Arkadaşlar son sat tarihim 07 şubat ve şuanda 13 günlük gebe görünüyorum cuma günü yaptığım kan testinde beta hcg değerim 115 idi dün yani p.tesi yaptırdığımda 58e düşmüştü doktorum düşük yapabilirsinn dedi(((( kasıklarım ve belim ağrığı içinn ilaç verdii şimdi ağrılarımm biraz geçti ama bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorumm acaba başınaa böle bi olay gelen varmıı nolur yazın iyi yada kötü yorumlar istiyorum
Çaresizz vee mutsuzz ;((
bitanem kötü düşünme bak önleminizi almışınız en azından kuzum üzülme ii düşün ii olsun ha olmazmı bebeğim bebeğinin seni ter etmiiiceni düşün o borakmaz seni ona onu nekadar sewdiğini anlat o anlar karnınıokşa ve anlat ii düşün ii olsun bebeğim
Arkadaşlar son sat tarihim 07 şubat ve şuanda 13 günlük gebe görünüyorum cuma günü yaptığım kan testinde beta hcg değerim 115 idi dün yani p.tesi yaptırdığımda 58e düşmüştü doktorum düşük yapabilirsinn dedi(((( kasıklarım ve belim ağrığı içinn ilaç verdii şimdi ağrılarımm biraz geçti ama bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorumm acaba başınaa böle bi olay gelen varmıı nolur yazın iyi yada kötü yorumlar istiyorum
Çaresizz vee mutsuzz ;((
3.Hafta 5 -50 mIU/ml
4.Hafta 3 - 426 mIU/ml
5 .Hafta 19 - 7,340 mIU/ml
6.Hafta 1,080 - 56,500 mIU/ml
7 - 8.Hafta 7,650 - 229,000 mIU/ml
9 -12.Hafta 25,700 - 288,000 mIU/ml
13 -16.Hafta 13,300 - 254,000 mIU/ml
17 - 24.Hafta 4,060 - 165,400 mIU/ml
25 - 40.Hafta 3,640 - 117,000 mIU/ml
canım bu konuyla ılglı bılgım yok ama bu lıste umarım sana yardımcı olura.s.
Güzelim Ayni şeyleri Yaşiyoruz Benim 15 Gün önceki Değerim 41.6 Di Sonra Ama Kanamam Vardi Doktor Ya Diş Gebelik Yada Düşük Yapiosundur Dedi..ama 2 Günde Bi Kan Verdim...695 Kadar çikti Ve Kasik Bel Ağrilarmda Arti Sonra Birden Düşmeye Başladi Bi Haftada 75 Kadar Düşdü Ve Kanamamda Başladi Az Az Kendilğinden Düşüyo Bugün Dokrotdaydim Iyi Oldu Düşmesi Dedi Yoksa Ameliyat Olcakmişim Buna şükrettim ...ama 2 Tanede Kist Oluşmuş Biri 3 Biri 6 Cm Eğer Büyüme Devam Ederse Onlar Alinacak ...düşen Degerlerin Yükselmesi Gibi Bişey Varmi Bilemiorum Herşeyin Hayirlisi Iyi şeyler Düşün Ben Kötü Düşüne Düüşüne çektim Kötülükleri Resmen..güçlü Olmaya çaliş Canim .gerçi Sana Teselli Vermeye çalişiyorum Ama 15 Gündür Bitmiş Haldeyim Damarlarimda Kan Kalmadi Valla Cok Yiprandim Ağrilarimda Dinmek Bilmio Allah Yardimcimiz Olsun
Çaresizz vee mutsuzz ;((
arkadaşlar benim sonucumda 1,89 yazıyor hamile değilim değil mi.............lütfen cevap yazın ilaç içmem gerekli
doktoruna danış canım bence..genelde 5in altına negatif diyolar ama benim değerim bi keresinde 1.03 dü ve bir kadın doğum doktoru bana değerin 1i aşmış hamile olabilirsin demişti..ama ne yazıkki değildim..sonrasında adet oldum..bahsettiğin değer çok küçük..bi de son adet tarihine göre şekilleniyor bu rakamlar..son adet tarihinden bahsetmemişsin
Cnmm çok tşk ederimm bende bugün doktordaydım ve değerlerim 18'e düştü doktor akşam sabah düşük yapıcaksın dedi bakalım artık...sanada çok geçmiş olsunn cnmm rabbim yardımcımız olsunn inan benimde artık kollarımda kan kalmadı vermekten..Herşeyin hayırlısı olsunn inşş önümüzdeki aylarda rabbim sağlıklı gebelikler nasip eder..
herşeyde bi hayır vardır güzelim inşallah güzel haberleri vermek bizlerede nasip olur ben yarın yine gidiyorum doktora kistlere bakılacak inşallah bi müdahale gerekmez ...sende ölemisin bilimyorum ama kendimi çok yorgun ,halsiz , mutsuz hissediyorum ..çevremdekiler benim çok dayanıklı olduğumu düşünüolar ama içimde neler yaşadımı bilmiolar...ve her bulunduğum ortamda bebekten hamilelikten bahsedilio o kadar bunalıyorumki nasıl dışarı attığımı bilmiyorum kendimi...rabbim bizlerede hayırlı sağlıklı hamilelikler bebekler nasip etsin böyle mübarek bi gecede allah dualarımızı kabul etsin...kandilinizde mübarek olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?