• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar acaip Üşüyorum hatta donuyorum

Pitircik81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2015
1.148
613
73
Kızlar hamilelik ile alakası olabilir mi sizlerde üşüme var mı resmen sırtim buz kesti ayağında şu torbası var ama hala donuyorum. Yoksa başka birşeyi mi var acaba

Hamilelik üsüme yapiyo canim benim kimyasal gebeligimde ayaklarim cok üsüyodu
Yaa geçmiş olsun biliyor musun benimde belki kese boş gözükeçek pazartesiyi bekliyorum. Dikkatimi çekti son bir haftadır felaket üşüme var normalde ayaklarım falan yanar di.geçmiş olsun bu arada

Bende ogluma hamile kaldıgımda cok üşümüstüm kızımdada yanmıstım resmen :anne: hamileliktendir:anneadayı:

Oglunuzda hamileliginizde üsümüşmuydünüz oyle degilse tersini düşünün :halay:

Yaa geçmiş olsun biliyor musun benimde belki kese boş gözükeçek pazartesiyi bekliyorum. Dikkatimi çekti son bir haftadır felaket üşüme var normalde ayaklarım falan yanar di.geçmiş olsun bu arada
Tesekkur ederim canim.Allah kimsye yasatmasin.neden boş oldugunu düsünüyosun doktormu öyle dedi.daha cok erken onu demeleri icin bence olumsuz düsünme

merhaba kizlar araniza yeni katildim yeni evliyim cocuk istiyoruz ve ilk defa bu ay denedik
yumurtlama gunumden 2-3 gun sonra goguslerimde hassasiyet agri ve doluluk hissi basladi normalde adetimden bu kadar once baslamazdi
suan adetime 4-5 gun var surekli idrara cikiyorum karnimin altinda sertlik var koku alma duyum artti gogus hassasiyeti hala devam ediyor surekli yorgun ve uykulu hissediyorum 7 gun kala test yaptim negatif cikti sizce hamile miyim??:eek:
bu arada bende de asiri usume var son gunlerde hic boyle olmazdim

merhaba kizlar araniza yeni katildim yeni evliyim cocuk istiyoruz ve ilk defa bu ay denedik
yumurtlama gunumden 2-3 gun sonra goguslerimde hassasiyet agri ve doluluk hissi basladi normalde adetimden bu kadar once baslamazdi
suan adetime 4-5 gun var surekli idrara cikiyorum karnimin altinda sertlik var koku alma duyum artti gogus hassasiyeti hala devam ediyor surekli yorgun ve uykulu hissediyorum 7 gun kala test yaptim negatif cikti sizce hamile miyim??:eek:
Merhaba belirtileriniz onu gösteriyor inşallah vardır ama pskolojim te çıkıyor cOgü zaman .inşallah adet günün geçer geçmez bi test yap

Bu kadar erken böyle belirtiler oluşmaz. Gebe olup olmadığınızı anlamak için erken ama gebe bile olmuş olsanız bu belirtiler şu an tamamen psikolojik

Back