Merhaba Biliyorum Ki Her Kapinin Araliğinda Bi Vesile Bi Umut Vardir.bende Bi Vesile Olursunuz Diye Bi Sorunmu Sizlere Anlatiyorum.üç Kardeşiz Ablam Abim Ve Ben.abimin Ayaklarinda Bi Hastalik Var.yillardan Beri çare Bulmuya çalişiyorus Ama Her Bi Doktor Kapisi Bunun çaresi Yoktur Diyerek Yüzümüze Kapatiliyo.ama Ben Biliyorum Ki Derdi Veren Allah Dermaninida Vermiştir.abimin Yaşi 25 Olduğundan Dolayi Istemiyo Artik Bi Doktora Gitmek Zaten Gitmek Doktor Kalmamiştir.kendisi Parmak Uçalrinda Yürüyo Yürüdüğü Zaman Topoğunu Yere Veremiyo Yürüme şekli Hafif Bozulmuş Ayakta 2 Dk Sabit Duramiyo.bilmiyorum Bu Hastaliğindan Dolayimi Nedir Içine Kapanik.diğer Bütün Sağliği Yerinde şükürler Olsun.ama Istiyorum Ki Tedavisi Olsun çünkü Abim Bi Erkek Bi Baba Olucak Bi Ev Geçindiricek Bi Karisi Olucak Istiyorum Ki Cve Rabbime Herzaman Duada Bulunuyorum Ki Bi Devasi Olsun.belkide Bunlari Yazmam Bi Vesile Olucak Lütfen Arkadaşlar Eğer Bu Rahatsizlikla Ilgili Bi Bildiğiniz Varsa Lütfen Yazin.çünkü Annem Bi Anne Olarak Yüreği Yaniyodur.inş Hayirli Cvplar Verirsiziniz.saygilarimla.