- 3 Eylül 2024
- 35
- 11
- 23
- Konu Sahibi karadagnuran
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 üstü gebelik başlangıcı oluyorKaç olunca pozitif oluyor peki
7 çıkmış ama daha önce de bir kere yaptırmıştım 1 çıkmıştı çünkü ondan böyle panikledim5 üstü gebelik başlangıcı oluyor
7 çıkmış ama daha önce de bir kere yaptırmıştım 1 çıkmıştı çünkü ondan böyle panikledim
Anladım teşekkür ediyorumErken Gebelikte 200 300 başlar, onbinlere çıkar bu değer. 3 5 7 ile olacak şey değil.
Anladım teşekkür ediyorum
Çok sevindim adınıza ama ben hem adet oldum üstüne bitmemden 1 hafta geçti neredeyse bu ihtimal biraz imkansız gibiBen normalde kan verdiğimde hep 0.5< çıkardı. Sonra ilk kan verdigimde 0.71 çıkmıştı ve sağlıkçı arkadaşım hamileliğimin çok çok yeni olabilecegini, bununla çok karşılaştıklarını söyledi. Ama sonucu gösterdigim doktor hamile değilsin demişti. Ben yine de iki gün sonra kan verdim ve 0.5< olarak çıktı. Emin oldum hamile olmadığıma ama arkadaşım hep var olabilecegini söyledi. O yüzden tereddütte kalıp 5-6 gün sonra tekrar kan verdim. Ve doktor gebesin diyince inanamadım.. degerim 56 olmuştu. Şuan 6.ayımdayım. Yani ümit vermek istenem ama ben de yaşadım bu durumu. bence sen de birkaç gün sonra tekrar kan vererek takip etmelisin. Çok erken de yakalamış olabilirsin hamileliğini.
7 değil , sonuç 0.1 den küçük diyor yani 07 çıkmış ama daha önce de bir kere yaptırmıştım 1 çıkmıştı çünkü ondan böyle panikledim