Benimde amh düşük yaş 32 doktor onerısıyle vıtamın aldım ve ayrıca yumurta gelıstırıcı verdi rahim ultrasonu sonrası karar verdi buna keşke doktor tavsıyesı olsaydı ımkanınız varsa özele görünün devlet asla takmıyor devlet bana ilaç bile vermediSelam arkadaşlarım benim durumum şöyle tik bebek ve aşılama oldum ikiside negatif oldu yaşım 42. Tek sorun amh düşük .0.47 gecen gün tesadüfen bir eczanesiyle tanıştım bana takviyeler verdi yumurta kalitesini artırmak için bir buçuk ayrıdr düzenli kullanıyorum ovulasyon testleri ile de takıp edip değerlendirme yapıyoruz bu ay aydetim ilk defa 4 gün geçti koştur koştura doktora gittim test yapıldı negatif bana sonra muayene etti rahim kalınlaştı yumurtan çatlamamış dedi tarlusan verdi üç gün kullandım sonra ilaç daha bitmeden kanamam Az oldu akşama doğru afedersiniz bir garip parça geldi benden gri damarlı ilk defa böyle birşey gördüm sandım olmadı sonrasında kanamam da olmalı 4 gündür kahve rengi leke geliyor devlet hastanesinden gün aldım ayın 17sine daha da çok var benim sizden ricam benim gibi bu durumu yaşayan varmıdır takviyeler kullanıp adet gecikmesi ve tarusal kullanip hala adeti sökülemeyen bana yardımcı olur mı siz neler yaptınız
Aynen bana da veremedi özele gidincede hemen diyorlar yaşın 42 hemen tüp bebek takviyeler bişeye yaramaz diye daha çok sinir oluyorum o kadar düzenli olan adetim bu ay olmadım doktorların da hepsi ayrı ayrı konuşuyor valla kime güveneceğimi bilmiyorumBenimde amh düşük yaş 32 doktor onerısıyle vıtamın aldım ve ayrıca yumurta gelıstırıcı verdi rahim ultrasonu sonrası karar verdi buna keşke doktor tavsıyesı olsaydı ımkanınız varsa özele görünün devlet asla takmıyor devlet bana ilaç bile vermedi
Benim yaşım 32 amhAynen bana da veremedi özele gidincede hemen diyorlar yaşın 42 hemen tüp bebek takviyeler bişeye yaramaz diye daha çok sinir oluyorum o kadar düzenli olan adetim bu ay olmadım doktorların da hepsi ayrı ayrı konuşuyor valla kime güveneceğimi bilmiyorum
Vitamin sonrasi adet gecikmesi mi yaşadınız siz de ?Benimde amh düşük yaş 32 doktor onerısıyle vıtamın aldım ve ayrıca yumurta gelıstırıcı verdi rahim ultrasonu sonrası karar verdi buna keşke doktor tavsıyesı olsaydı ımkanınız varsa özele görünün devlet asla takmıyor devlet bana ilaç bile vermedi
Ben de d vitamini kullanmaya başladıktan sonra adetim gecikti. Yani ben ona bağlıyorum inşallah öyledir.Selam arkadaşlarım benim durumum şöyle tik bebek ve aşılama oldum ikiside negatif oldu yaşım 42. Tek sorun amh düşük .0.47 gecen gün tesadüfen bir eczanesiyle tanıştım bana takviyeler verdi yumurta kalitesini artırmak için bir buçuk ayrıdr düzenli kullanıyorum ovulasyon testleri ile de takıp edip değerlendirme yapıyoruz bu ay aydetim ilk defa 4 gün geçti koştur koştura doktora gittim test yapıldı negatif bana sonra muayene etti rahim kalınlaştı yumurtan çatlamamış dedi tarlusan verdi üç gün kullandım sonra ilaç daha bitmeden kanamam Az oldu akşama doğru afedersiniz bir garip parça geldi benden gri damarlı ilk defa böyle birşey gördüm sandım olmadı sonrasında kanamam da olmalı 4 gündür kahve rengi leke geliyor devlet hastanesinden gün aldım ayın 17sine daha da çok var benim sizden ricam benim gibi bu durumu yaşayan varmıdır takviyeler kullanıp adet gecikmesi ve tarusal kullanip hala adeti sökülemeyen bana yardımcı olur mı siz neler yaptınız
Bende bu ay d vitamini ve demir başladım adetim 10 gün gecikti . Siz adet oldunuz mu?Ben de d vitamini kullanmaya başladıktan sonra adetim gecikti. Yani ben ona bağlıyorum inşallah öyledir.
Adet söktürücü yazdı doktor sonunda oldumBende bu ay d vitamini ve demir başladım adetim 10 gün gecikti . Siz adet oldunuz mu?
İlaç bittikten kaç gün sonra oldunuz?Adet söktürücü yazdı doktor sonunda oldum
Olamadim maalesef. Siz oldunuz mu? Kaçıncı gününuz?Bende bu ay d vitamini ve demir başladım adetim 10 gün gecikti . Siz adet oldunuz mu?
Olmadım bugün 13. Gün ve 30 ile pozitif gördümOlamadim maalesef. Siz oldunuz mu? Kaçıncı gününuz?
Adet söktürücü yazdı doktor sonunda oldumilactan ne kadar sonra oldunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?