Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vala tatlm dediğin şey benm başıma hamileliğim ilerlediği zaman gelmişti hala öle lekerler çıktı göğüs ucu büyüdü iyice kahve yeriAdetime 5 gun var ve gogsumun ucundaki kahverengi bolgede koyu kahve rengi ben gibi lekeler olustu ilk defa basima boyle bisey geliyo ve cok korkuyorum
vala tatlm dediğin şey benm başıma hamileliğim ilerlediği zaman gelmişti hala öle lekerler çıktı göğüs ucu büyüdü iyice kahve yeri
Niye kimse yazmiyo
hamilelikle alakalı ilk kezbole bir belirti duyuyorum:) yani bu adet olacagın içinde olabilir.en son ilişkiniz ne zaman olmustu
Canim ben bu zamana kadar adetimde hic gogus acisi ve leke belirtisi yasamadim ama olabiliyomus demek hamilelik belirtisi boyle herkesde farkli olur diyolar
Hadi bakalim umarm hamilesndr.testmi yapsan acaba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Adetime 5 gun var ve gogsumun ucundaki kahverengi bolgede koyu kahve rengi ben gibi lekeler olustu ilk defa basima boyle bisey geliyo ve cok korkuyorum
İşalla hamilesindir- benimkilerde aynen oyle sizyor ve cok şişmiş sudyen bile giyemez haldeyim canim leke neresinde cikdi.? Benim adetim yarin gelmesi lazim
Hayir tesye acele etme sakin ol sabret takma kafana peki sende baska degisikler olyormu midebulanti.......
İşalla hamilesindir- benimkilerde aynen oyle sizyor ve cok şişmiş sudyen bile giyemez haldeyim canim leke neresinde cikdi.? Benim adetim yarin gelmesi lazim
İnşAllah hayirlisiyla mutlu haberleri bu ay aliriz canım mecbur adeti beklicem test icin
Haberini bekliyorum
Hayirlisi olsun canim benim sıkma canini dua et benim icin
Cnm durumun nasil merak etdim
Sanirim bende bu ay tutturamadim canim kahverengi leke geldi
Bendede aynen kahve rengi geldi sonra koyu kkormiziya donoşdu neyse allahdan umudunu kesme cnm bende uzuldum bu ay artik takma deki adet olucam o kafayla yuru he bide pisholojik olmussun uzme cnm olur isalla bu ay haberleseriz
Uzulmedim degil canim uzuldum ama hayirlisi canim napalim Allah hayirlisini versin hepimize kimsenin kucagini bos birakmasin haberlesiriz tabi canim