A ada4545 Üye Kayıtlı Üye 6 Şubat 2014 68 2 6 34 Manisa 21 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ada4545 #21 gulmetin .!.: Nasilsin cnm bisey diyecem bu ay iliskiden sonra yat ve hic kalmadan pamuk dık oraya ve 45 dk ayagini kaldirip yat bende denicen pamugu ertesi gun cikart Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... Iyiyim canim dene bakalim ben aklima takmamaya karar verdim sonra cok beklentiye sokuyorum kendimi uzuluyorum hayirlisi diyorum
gulmetin .!.: Nasilsin cnm bisey diyecem bu ay iliskiden sonra yat ve hic kalmadan pamuk dık oraya ve 45 dk ayagini kaldirip yat bende denicen pamugu ertesi gun cikart Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... Iyiyim canim dene bakalim ben aklima takmamaya karar verdim sonra cok beklentiye sokuyorum kendimi uzuluyorum hayirlisi diyorum
gulmetin Üye Kayıtlı Üye 24 Haziran 2013 47 3 18 İstanbul 18 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ada4545 #22 ada4545 .!.: Iyiyim canim dene bakalim ben aklima takmamaya karar verdim sonra cok beklentiye sokuyorum kendimi uzuluyorum hayirlisi diyorum Genişletmek için tıkla... Ben hamileyim Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ada4545 .!.: Iyiyim canim dene bakalim ben aklima takmamaya karar verdim sonra cok beklentiye sokuyorum kendimi uzuluyorum hayirlisi diyorum Genişletmek için tıkla... Ben hamileyim Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.