Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen çıktı canımKaç dk cıktı
Dündü, olmadım.bat gunu ne zamn?
Umutlandırmak istemiyorum ama bence hamilesin canım çünkü artı met bende sadece kuruma çizgisi çıkarttı yarın kan ver netleşsinHemen çıktı canım
Valla canım bu testler yalancı değil hayırlı olsunArkadaşlar artı med gebelik testi yaptım. Bu test yalancı pozitifte verebiliyormuş. Sizce var mı gebelik
10 aylık bir bebeğim var, hakkımda hayırlısı olsun insallah. Artımed yalancı pozitif çok çıkarıyor diye okudumUmutlandırmak istemiyorum ama bence hamilesin canım çünkü artı met bende sadece kuruma çizgisi çıkarttı yarın kan ver netleşsin
Allah bağışlasın canım ben de hiç çıkarmadı yalancı pozitif ama kuruma cizgisi çıkardı bide senin ki çok net10 aylık bir bebeğim var, hakkımda hayırlısı olsun insallah. Artımed yalancı pozitif çok çıkarıyor diye okudum
Allah bağışlasın canım ben de hiç çıkarmadı yalancı pozitif ama kuruma cizgisi çıkardı bide senin ki çok net
[/QUOT
Ben gidip kan vereyim en iyisi
Evet güvenme bu teste inşallah seninki doğru cikarArkadaşlar artı med gebelik testi yaptım. Bu test yalancı pozitifte verebiliyormuş. Sizce var mı gebelik
Ya ciddi misiniz. Testi görür görmez pozitif demiştim. Artımedi biliyoruz ama bunladar net görünüyorsa pozitiftir diye düşündüm. Gerçekten artımed kadar rezil bir şirket yok daha kaç kişiye böyle olacakKızlar kan verdim negatif çıktı sonuç
Bence yat kalk dua et negatif, daha 10 aylik bebegin.Kızlar kan verdim negatif çıktı sonuç
Bugün eczanede artı med için yalancı çizgi çıkarıyor kaç kadının umuduyla oynadı hem de koyu çizgiler dedim. Kadın baya şaşırdı, hiç duymadım dedi. İdrarda hcg yoksa neden çıkarsın ki dedi. Ahh ahh keşke öyle olsaydıYa ciddi misiniz. Testi görür görmez pozitif demiştim. Artımedi biliyoruz ama bunladar net görünüyorsa pozitiftir diye düşündüm. Gerçekten artımed kadar rezil bir şirket yok daha kaç kişiye böyle olacak
Ben onlarca kullandım hiç pozitiflik görmedim sizin olabilirArkadaşlar artı med gebelik testi yaptım. Bu test yalancı pozitifte verebiliyormuş. Sizce var mı gebelik