Gecen cumartesi günü yani adet bitiminin 12. Günü pembemsi akıntı ile karşılaştım çamaşırımda sonra kahvrengi oldu bu akıntı 2-3 gun sürdü ama sık sık gelmedi ara ara lekelenme oldu doktora gittim hiç bisey demedi normal dedi neyse dün sabah bi kalktim (yani adet bitiminin 17. Gunu) çamaşırımı batırmış ne kahrengi ne de kırmızı çok değişik bi renk akıntı olmuş 3 parmak kadar hemen hemen peçeteye de geldi dedim adet oluyorum herhalde dedim ped taktim ped de lekelenme olmamis bile doktora gittim gene normal dedi ne alakaysa insülin direncine bakildi pcos var bende bu arada tamam o yüzden bakıyor ama ben lekelenmem oluyor diye gittim neyse beta için kan Verdim 0.100 çıktı ya ben anlamış değilim lütfen yardımcı olurmusunuz benim gibi yaşayanlar varmi
Not= pcos var adetlerim çok duzensiz 2 sene adet olmadığımı bilirim haplarla bile zarzor olurum. En son ki adetim 20 mayısta başladı 26 mayis gecesi bitti .
Not= pcos var adetlerim çok duzensiz 2 sene adet olmadığımı bilirim haplarla bile zarzor olurum. En son ki adetim 20 mayısta başladı 26 mayis gecesi bitti .