benim oğlumda tam 7 buçuk aylık şu anda. Bende kahvaltıda 2 kaşık irmikli-ballı kaşık mamasının içine bir küçük paket labne (20 gr), bir çay kaşığı ceviz(rondoda çekilmiş) bir yumurta sarısı, bir çay kaşığı pekmez karıştırıp veriyorum.Ayrı ayrı dedi dr. ama benimkisi asla yemiyor.Bu karışımı da bitiremiyor gerçi. Öğlen meyve püresi, ondan 2 saat sonra kendi mayaladığım yoğurttan, 17.00 gibi et suyuna tarhana yada sebze çorbası veriyorum. yatmadan önce aptamil 2 genellikle 60-90 ml kadar içiyor.Gece de 2 kere yine aptamil 2 veriyorum 120 ml. gün içinde verdiğim kahvaltı, yoğurt ve çorbayı da az yiyor sonra ağzınıkapatıp açmıyor. Moralim çok bozuk.Kilo alımıda az.Şu anda 7 buçuk aylık ve 7 buçuk kilo.Boyu kilosuna göre biraz uzun, 73 cm böyle olunca çok ince görünüyor.Görseniz bedeni nerdeyse yeni doğan bir bebeğin bedeni kadar ince.Çok üzülüyorum.onunla aynı zamanda doğan bebekler hep daha kilolu.Çocuğuma iyi bakamadığımı düşünüp çok üzülüyorum. Bende bebeğimin seveceği ve iştahla yiyeceği tarifler peşindeyim.