Arkadaşlar acilllllllll yardımmmmmmmmmm

ayxsxe&serkan

BİRİCİKLERİMMMMM.. :))
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2007
4.721
2
39
senağlama
iyi geceler öncelikk
arkadaşlar beim görümcem 1.5 aylık hamiş fakatt kan pıhtılaşması var ayrıca keseside hiç gelişmemiş.. önclikle bu ne demekk????????
daha öncede bi dış gebelik geçirdi ve düşük yaptıı

az önce görüştük ağlamaktan konuşamıyorr ve bebek sahibi olmak istiyorlaa ki zaten yumurta çatlatma iğnesi ile hamiş kaldılar....

lütfen yadım edinn bilgii verinn yarın yanına gideceğimmm
umarımm bi sorunn olmazzz

şimdiden sağolunnn:a015:

canım kan sulandırıcı iğne kullanmıyor mu kan pıhtılaşması olanlarda kese gelişmiyo kalbi duruyo düşüyo beslenemediği için bende de var kan pıhtılaşması şuan aspirin ve folik plus kullanıyorum hamile kalınca iğneye başlıycaz bir çok arkadaşımızda iğneyle doğum yaptılar korkulacak bi hastalık değil

öncelikle geçmiş olsun benimde kan pıhtılaşması yüzünden 7 düşük iki dış gebeliğim var. kan pıhtılaşması olduğu geç anlaşıldı. hamile kalmadan önce folik asit ve coraspin almamız gerek hamile olduğumuz anda hiç geçikmeden iğne olmaya başlamamız gerekiyor iğnede gecikirsek kese oluşmaması, gebeliğin ilerlememesi, kanama, erken gebelik kayıpları yaşıyoruz. Hatta doktorlar bile günün den önce kan testi ile gebeliğin tespitini yapalım ki geç kalınmasın iğinelere diyor canım çok geçmiş olsun ama çözümü olan bir rahatsızlık kan pıhtılaşması ile ilgili uzman bir doktorla görüşün sizi daha fazla aydınlatır. Allahtan acil şifalar diliyorum

arkadaşlar çok sağolunnn şimdii o bebek olmayacakmıı ((

ufff bugün görüşecegiz görümcemlee zaten alınacakk yada olmayacak demem benn sürekli ağlıyoo zatennnnnnnn...

allahımm haırlısı olsunnn yarabbimm
hep kaynanasıı ve görümcesi yüzündennn onlarda allahlarında bulsunlarrrrrr

canuim kan pihtilasmasi yuzunden bende 3 dusuk yasadim.
bebek anne ile kan alis verisi bulunacagi zaman
bebekler dusuyo gelismiyo yada geriden takip ediyo.
kesinlikle kan sulandirici igneler ve asprin kullanmasi gerek.
gecmis olsun insallah bisey lmaz hemen tedaviye baslarlarsa
belki duzelebilir.
allah kucagina aklmayi nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…