• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar acil buraya

sevoke

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2024
145
11
13
34
Arkadaşlar 19 haftalık gebeyim, bebek rahmime doğru vuruyor normal mi? Yarım saatir acı çekyom gbi

Vurmaktan kastınız nedir? Tekme mi atıyor yoksa aşağı indi baskı yapıyor gibi mi hissediyorsunuz? Bence bi hastaneye gidin vakit kaybetmeden.

rahme doğru vuruyor derken? bebek rahimde zaten. aşağı doğru vuruyorsa benim bebiş de arada yapıyor hatta bazen baskısını anüste bile hissediyorum. ama vajinaya bir baskı hissediyorsanız normal değil. doktora görünün

Arkadaşlar 19 haftalık gebeyim, bebek rahmime doğru vuruyor normal mi? Yarım saatir acı çekyom gbi
Tekme hareketini hissetmek için erken değil mi ya 🧐
Ayrıca bebek rahimde zaten. Sanırım vajina girişini kastediyorsunuz. Hareket hissetmek için erken. O yüzden yorum yapamadım neyle alakalı olduğunu bilmiyorum.

Tekme hareketini hissetmek için erken değil mi ya 🧐
Ayrıca bebek rahimde zaten. Sanırım vajina girişini kastediyorsunuz. Hareket hissetmek için erken. O yüzden yorum yapamadım neyle alakalı olduğunu bilmiyoruben bebeğimi 2.5 aylıkken hissetmeye başladm

Back