• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar acil yardım lazım çok endişeliyim titreli bhcg yaptık karışık değerler var😔

Bir Garip Muallime

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2019
54
21
18
33
Hanımlar merhabalar 5+6 haftalık hamileyim kramplarım var ve sabah biraz lekelenme oldu doktora gittik titreli beta hcg yaptılar değer >1382 çıktı. Fakat ben en son 3 gün önce bthcg ye özelde baktırdım 10716 çıktı ve bugün bu çıkınca anlamadım çok korkuyorum bayram nedeniyle doktorda yok ortalıkta. Acil olarak yorumlarınızı bekliyorum 🙏😔

Hanımlar merhabalar 5+6 haftalık hamileyim kramplarım var ve sabah biraz lekelenme oldu doktora gittik titreli beta hcg yaptılar değer >1382 çıktı. Fakat ben en son 3 gün önce bthcg ye özelde baktırdım 10716 çıktı ve bugün bu çıkınca anlamadım çok korkuyorum bayram nedeniyle doktorda yok ortalıkta. Acil olarak yorumlarınızı bekliyorum 🙏😔
Acile gidin bence beklemeyin.

Farklı yerlerde yapılan testler farklı sonuç verebiliyormuş bu değerler de oynama olunca dış gebelik yada kimyasal diye biliyorum ama siz yinede doktordan net birşey öğrenmeden canınızı sıkmayın rabbim bebişinizi korusun inşallah 🤲🏻

Farklı yerlerde yapılan testler farklı sonuç verebiliyormuş bu değerler de oynama olunca dış gebelik yada kimyasal diye biliyorum ama siz yinede doktordan net birşey öğrenmeden canınızı sıkmayın rabbim bebişinizi korusun inşallah 🤲🏻
Bizim kesemiz göründü bugünde üniversite hastanesinde baktık yine sağlıklı dediler ama şimdi diğer hastanenin bu titreli hcg si çıktı bu ortalığı karıştırdı ne demek olduğunu anlamadım baya endişeliyim 😔

Bizim kesemiz göründü bugünde üniversite hastanesinde baktık yine sağlıklı dediler ama şimdi diğer hastanenin bu titreli hcg si çıktı bu ortalığı karıştırdı ne demek olduğunu anlamadım baya endişeliyim 😔
İnşallah oranın yaptığı bir hatadır bebişinizde bi sıkıntı olmadan kucağınıza almayı rabbim nasip etsin çok geçmiş olsun

Doktora gittik test yüksek anlamına geliyormuş. Birde yeni hcg yaptılar 3 gün önce 10716 bugün 22800 3 gün arayla artış nasıl sizce artık eve geldik doktora gösteremedik tam 3 kat olması gerekiyordu olmamış 😔

Doktora gittik test yüksek anlamına geliyormuş. Birde yeni hcg yaptılar 3 gün önce 10716 bugün 22800 3 gün arayla artış nasıl sizce artık eve geldik doktora gösteremedik tam 3 kat olması gerekiyordu olmamış 😔
Tam 3 kat olması gerekmiyor. Gün aşırı %60tan fazla artması gerekiyor. Pazar günü 10binse bugün salı 20bin olması, en az 16bin olması gerekiyor. Ama bu hesap skalaları geniş. Sakin olun.

İçini ferah tut lütfen,ben tek beta baktırdım 2000 küsürdü,doktora tekrar baktıralım dedım,oda bu saatten sonra bakmaya gerek yok demişti, keseyi de görmüşsün canım,bellibir rakamdan sonra beta çift kat artmış mı diye bakılıyormu bilemedim,lekelenmende gayet normal bu haftalarda,progestan verdilermi merak etttm,inşallah herşey yolundadır,lekelenmen kırmızıya dönmedikten sonra korkma lütfen,can sesini de duyarsın inşallah

Kese göründükten sonra tekrar hcg bakmanın anlamı yok boşuna kendini de bebeğini de strese sokma canım. Her hamilede karın ağrısı ve kramp olur bu çok normal

