• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar acil yardım çünkü techihlere 3 gün kaldı

sweettoruble

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2012
4
0
16
Hatay
bu yılki üniversite sınavlarına girdim ve pek de beklediğim gibi geçmedi. kıbrısta tam burslu gelen yerler var ama hangisine gideceğim konusunda kararsız kaldım. yakın doğu, girne amerikan, uluslararası kıbrıs, lefke avrupa üniversitelerinde tam burslu geliyor ama hangisi daha iyidir? bir de mimarlık okumak istiyorum. ingilizce hazırlık da var, çok zor mudur? bu konuda bilgisi olanlar varsa yardım ederse çok sevinirim.

ben de bu yıl sınava girdim aynen benim de pek istediğim gibi geçmedi ben ankarada yaşıyorum ve ankaradaki özelleri tercih etmeyi düşünüyorum dün odtüdeki bi hocayla konuştuk bizim yakınlarımızdan birisi ve odtünün kıbrıstaki kampüsü hakkında hiç iyi şeyler söylemedi odtünün adını kullanıyorlar ordaki eğitimle burdaki eğitim hakkında dağlar kadar fark var dedi tabi senin yazdığın üniversiteler hakkında pek bilgi sahibi değilim ama bence türkiyede kalmalısın

bu yılki üniversite sınavlarına girdim ve pek de beklediğim gibi geçmedi. kıbrısta tam burslu gelen yerler var ama hangisine gideceğim konusunda kararsız kaldım. yakın doğu, girne amerikan, uluslararası kıbrıs, lefke avrupa üniversitelerinde tam burslu geliyor ama hangisi daha iyidir? bir de mimarlık okumak istiyorum. ingilizce hazırlık da var, çok zor mudur? bu konuda bilgisi olanlar varsa yardım ederse çok sevinirim.

mimarlık dşünme bence benim bi akrabam kıbrısta okudu hiç bi yerde iş bulamadı şmdi kendi özel yerini açtı pekte iç açıcı değil

mimarlık dşünme bence benim bi akrabam kıbrısta okudu hiç bi yerde iş bulamadı şmdi kendi özel yerini açtı pekte iç açıcı değil

cevaplar için teşekkürler, tercihlerimi yaptım artık, kıbrıstaki mimarlıklardan üste yıldız teknik harita mühendisliği yazdım, daha da üste türkiyeden birkaç mimarlık yazdım. artık bekliyorum :)

Back