Arkadaslar acil yardim lutfen

ada4545

Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2014
68
2
6
34
Manisa
Adetime 5 gun var ve gogsumun ucundaki kahverengi bolgede koyu kahve rengi ben gibi lekeler olustu ilk defa basima boyle bisey geliyo ve cok korkuyorum

Adetime 5 gun var ve gogsumun ucundaki kahverengi bolgede koyu kahve rengi ben gibi lekeler olustu ilk defa basima boyle bisey geliyo ve cok korkuyorum
vala tatlm dediğin şey benm başıma hamileliğim ilerlediği zaman gelmişti hala öle lekerler çıktı göğüs ucu büyüdü iyice kahve yeri

vala tatlm dediğin şey benm başıma hamileliğim ilerlediği zaman gelmişti hala öle lekerler çıktı göğüs ucu büyüdü iyice kahve yeri

Hamilelik belirtisi olabilir mi yani canim ilk defa az var lekeler ama ilk defa oldu korktum goguslerim aciyor birde

hamilelikle alakalı ilk kezbole bir belirti duyuyorum:) yani bu adet olacagın içinde olabilir.en son ilişkiniz ne zaman olmustu

Canim ben bu zamana kadar adetimde hic gogus acisi ve leke belirtisi yasamadim ama olabiliyomus demek hamilelik belirtisi boyle herkesde farkli olur diyolar

Canim ben bu zamana kadar adetimde hic gogus acisi ve leke belirtisi yasamadim ama olabiliyomus demek hamilelik belirtisi boyle herkesde farkli olur diyolar

Hadi bakalim umarm hamilesndr.testmi yapsan acaba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İşalla hamilesindir- benimkilerde aynen oyle sizyor ve cok şişmiş sudyen bile giyemez haldeyim canim leke neresinde cikdi.? Benim adetim yarin gelmesi lazim

Hayir tesye acele etme sakin ol sabret takma kafana peki sende baska degisikler olyormu midebulanti.......

Hayir tesye acele etme sakin ol sabret takma kafana peki sende baska degisikler olyormu midebulanti.......

Çok degil canim migdem havalaniyor arada gogus ucunda kahve rengi bolgede cikti lekeler az var ama bılmiyorum akintim da var

İnşAllah hayirlisiyla mutlu haberleri bu ay aliriz canım mecbur adeti beklicem test icin

Sanirim bende bu ay tutturamadim canim kahverengi leke geldi

Bendede aynen kahve rengi geldi sonra koyu kkormiziya donoşdu neyse allahdan umudunu kesme cnm bende uzuldum bu ay artik takma deki adet olucam o kafayla yuru he bide pisholojik olmussun uzme cnm olur isalla bu ay haberleseriz

Uzulmedim degil canim uzuldum ama hayirlisi canim napalim Allah hayirlisini versin hepimize kimsenin kucagini bos birakmasin haberlesiriz tabi canim

Uzulmedim degil canim uzuldum ama hayirlisi canim napalim Allah hayirlisini versin hepimize kimsenin kucagini bos birakmasin haberlesiriz tabi canim

Nasilsin cnm bisey diyecem bu ay iliskiden sonra yat ve hic kalmadan pamuk dık oraya ve 45 dk ayagini kaldirip yat bende denicen pamugu ertesi gun cikart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…