Bebek İkinci El Arkadaşlar acill ıkeanın 3 tane demirde takılı boncuklu tahta oyuncağı lazım

yunlu1976

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2010
1.000
3
118
İstanbul
bu oyuncaktan bir arkadaş satıyordu hasta bir çocuğa dr önermiş annesi uygun fiyata almak istiyor resim ekledim cvp bekliyorum o arkadaştan sevgiler herkese

Eklentiler

• $971903_103256929882724_1572615678_n.jpg
    8,5 KB · Görüntüleme: 75
Canim telden girdigim icin goremiyorum ekledigin fotoyu ama tahminimce bende olan oyuncaktan soz ediyosun..ne kadara alir bilmiyorum ama kargoyla astari yuzunu gecmesin..ikea dan alsa daha iyi olmaz mi?

günaydın Nicole
facebook ta sordu bu bayan tanımıyorum bende cvp yazdım bende var ama satmayı düşünmüyorum kızım daha oynuyor diye ama dediğine göre çocuğu mental rahatsızmış ve dr tavsiye etmiş sakaryada oturuyormuş bende söyledim kargo fazla tutar diye çok ısrar etti bende ok bir arkadaş satıyordu dedim bir bakayım dedim
istersen sen bana özelden mailini yaz yada ona sorayım sana söyleyeyim canım
ben tanımıyorum bu arada bilgine
sevgiler

Anladim canim..tanimiyorsan hic isin icine girmeyeyim canim..insallah bulur o arkadas da...

nicole78 ;bu ürünü satıyor musun ve ne kadara satıyorsun, uygun olursa ben alabilirim belki?

Canim bircok oyuncak var eklicem bi ara ama hic fiyat belirlemedim daha..

bu oyuncaktan bir arkadaş satıyordu hasta bir çocuğa dr önermiş annesi uygun fiyata almak istiyor resim ekledim cvp bekliyorum o arkadaştan sevgiler herkese

Allah saglık versin bebise ama canım ıkea sitesinde online satış yapıyor arkadasınız bir baksın isterseniz sitede varsa uğraşmadan alır

arkadaşım değil facebookta sordu bu oyuncak varmı diye bende söyledim kendisine astarı yüzünden pahalıya gelir diye çocuğum rahatsız diyince bende yardımcı olayım dedim
teşekkür bayana söylerim canım
sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…