E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
sen bu konuda tecrübelisin sıkmadıysam bikaç sorum var bu benim ilk transferim adet ağrıları ve benzeri şikayetlarim çok göğüslerim aynı adet döneminde olduğu gibi şiş ve çok acıyo çok tuvalete çıkıyorum ve çok hafif ama devamlı bi mide bulantım var bunlar normalmi psikolojikmi bilgilendirirsen çok sevinirim
Canım hala bu siteye giriyorsan yardım et lütven
bende senin gibi 8. Gün kanamam oldu çok üzüldüm ama sonra yazını okudum şimdi senin durumun ne benim bugün 9,günüm
canım dr progesteron iğnesi verdi..günde 2 kez progesteron iğnesi yedim kalçadan ve vajinal jel kullanmaya devam ettim..şu an ikiz bebeklere hamileyim...
çok teşekür ederim ama daha hamileliğim belli değil test yapmadım
canım ben de kendi kendime evde idrar testi yapıp dr a öyle söyledim doktorda bana telefonda söylemişti progesteron iğnesi al diye...8.gün hem kanamam vardı hem de idrarda 2.çizgim hafif vardı..9.gün iğnelere başladım..10 günden itibaren 2-3 günde bir beta hcg ye baktırdım..
Idrar testi yaptığım günlerde 12.güne daha 3-4 gün vardı...
tekrar teşekür ederim ama bende siyah bişeyler geliyor olmadı galiba
badem senin 10 gün değerin nekadar çıkmıştı bana 10 ve diğer günleri hatırlıyorsan yazarmısın.yarın 11.günüm.test tarihim 23 aslında.yarın yaptırmayı düşünüyorum.benim jelim bu akşam bitecek ilaçsız kalmamak için yarın gideyim yaptırayım diyorunm ilacıda yazdırırım tabii değer 5 in altında çıkarsa gerek yoktur heralde.kafam karıştı ya.sabaha karşı çok güzel bir rüya gördüm hani idrar testi yaparız ya yıllardır tek gördüğüm çizgi bu sefer 2 çizgiydi.rüyamda çok güzeldi bir arkadaşımda hayırlı olsun hamileymişsin dedi.çok etkilendim.
rapunzell_82 çok sevindim benimde başlangıç seninki gibi oldu.adetten biraz fazla kanamam oldu.
13.gün 18
15.gün 61,88
17.gün 141,77 çıktı dr 20,gün bir test daha istedi
20.68 çıktı sonuç
iyi gitmeyen gebelik dedi şimdi 2 gün sonra bir daha test yaptıracağım...ilacıda kes dedi...sanırım sonuç hiç iyi değil
bu konuda fikri olan varmı
benim sonucum geldi.negatif...dayanma gücüm var mı ki?...arkadaşa yemeğe davetliyiz.orada patlamasam bari...
bir de kaç aylıkkken kaybettin bademcim umarım üzmüyorum seni ben de çok çaresizim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?