arkadaşlar ben hayvanları çok severim,benim memlekette çiftliğim var,ve hayvanlara çok büyük sevgi duyorum,fakat dün kayın pederin bahçesine tam kapının önüne 5 tane kocaman köpekler geldi,ben mutfaktaydım,bu ne homurduyor dedim(mutfak kapısı ön bahçeye çıkıyor,ordada bebek arabasında bebeğim oturyor ve yanında 85 yaşında kayın pederim,büyük oğlum(5Yaş)bisiklete binyordu),o köpeklerden biri homurıyarak onları üzerine yavaş gelmeye başladı,bebeğim bir dan çığlık attı ve o köpeyı yanına biri daha homurdamaya başladı,ben aniden çıktım,ve oklava ile o köpeklerin üzerine çök fena bir şekilde yürüdüm,hışt sert bir şekilde soylyordum,bir köpek hemen gitti,diğeri ise bana resmen saldıracak şekilde durdu,ben durmadım ve daha da yürüdüm,o zaman o uzaklaştı,biliyorum köpeğin üzerine böyle gidilmez çok tehlikele,fakat orda benim evlatlarım var ve onların canı bana daha yakın,kendimi feda ederim onlar için,biliyorum hata insanlarda önce alıp hayvanı sonra sorumsuzca sokağa bırakıyorlar,bana bir çözüm yolunu gösterin nereye aramam lazım ki barınak felen ,o hayvanlar alsınlar,bir veteriner barınağı yok mu,bahçeye çıkamaz oldum,çocuklarıma bir şey olacak diye çok korkyorum,lütfen bir yardım edin..mafoldumben