• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar acilll yardım

EFSA3737

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2008
113
0
96
43
İstanbul
bebegim yeni dogdu daha 4 gün oldu ve günde 4 .5 defa kaka yapıo ve kakası çok sıvı emziriyorum aglıo acaba bir sorun varmıdır bu durum normalmidir.

tşk ederim canım ben aglayınca çok korktum emiyor kaka yapıor hemen telaşe kapıldım..daha göbegide düşmedi acaba omu acıyorda aglıo

kaç saatte bir emziyorsun altınıda sık sık kontrol et çok sık yaparlar, pişik falan yok değilmi bide sıcaktanda bunalabilir bi ara benim kızımda çok huysuzdu dr. sıcaktan olabilir demişti

her saat emiyor sonra uyuyor uyanıyor aglayarak tekrar meme istio yoksa durmuyor ne kadar çabuk acıkıyor benimde sütüm daha yeni gelemeye başladı acaba doymuyormu ama doymasa kaka yapmaz

her saat emiyor sonra uyuyor uyanıyor aglayarak tekrar meme istio yoksa durmuyor ne kadar çabuk acıkıyor benimde sütüm daha yeni gelemeye başladı acaba doymuyormu ama doymasa kaka yapmaz

benim bebeğimde 5-6 kez kaka yapıyordu emiyordu ama tam damağına yerleştiremediğinden tam ememiyormuş hava emiyor doydum sanıyor hemen ağlayarak uyanıyordu. açlıktan ağlıyor olabilir. kaka miktarı normal doymasada ilk günlerde kaka yapıorlar

merhaba sıkıntı yapılacak bişey yok bende arkadaşlara katılıyorum kızımın ilk doğduğu günlerde bende telaş etmiştim göbek bağının düşmesine 1haftaya düşer dediler 10 günü geçmiştii düşmesi gaz için şurup kullanmıştım ve emzirmek içinde her2saatte bir derler ama ben buna hiç uymayıp her uyanıp istediğini anladığım an çokta huzurlu bir bebekliğimiz geçti ve hala çok huzurlu ve sakin bir çocuk 2 yaşına giriyor zaman çabuk akıp geçiyor

canim hic telas etme cok normal, kaka yapmasi degil yapmamasi kötu
benim bebek 1 aylik olacak ve hala ayni, uyaniyor agliyor meme istiyor ve kaka yapiyor
kakasi tabi sivi olcak cunku sadece sut iciyor :)
anormal bi durum yok cnm merak etme

Back