arkadaslar acil bi bakın kaldırcam hemen konuyu

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
398
simdi ben yeni üyeyim 1 haftadır falan yazıyorum bugun gündüz actım bisey yok kapadım az önce acmayı denedin iste sayfaya ulasamıyosunuz msjlar kontrol ediliyo altındada avukat 3gün icinde iletiseme gecern tüm söylediginizden siz sorumlusunuz gibi bi msj vardı bu her gün oluyomu cünkü simdi sayfayı actıgımda bi uyarı msj yada baska bisey yoktu bu sizede oldumu

en altta kirmizi tabanli bi yazi var genele hitap eden, onu mu diyosun? yoksa sana ozel msj mi gelmis?

hani normalda bildirimden iste artık aktif üyesin sizi hep burda görelim gibi yazılar geliyo dedigim msj degildi sayfayı actıgımda 2 satılrık yazı vardı bu güncellememi oluyo bende korktum dedim noldu yaa hani msj kutusunda degildi yanii sayfayı acında cıktı

bunu diyosan herkeste var don't panic

Eklentiler

• 111111111.png
    234,6 KB · Görüntüleme: 165
yeni üyeyim ya herseyde tırsar oldum :))

ay yok bir şey olmaz hani illegal bir şeyler yapmıyorsan
zaten yönetimin de bizim dedikodularımızı merak edip okuyacağını sanmam o kadar üye var o kadar işleri güçleri var o adamların
dedikoduya devam

Paniğe gerek yok, sakinleşirken bir de site kurallarını da okuyun iyi gelir, bu arada herhangi bir yere kuralları okumadan üye olmak ne cesaret ya, her zaman hayret ederim.

uzgunum konular silinmiyor
Bence sen kendini hemen sayfa boslugundan asaga at.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…