Arkadaşlar acillll vitamin ve takviye kullanıp adet gecikmesi yaşayan varmıdır

mrererdem

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2024
527
148
23
42
Selam arkadaşlarım benim durumum şöyle tik bebek ve aşılama oldum ikiside negatif oldu yaşım 42. Tek sorun amh düşük .0.47 gecen gün tesadüfen bir eczanesiyle tanıştım bana takviyeler verdi yumurta kalitesini artırmak için bir buçuk ayrıdr düzenli kullanıyorum ovulasyon testleri ile de takıp edip değerlendirme yapıyoruz bu ay aydetim ilk defa 4 gün geçti koştur koştura doktora gittim test yapıldı negatif bana sonra muayene etti rahim kalınlaştı yumurtan çatlamamış dedi tarlusan verdi üç gün kullandım sonra ilaç daha bitmeden kanamam Az oldu akşama doğru afedersiniz bir garip parça geldi benden gri damarlı ilk defa böyle birşey gördüm sandım olmadı sonrasında kanamam da olmalı 4 gündür kahve rengi leke geliyor devlet hastanesinden gün aldım ayın 17sine daha da çok var benim sizden ricam benim gibi bu durumu yaşayan varmıdır takviyeler kullanıp adet gecikmesi ve tarusal kullanip hala adeti sökülemeyen bana yardımcı olur mı siz neler yaptınız

Benimde amh düşük yaş 32 doktor onerısıyle vıtamın aldım ve ayrıca yumurta gelıstırıcı verdi rahim ultrasonu sonrası karar verdi buna keşke doktor tavsıyesı olsaydı ımkanınız varsa özele görünün devlet asla takmıyor devlet bana ilaç bile vermedi

Aynen bana da veremedi özele gidincede hemen diyorlar yaşın 42 hemen tüp bebek takviyeler bişeye yaramaz diye daha çok sinir oluyorum o kadar düzenli olan adetim bu ay olmadım doktorların da hepsi ayrı ayrı konuşuyor valla kime güveneceğimi bilmiyorum

Benim yaşım 32 amh
geçen ay 0,65 bu ay 0,33 çıktı amh sabit degısmez dıyorlar benim neden dalgalı onun cevabı da yok ben geçen ay aşırı stres yaptım gülüyorum artık bana da tüp bebek dıyorlar adetim hep duzenlıdır ama ozeldekı doktorum önce ılac felan rahim filmi esınden sperm testi sonra en son çare tüp bebek dedi devlet bana da yaşıma göre asla olmaz diyor hiç vakit kaybetme diyor ama ben çok yeni evlıyım yeni denıyorum bizle aynı durumda olup hamile kalan çok ben olacağına inanıyorum fsh lh estradiol hormonları da çok etkılıymıs doktorlar amh bakarak gittikçe menepoz yaklaşıyor dusuncesınden hemen tüp bebek dıyorlar ıyı bır doktor ve stres olmamak şart

Benim o değerlerime bakıldı tüp bebek tedavisi gördüğüm zaman onlar normal hatta doktorum bana dedi senin yaşınd bir
İki yumurta anca çıkıyor benden 6 tane yumurta toplamıştı tabi sonuş kimasal gebellik oldu şimdi bu takviyeler mi benim adet olmamı engelledi yada başka bişey mi bilmiyorum sana tavsiyem yaşın genç ovulasyon testeri çok işe yatıyor denediniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…