İçini ferah tut lütfen,ben tek beta baktırdım 2000 küsürdü,doktora tekrar baktıralım dedım,oda bu saatten sonra bakmaya gerek yok demişti, keseyi de görmüşsün canım,bellibir rakamdan sonra beta çift kat artmış mı diye bakılıyormu bilemedim,lekelenmende gayet normal bu haftalarda,progestan verdilermi merak etttm,inşallah herşey yolundadır,lekelenmen kırmızıya dönmedikten sonra korkma lütfen,can sesini de duyarsın inşallah
Çok teşekkür ederim 🙏 evet progestan kullanıyorum inşallah Rabbim hepimizin sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🤲

Canim çok şaşırdım açıkçası keseyi gordukten sonra betahcg bakilmasina anlam veremedim. Benim doktorum istemedi.
Bugün o kadar büyük bir kaosun içindeydik ki normalde doktorlar istemio ve sakin davranıo bayram nedeniyle etrafta doktor bulamadık ilk gittiğimiz hastanede muhatabımız ve kontrolümü yapan ebeydi o kadar saçmaladı ki gebelik bozulmuş kese bozuk dedi hcg istedi çıktık yola gitmediğimiz etrafta ilde ilçede hastane kalmadı en son üniversite hastanesinde doktor bulduk ultrasonda baktı herşey normal iyi gidio dedi kalp atışını duymadık dedi çıktık sonuç açıklandı yine korku kapladı içimi 😔 ama şu an yorumlar ve görüşler sayesinde çok daha iyiyim 🤲

Allah hepinizden razı olsun çok teşekkür ederim hanımlar 🤲❤️ sizlere bir sorum daha olacak ilk kalp atışını ne zaman duydunuz bizim hala duymadı doktor bugün 6 haftalık olduk tam normal mi sizce bu durum

Allah hepinizden razı olsun çok teşekkür ederim hanımlar 🤲❤ sizlere bir sorum daha olacak ilk kalp atışını ne zaman duydunuz bizim hala duymadı doktor bugün 6 haftalık olduk tam normal mi sizce bu durum
Canım seni çok iyi anlıyorum. Kanda çıktı oleyyy, kese oluşcak mı? Kese oluştuu oleyyy, dolu mu? Hep stres. Ben senin kadarken keseyi gördüm, sonraki hafta 7. Haftada kalp atışını duydum. Acele etme, stres olma. Ayrıca kese görünce bir daha da beta hcg me bakılmadı. Bir kendim baktırdım, sonra doktor evet var, şu gün gel keseye bakalım dedi, o günde kan verdim baktı, sonra bi daha kalp atışına gittim. Üzme kendini. Su gibi aksın geçsin günlerin❤️

Keseyi gorene kadar betahcg bakilir canim sonrasi bos bi stres sadece. Bazi hastanelerde belli degerin ustu ölculmuyor eger degerin ustundeyse bu degerden buyuktur deniliyor oyle bisey olabilir. Ayrica 3 gunde 3 kati diye sana kim soylediyse sacmalamis tamamen. 3 gunde 2 kati yeterli oluyor ki seninki onunda ustunde bosyere uzme kendini. Bende keseyi gorene kadar 7-8 kere kan vermisim sana diyoeum ama 😂 insallah guzel haberler alirsin

Ç8
Canım seni çok iyi anlıyorum. Kanda çıktı oleyyy, kese oluşcak mı? Kese oluştuu oleyyy, dolu mu? Hep stres. Ben senin kadarken keseyi gördüm, sonraki hafta 7. Haftada kalp atışını duydum. Acele etme, stres olma. Ayrıca kese görünce bir daha da beta hcg me bakılmadı. Bir kendim baktırdım, sonra doktor evet var, şu gün gel keseye bakalım dedi, o günde kan verdim baktı, sonra bi daha kalp atışına gittim. Üzme kendini. Su gibi aksın geçsin günlerin❤️
Çok teşekkür ederim inşallah 🤲❤️

Allah hepinizden razı olsun çok teşekkür ederim hanımlar 🤲❤️ sizlere bir sorum daha olacak ilk kalp atışını ne zaman duydunuz bizim hala duymadı doktor bugün 6 haftalık olduk tam normal mi sizce bu durum
6.haftda sadece ekranda yanıp sönen birşey gösterdi çok küçük duyulmaz dedi,8,haftda bile zar zor 5 saniyelik birşey duyduk duymadık gibi birşey oldu,inşallah sende en kısa zamanda duyup rahatlarsın canım

Back