Arkadaşlar Abimin Bir Rahatsizliği Var Beni Içten Içe Yakiyor

kasem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2007
171
1
Merhaba Biliyorum Ki Her Kapinin Araliğinda Bi Vesile Bi Umut Vardir.bende Bi Vesile Olursunuz Diye Bi Sorunmu Sizlere Anlatiyorum.üç Kardeşiz Ablam Abim Ve Ben.abimin Ayaklarinda Bi Hastalik Var.yillardan Beri çare Bulmuya çalişiyorus Ama Her Bi Doktor Kapisi Bunun çaresi Yoktur Diyerek Yüzümüze Kapatiliyo.ama Ben Biliyorum Ki Derdi Veren Allah Dermaninida Vermiştir.abimin Yaşi 25 Olduğundan Dolayi Istemiyo Artik Bi Doktora Gitmek Zaten Gitmek Doktor Kalmamiştir.kendisi Parmak Uçalrinda Yürüyo Yürüdüğü Zaman Topoğunu Yere Veremiyo Yürüme şekli Hafif Bozulmuş Ayakta 2 Dk Sabit Duramiyo.bilmiyorum Bu Hastaliğindan Dolayimi Nedir Içine Kapanik.diğer Bütün Sağliği Yerinde şükürler Olsun.ama Istiyorum Ki Tedavisi Olsun çünkü Abim Bi Erkek Bi Baba Olucak Bi Ev Geçindiricek Bi Karisi Olucak Istiyorum Ki Cve Rabbime Herzaman Duada Bulunuyorum Ki Bi Devasi Olsun.belkide Bunlari Yazmam Bi Vesile Olucak Lütfen Arkadaşlar Eğer Bu Rahatsizlikla Ilgili Bi Bildiğiniz Varsa Lütfen Yazin.çünkü Annem Bi Anne Olarak Yüreği Yaniyodur.inş Hayirli Cvplar Verirsiziniz.saygilarimla.

Doktora görünsün yapacak başka çare varmı canım sence.. araştırınm ve bulundugunuz ehrin en iyi en uzman doktoruna görünür..

Allah'ım acil sifalar versinnnn

Bir Bilgim yok canim ama insallah abin en kisa zamanda derdine derman bulur allah acil sifalar versin, umudunuzu kaybetmeyin, nihat hatipoglunun dedigi gibi, yeryüzünde iki sey haric hicbir hastalik yokki rabbimiz dermanini vermemis, o iki seyde ölüm ve ihtiyarliktir, sadece bulmak bize kalmis.

Tekrar acil sifalar dilerim canim, Allah yardimciniz olsuna.s.

Edacim Göründü Inan En Iyi Uzmanida Caresi Yok Dedi.inş Rabbim çikartir Bi çaresini Dua Edin

Çok geçmiş olsun arkadaşım.:teselli:
O kadar doktora gitmişsiniz,hiç bir teşhis konulmadı mı?

geçmiş olsun canım vardır bi çaresi mutlaka, seninde dediğin gibi derdi veren dermanınıda vermiştir....

çok geçmiş olsun canım..dediğin gibi derdi veren Allah dermanınıda verir inşallah..keşke bilgim olsada yardım edebilsem :çok üzgünüm:

Gün doğmadan neler doğar be tatlım..
Dert varsa bu dünyada elbet dermanıda var unutma..Bu da bi çeşit sınavdır hayatımızda..Ama senin ki daha ağır,ama benim ki daha hafif..
Günümüzde tıp artık aldı başını gidiyor vardır elbet bi açıklamsı ve çaresi..Allah hiç kimseyi darda,zorda bırakmaz!!!
Dualarım seninle..
Tıbbi ilaçların yanında hatta en öcesinde ki bu ilacı almamazlık etme!

Sabır,ümit ve azim..

bi üniversite araştırma hastanesine gidin orada çok ilgilenirler.sebebini araştırırlar.geçmiş olsun.

canım cok uzuldum ya ama abınde hayata kusmus ve artık bı caba sarfetmıyo demekkı bence onu hayata baglamanın yollarını bul bılıyosun kanserde cok zor bı hastalık ama morelle duzelebılıyo ınsallah en kısa zamanda bı care bı yol bulursunuz allah yardımcınız olsun

allah şifasını versin abinin inşallah neden olduğu belli olurda tedaviye başlarsınız çok üzüldüm canım rabbim kimseye dermansız dert vermesin:1hug:

canım Allah acil şifalar ihsan etsin inşallah...
dualrımız sizinle...

topuk dikeni gibi bir şey olabilir mi acaba .yani çabuk farkediliyor ama .
birde hani bebekelr büyürken dikakt edin sürekli mi parmaklarının ucunda yürüyor yoksa oyun onarken felan mı diye sıkı sıkı tembih etmişler benim görümcemin çocuğu içinç
o çok parmak uçlarına basarak oynar, normalde çocuk tam basıyor ama .
böyle deiklerine göre bunun bir adı vardır biliniyorudr.
allahım şifa verisn kasem.kardeşim
http://www.ayakbakim.com/medya.htm
belki sende görmüşsündür ama bu linke bir bak istersen canım

allah abine acil şifalar versin canım. dualarımız onunla

X