• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar acil yardım artimed gebelik testi

Xxudy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2023
4.192
1
4.400
53
34
Arkadaşlar artı med gebelik testi yaptım. Bu test yalancı pozitifte verebiliyormuş. Sizce var mı gebelik

Eklentiler

• IMG_3473.jpeg
    IMG_3473.jpeg
    228 KB · Görüntüleme: 49
Artimed bende yalancı çıkarmadı çok küçük betami bile ölçmüştü. Seninki de belirgin görünüyor. Müsaitsen kan ver inşallah vardır.

Bende iki kez yalancı pozitif göstermişti ama bu kadar koyu değildi. Bence testiniz pozitif ama böyle koyu çıkan da vardı sitede görmüştüm.

Kızlar kan verdim negatif çıktı sonuç
Ya ciddi misiniz. Testi görür görmez pozitif demiştim. Artımedi biliyoruz ama bunladar net görünüyorsa pozitiftir diye düşündüm. Gerçekten artımed kadar rezil bir şirket yok daha kaç kişiye böyle olacak

Ya ciddi misiniz. Testi görür görmez pozitif demiştim. Artımedi biliyoruz ama bunladar net görünüyorsa pozitiftir diye düşündüm. Gerçekten artımed kadar rezil bir şirket yok daha kaç kişiye böyle olacak
Bugün eczanede artı med için yalancı çizgi çıkarıyor kaç kadının umuduyla oynadı hem de koyu çizgiler dedim. Kadın baya şaşırdı, hiç duymadım dedi. İdrarda hcg yoksa neden çıkarsın ki dedi. Ahh ahh keşke öyle olsaydı

Bu artimed çok yalan çıkartıyor adetim geçer geçmez yaptım aynı bu şekildeydi ama 3 gecikmeyle bugün oldum et parçasi şeklinde adet oluyorum inanma bence en iyi sonuç kan.

Back