• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar ACIL yardim ilk dans icin sarki bulamadim

bahardy

özledimTürkiyemgeliyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2009
221
0
296
Slmlar,

4 yil gibi uzun süren bir mücadele, maddi ve manevi hic bir destek almadan,(hatta yürüdügümüz yola koyduklari engelleri asip)
kimseyi bozmadan üzmeden, ama egilip bükülmeden,kazandigimiz bu zorlu ask savasi, nihayet evlilikle süzlüyorum, bir kac hafta sonra dügünüm olacak, ve calinacak ilk dans müzigi bütün aleme hem nispet hemde askimizin büyüklügünü gösterecek,(cektiklerimizi bir allah birlir) nostalji ve cok anlamli bir sarki lazim, bana yardimci olursaniz cok sevinirim....

Ferhat gocer (dunyaya birdaha gelsem sevgilim arar bulurum yine seni severim)bence bu sarki yani zorluk cektinizya ama birdaha olsa yine birbirinizi sececek gibi bilmem aklimi bu geldi canim

Ben sana bikaç tane yazayım ne tarzlardan hoşlanırsın bilmiyorum ama durumunuza uygun olarak

Niran Ünsal Özcan Deniz düeti var çok güzel bi şarkıdır: Aklım hep sende

Yalın: M eleklerin sözü var

Yalın:Herşey sensin

Erkin Koray: Senden başka kimse yok içimde

ferhat göçer bizim şarkımız nışanda biz bunu yapmıştık çok güzel oluyor. çok romantik bir şarkı biranda salonun havası değişiyo.

Lapinu, cok tessekür ederim yardimin icin..
Ferhat Göcerin yorumladigi Cennet sarkisi gercekten de cok anlamli ve cokda uygun,
yanliz ben cok eskilerden sarkilar istiyorum, yani nostalji okadar güzel sarkilarimiz varki,
simdi Ferhat Göcerin Sarkisi Her Dügünde var, bana her insanin tanimadigi göz yasartacak birsey ariyorum, belki aklinda varsa öyle bir sarki?

Slmlar nurrose,

en güzel türk romantik sarkilarini yazmiszin, tessekürler,
yanliz aklinda nostalji sarkida varsa, sevinirim yazarsan....

arzah,

tessekürler, evet gercekten cok güzel bir sarki , yanliz ben nostalij birsey ariyorum....

hanimlar,

yaa bu dügün isi cok zor birsey mis, bunun birde giris ve pasta kezerkende tabi sarki bulunmazi lazim, ben ne yapicagi ?mafoldumben

Nostaji!!!ariyosunda canim simdiki sarkilarda olabilir zor is ya nostaljide fazla dinlemedigim icim ayy vallah bulamasak catlicam hadi kizlar dalalim su nostaljileler

vereliniortak

evet haydi kizlar bu hafta biraz nostalji takilalim, belki buluruz güzel birsey....

.........

sagol lapinu, sende olmazan tek basina yine birsey basarmaya caliscagim...:teselli:

vereliniortak

evet hayi kizlar hep beraber biraz nostalji takilalim,belki buluruz...

sagol lapinu, sende olmazan kaydirigubbakcemile5 yine tek basina kalacagim

niye yazdiklarimi cikmiyor Çok üzgünüm çoook

kizlar aklima birsey daha geldi,
ya isyerinde bile calisamiyorum, aklimda hep sarkilarda,
aslinda düet de cok güzel olmazmi?

kuzenim özcan deniz ve niran ünsalın düeti aklım hep sendeyi kullandı bence çok güzel bir parça tavsiye ederim opuyorumnanaktan

eğer nostalji olsun diyosan fikret kızılok-bu kalp seni unuturmu bunu bi dinle derim..

Ya resmen beynim durdu zaten benim beyin hep lazim oldugunda durur bir sarki bulamadik su kiza

canimya simdi birsarki var guzel ama sana uygunmu bilmemki mesela helin ben cok severim busarkiyi kanim duruyo vallah dinleyince ama bilmemki

Back