Bu artimed çok yalan çıkartıyor adetim geçer geçmez yaptım aynı bu şekildeydi ama 3 gecikmeyle bugün oldum et parçasi şeklinde adet oluyorum inanma bence en iyi sonuç kan.
Bugün eczanede artı med için yalancı çizgi çıkarıyor kaç kadının umuduyla oynadı hem de koyu çizgiler dedim. Kadın baya şaşırdı, hiç duymadım dedi. İdrarda hcg yoksa neden çıkarsın ki dedi. Ahh ahh keşke öyle olsaydı
Ya ciddi misiniz. Testi görür görmez pozitif demiştim. Artımedi biliyoruz ama bunladar net görünüyorsa pozitiftir diye düşündüm. Gerçekten artımed kadar rezil bir şirket yok daha kaç kişiye böyle olacak
Sağolasin kuzum senin için de hakkında hayrlisi olsun inşallah. Benim düzensiz adetim var gebelik olmadığını biliyorum rüyamda görünce etkilenip etmiştim. Hayrlisi neyse Rabbimiz için o olsun
Sağolasin kuzum senin için de hakkında hayrlisi olsun inşallah. Benim düzensiz adetim var gebelik olmadığını biliyorum rüyamda görünce etkilenip etmiştim. Hayrlisi neyse Rabbimiz için o olsun
Canım insallah gönlün ne geçiyorsa rabbim sana nasip etsin insallah dua edeceğim senin için. Bugün gecikmemin 3.günğ yarık dört olacak halen regli olmadım.
Canım insallah gönlün ne geçiyorsa rabbim sana nasip etsin insallah dua edeceğim senin için. Bugün gecikmemin 3.günğ yarık dört olacak halen regli olmadım.