyorum benovulasyon testi de öyle yumurtlamanın 1-2 gün sonra olacagını gösteriyormus çift çizgi oldugunda o yüzden 2 günden fazla var die düşünüyorum ama yarın dayanamayıp kan testi yaptıracagım
![]()